Pun park devojaka

e hvala vam sto ste mi dali materijal za smejanje u ovo smutno veče
okej svako ima donekle logike ali previše je tu sra.nja
život ne funkcioniše po principou HOW TO....
jedino što moraš da imaš je NEŠTO mesto da budeš ništa i da ćutiš i smrdiš
sad svako ima svoj vajb, u principu svako sa minimumom mogucnosti sopram svojih godina i polzakaja ne moze da ne uspe
ako realnio puca, mada ni to nije reper
uostalom sto puta mi se osvedičila situacija - ne jebbe ****** vec situacija - znači džaba sve ako se ne poklopi pravi momenat

sad svako ima svoj vajb, u principu svako sa minimumom mogucnosti sopram svojih godina i polzakaja ne moze da ne uspe
uostalom sto puta mi se osvedičila situacija - ne jebbe ****** vec situacija - znači džaba sve ako se ne poklopi pravi momenat

beži, beži - opet si piskarao u alkoholisanom stanju :lol::lol:

Pa naravno da je individualno - ali ovo su neki najopštiji saveti kako da se to upotpuni, ali se naravno podrazumeva da je sve uzalud ako taj neko nema svoj vajb.

P.S. "smutno veče" - ne lupetaj :lol::lol:

pr0 savet, slushajte mudraca :ok:

Mudraci qratz moj! e znate nije to tako,to je misterijozno,ne znamo ni mi o cemu je*demo gowna,ni sta je to ali znas nije to tako to je ne dokucivo. Ili podelis ribe u tri grupe i opises ih ionda ti dodje majmun i kaze znas prijatelju svaka je posebna i razlikuje se i prodaje ti neke price i sranja. Konkretna resenja ili ne komentarisi.Svi znaju,a niko ne daje resenje. Svi znaju a niko ne ebe. Pa ono ne seri da nije tako ako ne dajes resenje!

Pa dobro jeste

Postoje 2 grupa muškaraca: oni koji su nadrkani/razbacani/lovarni/prelepi/hipernadreni i koji prcaju koju hoće i oni koji si tunjavi/mršavi/debeli/bez para/ružni/zakinuti i koji filozofiraju po forumima i u društvu sličnih pičkopaćeniha i ne prcaju nikad ništa

Postoje 3 grupe devojaka: one koje su napucane, prezgodne, prelepe i prcaju se s kim hoće, one koje su napucane, prelepe, prezgodne i ne daju nikom ili daju vrlo malo da bi jebbale muškarce i one koje su vrljave/gojazne/bubuljičave/ružne koje niko ni prca htele ne htele

da bi rešenja bila konkretna moraš da imaš kompletan uvid u karakterstike onog koji muva i onog koji treba da bude smuvan. ja mogu MOŽDA da pomognem nekome koga znam, a nekom iks ipilonu na forumu, koji gleda i čudi se slobodnim devojkama po parkovima a nijednoj ne prilazi i koji ne zna o čemu da priča se devojkom i uplaćuje 50 dinara kredita ne bi li dobio poziv, ne može niko ovde.

opet sve je stvar želja i mogućnosti i situacije.

ako je do jebbanja kao jebbanja, dodjes lepo u subptu u lazarevac u trezor, ili bolje u džoker u vreoce, malo se upakujes, rezervises separe, baciš dva pića nekoj sojki koju pikiraš i u 4:00 pakuješ je u kola bez problema.

ako je do nečeg drugog, pokažeš muda, pokažeš da umeš da govoriš, da se šališ, da zabaviš, da iznenadiš, da imaš nešto u mozgu i u životu, objektu pikiranja i stavri će ići same po sebi ako ima hemije

da bi rešenja bila konkretna moraš da imaš kompletan uvid u karakterstike onog koji muva i onog koji treba da bude smuvan. ja mogu MOŽDA da pomognem nekome koga znam, a nekom iks ipilonu na forumu, koji gleda i čudi se slobodnim devojkama po parkovima a nijednoj ne prilazi i koji ne zna o čemu da priča se devojkom i uplaćuje 50 dinara kredita ne bi li dobio poziv, ne može niko ovde.

opet sve je stvar želja i mogućnosti i situacije.

ako je do jebbanja kao jebbanja, dodjes lepo u subptu u lazarevac u trezor, ili bolje u džoker u vreoce, malo se upakujes, rezervises separe, baciš dva pića nekoj sojki koju pikiraš i u 4:00 pakuješ je u kola bez problema.

ako je do nečeg drugog, pokažeš muda, pokažeš da umeš da govoriš, da se šališ, da zabaviš, da iznenadiš, da imaš nešto u mozgu i u životu, objektu pikiranja i stavri će ići same po sebi ako ima hemije

Pa sve smo ovo do sad stoput rekli i pretumbali. :confused:

Naravno, ali u tvom slučaju, sud u prvom postu mudruje kao da zna neke nama nepoznate zakone, da bi u drugi nabio iste one zakone koje mnogi krše (misli se na tebe :))

Ne mogu ja da odem i da mu pred devojkom deklamujem šta da radi. Ali kad pita - kazaću mu "zakon" u najopštijim crtama, pa nek vidi da li će poštovati dispoziciju ili ne (Uvod u pravo, ah) :mrgreen:

Mam da je bolje biti glup...ali realno...

Svi ovi pametni samo gledaju da se svadjaju bzw... :P

1281869346884.jpg

Back