Wolf.
Zainteresovan član
- Poruka
- 466
Nemate vi pojma. Niko.
Devojke idu u coporu da bi lakse zgrabile decka i odvukle ga u svoju jazbinu![]()
![]()
(Zato ih i ima manje od devojaka, priroda se za sve pobrinula).
Sto mene nezgrabise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemate vi pojma. Niko.
Devojke idu u coporu da bi lakse zgrabile decka i odvukle ga u svoju jazbinu![]()
![]()
(Zato ih i ima manje od devojaka, priroda se za sve pobrinula).

Evo moj odg na moje pitanje:
Ma ja bi njih sve zajebo. Prvo bih se prisljamcio...pa ih onda zavuko jedno mesec dana...drugove odjebo samo tako a cure pojebo sta se pojebat da i onda noga svima!
Sto mene nezgrabise![]()
E pa necu ja to tako! Stalno se pitam dali i gde postoji devojka koja ne dleda materijalne stvari? Msm...nije sad da je uopste ne zaniva lova,veca da joj to nije nesto bitno...bitno da je decko voli..paznja...
Ima,ima,ne brini se ti.Negde drugde pravis gresku,ne gledaju one kes. Lepota i humor njih zanima,ostalo ih nista ne interesuje! Koje si god?
E pa necu ja to tako! Stalno se pitam dali i gde postoji devojka koja ne dleda materijalne stvari? Msm...nije sad da je uopste ne zaniva lova,veca da joj to nije nesto bitno...bitno da je decko voli..paznja...
Ne kažem da to ima veze sa materijalnim, jer nema. Ali biti jako dobar, i pažljiv prema devojci - jednako je samoubistvu.Samo nastavi tako da razmišljaš i nećeš smuvati ni drvo u parku.

Samo nastavi tako da razmišljaš i nećeš smuvati ni drvo u parku.
Devojke ne vole samo pažnju, niti kad si suviše dobar prema njima. Baš suprotno.Ne kažem da to ima veze sa materijalnim, jer nema. Ali biti jako dobar, i pažljiv prema devojci - jednako je samoubistvu.
Ne zavaravaj se.
Devojke istinski vole skotove, a muskarci istinski vole qrve.
Budi skot, ili nadji qrvu, to je bar lako.
Moze bit da si u pravu. Jednu sam skoro bez razloga nablatio...cisto da vidim kako ce da reaguje..nista..a nema sta joj sve nisam rekao...ruzna si vaka si naka si...
Nzm kako dalje sta da radim...jedno 7 korpi u gradu u kome svako svakog zna sem mene i sudbina je zapisana...
), ali što se više držiš na distanci i gledaš pre svega sebe, više će se vezivati za tebe. Veruj mi - oproban recept koji deluje još od... pa, još od prvog čovekolikog majmuna. Da.
Ja ne znam kako biti skot?
91 si znaci. Pa lepo si napisao mali krug ljudi i zajeban si. Sta ces. Dobro dosao u klub.Lepota nzm...sam sebe ne ocenjujem, a humor...neki kazu da sam dobar u tome...da imam smisla... skoro 90-o

ovo si mu lepo rekao. Istina 100%!Samo nastavi tako da razmišljaš i nećeš smuvati ni drvo u parku.
Devojke ne vole samo pažnju, niti kad si suviše dobar prema njima. Baš suprotno.Ne kažem da to ima veze sa materijalnim, jer nema. Ali biti jako dobar, i pažljiv prema devojci - jednako je samoubistvu.
Ne zavaravaj se.
P.S. Džoli Sofi - one vole skotove, ali muškarci ne vole qrve. Nije tačno.![]()
Dobro, nisi morao baš da joj kažeš da je ružna (lol, wtf?), ali što se više držiš na distanci i gledaš pre svega sebe, više će se vezivati za tebe. Veruj mi - oproban recept koji deluje još od... pa, još od prvog čovekolikog majmuna. Da.
A ovo za korpe - ne znam šta bih ti rekao, ali jednom neko reče "bol je trenutan, ali je zato slava večna"... odnosno - primenjeno na tvoj slučaj - ako ne pokušaš, nećeš ni znati.
Pozdrav
P.S. Džoli Sofi - one vole skotove, ali muškarci ne vole qrve. Nije tačno.![]()
Dva puta sam se slozio sa Filosopherom!
Omg,nece ovo da izadje na dobro. Mora da ce neka kisa.Dokazala sam. U stvari sam mi je dokazao, rekao mi je (mada ne licno).
Dokazala sam. U stvari sam mi je dokazao, rekao mi je (mada ne licno).
2 laste ne cine prolece!Ne vole svi,ni vecina!

Meni je "qrva" toliko ogavan izraz da ne znam šta bih ti rekao, ali dobro, ako tako misliš... i kako reče user, dve laste ipak ne čine proleće!
Fidomeme - uh, ništa lakše nego biti to. Samo ne obraćaj pažnju na nju i njena osećanja nešto previše, provociraj i spuštaj njeno društvo i druge ljude u njenoj blizini, i brini samo o sebi... mada opet, to je urodjeno, ili se stvara... ne može čovek odjednom biti takav...
Ja ne kapiram.
Eto sad npr treba pric curi...i upoznat se..
Sta reci po tom vasem "savetu" da devojke ne vole fine momke...
P.S. Pridje ti neko i kaze: "Mrs u picku materinu" i ti ga zavolis/zaljubis se...ovo u moju glavu neide

Meni je "qrva" toliko ogavan izraz da ne znam šta bih ti rekao, ali dobro, ako tako misliš... i kako reče user, dve laste ipak ne čine proleće!