Pun park devojaka

Sto mene nezgrabise:think:

To zbog jazbine?

Ma one se nafrakaju samo tako...a soba im u zecsem neredu, kao i mesto na koje izlaze je sranje...jedno mesto u loznici...kad kazete da ste izasli tamo..ljudi oko vaas vas gledaju kao da ste bili u svemiru...maltene svrsavaju. A to mesto ima one stolove kao iz birtije oni mali okrugli sa stoljnjacima koji su prljavi+smrde, WC nije ciscen bar 1godinu...dalje nemogu muka mi je!

E pa necu ja to tako! Stalno se pitam dali i gde postoji devojka koja ne dleda materijalne stvari? Msm...nije sad da je uopste ne zaniva lova,veca da joj to nije nesto bitno...bitno da je decko voli..paznja...

Samo nastavi tako da razmišljaš i nećeš smuvati ni drvo u parku.

Devojke ne vole samo pažnju, niti kad si suviše dobar prema njima. Baš suprotno. :) Ne kažem da to ima veze sa materijalnim, jer nema. Ali biti jako dobar, i pažljiv prema devojci - jednako je samoubistvu.

Ne zavaravaj se.

Devojke ne vole samo pažnju, niti kad si suviše dobar prema njima. Baš suprotno. :) Ne kažem da to ima veze sa materijalnim, jer nema. Ali biti jako dobar, i pažljiv prema devojci - jednako je samoubistvu.

Ne zavaravaj se.

Moze bit da si u pravu. Jednu sam skoro bez razloga nablatio...cisto da vidim kako ce da reaguje..nista..a nema sta joj sve nisam rekao...ruzna si vaka si naka si...
Nzm kako dalje sta da radim...jedno 7 korpi u gradu u kome svako svakog zna sem mene i sudbina je zapisana...a ovi sto me znaju od pre njih ne racunam jer sam ih otpisao..

Poslednja izmena:
Moze bit da si u pravu. Jednu sam skoro bez razloga nablatio...cisto da vidim kako ce da reaguje..nista..a nema sta joj sve nisam rekao...ruzna si vaka si naka si...
Nzm kako dalje sta da radim...jedno 7 korpi u gradu u kome svako svakog zna sem mene i sudbina je zapisana...

Dobro, nisi morao baš da joj kažeš da je ružna (lol, wtf?:lol:), ali što se više držiš na distanci i gledaš pre svega sebe, više će se vezivati za tebe. Veruj mi - oproban recept koji deluje još od... pa, još od prvog čovekolikog majmuna. Da.

A ovo za korpe - ne znam šta bih ti rekao, ali jednom neko reče "bol je trenutan, ali je zato slava večna"... odnosno - primenjeno na tvoj slučaj - ako ne pokušaš, nećeš ni znati.

Pozdrav

P.S. Džoli Sofi - one vole skotove, ali muškarci ne vole qrve. Nije tačno. :)

Lepota nzm...sam sebe ne ocenjujem, a humor...neki kazu da sam dobar u tome...da imam smisla... skoro 90-o
91 si znaci. Pa lepo si napisao mali krug ljudi i zajeban si. Sta ces. Dobro dosao u klub. :D :lol:

Ne zavaravaj se.
ovo si mu lepo rekao. Istina 100%!

Dobro, nisi morao baš da joj kažeš da je ružna (lol, wtf?:lol:), ali što se više držiš na distanci i gledaš pre svega sebe, više će se vezivati za tebe. Veruj mi - oproban recept koji deluje još od... pa, još od prvog čovekolikog majmuna. Da.

A ovo za korpe - ne znam šta bih ti rekao, ali jednom neko reče "bol je trenutan, ali je zato slava večna"... odnosno - primenjeno na tvoj slučaj - ako ne pokušaš, nećeš ni znati.

Pozdrav

P.S. Džoli Sofi - one vole skotove, ali muškarci ne vole qrve. Nije tačno. :)

Omg!:eek: Dva puta sam se slozio sa Filosopherom!:eek: Omg,nece ovo da izadje na dobro. Mora da ce neka kisa.

Ja ne kapiram.
Eto sad npr treba pric curi...i upoznat se..
Sta reci po tom vasem "savetu" da devojke ne vole fine momke...

P.S. Pridje ti neko i kaze: "Mrs u picku materinu" i ti ga zavolis/zaljubis se...ovo u moju glavu neide

Dokazala sam. U stvari sam mi je dokazao, rekao mi je (mada ne licno).

Meni je "qrva" toliko ogavan izraz da ne znam šta bih ti rekao, ali dobro, ako tako misliš... i kako reče user, dve laste ipak ne čine proleće!

Fidomeme - uh, ništa lakše nego biti to. Samo ne obraćaj pažnju na nju i njena osećanja nešto previše, provociraj i spuštaj njeno društvo i druge ljude u njenoj blizini, i brini samo o sebi... mada opet, to je urodjeno, ili se stvara... ne može čovek odjednom biti takav...

Meni je "qrva" toliko ogavan izraz da ne znam šta bih ti rekao, ali dobro, ako tako misliš... i kako reče user, dve laste ipak ne čine proleće!

Fidomeme - uh, ništa lakše nego biti to. Samo ne obraćaj pažnju na nju i njena osećanja nešto previše, provociraj i spuštaj njeno društvo i druge ljude u njenoj blizini, i brini samo o sebi... mada opet, to je urodjeno, ili se stvara... ne može čovek odjednom biti takav...

Mogu ja to, zapravo ja sam takav, samo sto s devojkama sam mislio da ce biti lepo da se fino ponasam medjutim.... Ja sam inace ters karaktera :D

Pa fidomeme - to je stvar intelektualne nadmoći. Kad si u nekom društvu, stvari moraš postaviti tako da si ti centar ka kom se svi usmeravaju.

Devojke vole onog glavnog, onog koji privlači najviše pažnje i druge ljude svojim umom stavlja u potčinjen položaj... i onda, on je već nedokučiv sam po sebi, gotovo nedostižan... požele da smire tu vatru u njemu... da ga menjaju... udju u vezu, i tu kreće čitava priča.

Mislim, to je vrlo kompleksna filozofija, ali ja stvarno ne želim da delim savete neke, jer me ljudi vredjaju i govore mi da serem. A tako i ispada, forum je glupost, virtuelno sranje, pa izgleda glupo.

A to mi nije cilj.

Ja ne kapiram.
Eto sad npr treba pric curi...i upoznat se..
Sta reci po tom vasem "savetu" da devojke ne vole fine momke...

P.S. Pridje ti neko i kaze: "Mrs u picku materinu" i ti ga zavolis/zaljubis se...ovo u moju glavu neide

primer mog drugara. idemo ja i on ulicom pijani ko stoke i idemo kroz neki prolaz i neke ribe stoje jedna namesta stiklu. Drugar prolazi i kaze joj nije stikla za svakog. Ona molim? Sta hoces seljacino? On: To sto si se rodila u stali,ne cini te Isusom. E vidis ovo je bilo pogresno. Kada im je rekao nije stikla za svakog(napusavanje),trebao joj je reci msm tebi lepo stoji (kompliment),ali ti ne znas da hodas u njoj (napusavanje),pa onda neki kompliment za cupanje,pa obicna spika,pa onda posle par minuta trazis broj. Tako se to radi,a ako im se ulizujes i delis komplimente to rade svi i ono nece te ni kaciti 2%,isto tako i ne treba placati pice nijednoj jer ce to svi da urade. Evo ti primer,e sada ti treba da osmislis sam svoj start. :)

Back