Pun park devojaka

Pa fidomeme - to je stvar intelektualne nadmoći. Kad si u nekom društvu, stvari moraš postaviti tako da si ti centar ka kom se svi usmeravaju.

Devojke vole onog glavnog, onog koji privlači najviše pažnje i druge ljude svojim umom stavlja u potčinjen položaj... i onda, on je već nedokučiv sam po sebi, gotovo nedostižan... požele da smire tu vatru u njemu... da ga menjaju... udju u vezu, i tu kreće čitava priča.

Mislim, to je vrlo kompleksna filozofija, ali ja stvarno ne želim da delim savete neke, jer me ljudi vredjaju i govore mi da serem. A tako i ispada, forum je glupost, virtuelno sranje, pa izgleda glupo.

A to mi nije cilj.

kad je u pitanju nadglasavanje,nadjacavanje i nametanje misljenja...tu mi nema ravnog. razgovor sa mnom moze daleko da dogura, samo da prebacim mozak u provokativni mod i gotovo. menjam list!

primer mog drugara. idemo ja i on ulicom pijani ko stoke i idemo kroz neki prolaz i neke ribe stoje jedna namesta stiklu. Drugar prolazi i kaze joj nije stikla za svakog. Ona molim? Sta hoces seljacino? On: To sto si se rodila u stali,ne cini te Isusom. E vidis ovo je bilo pogresno. Kada im je rekao nije stikla za svakog(napusavanje),trebao joj je reci msm tebi lepo stoji (kompliment),ali ti ne znas da hodas u njoj (napusavanje),pa onda neki kompliment za cupanje,pa obicna spika,pa onda posle par minuta trazis broj. Tako se to radi,a ako im se ulizujes i delis komplimente to rade svi i ono nece te ni kaciti 2%,isto tako i ne treba placati pice nijednoj jer ce to svi da urade. Evo ti primer,e sada ti treba da osmislis sam svoj start. :)

Super ti je ovo. ;)

Zašto su žene ludele za Hitlerom?

Zato što je on bio nešto nedokučivo, simbol, vatra koju nije bilo moguće dostići.

Postoje podaci da su žene doživljavale višestruke orgazme i padale u nesvest od uzbudjenja za vreme njegovih govora.

Na stranu to što je bio jedno od najvećih zala u istoriji ljudskog roda - nameće se pitanje: zašto je to tako?

:)

Mislim da smo dali odgovor...

Zašto ribe lude za mafijašima, iako se oni prema njima odnose kao prema nižoj vrsti?

Zbog misterije koja ih okružuje, zbog snage, sigurnosti, osećaja moći i rizika, opasnost.

I iako upravo lupetam kao bantu crnac u bubanj, morao sam da napišem ovu stoput prežvakanu činjenicu.

Ja licno bih se odrekao 10godina zivota da njega vratim u zivot, radili bi svakakve stvari, naravno ne onakve koje je on cinio. Prva stvar bi bila ukloniti sve politicare...

Nema vise finoce. Samo grubo..ostro..napusiti pa malo ovako pa malo onako..da ne zna sta je snaslo...

Super ti je ovo. ;)

Nije moja ideja,ipak je on(moj ortak koji je stariji od mene) to provalio. Njegov fazon je fenomenalan,to su tajne velikih majistora i nisu sada da ceo grad zna. Sad imas sablon i napravis svoj fazon i sve zavisi koliko si dosetljiv i cemu prilazis. Na tebi je sve.:mrgreen: Naravno na hard core kuckama je teze i zahteva vise vredjanja i nadjebavanja,ali biraj i uci se na slabijim dok ne dodjes do pro-a! :D

Nije moja ideja,ipak je on(moj ortak koji je stariji od mene) to provalio. Njegov fazon je fenomenalan,to su tajne velikih majistora i nisu sada da ceo grad zna. Sad imas sablon i napravis svoj fazon i sve zavisi koliko si dosetljiv i cemu prilazis. Na tebi je sve.:mrgreen: Naravno na hard core kuckama je teze i zahteva vise vredjanja i nadjebavanja,ali biraj i uci se na slabijim dok ne dodjes do pro-a! :D

:D E bas si mi dao ideju (od tvog pajtosa)...odsad cu da smisljam moje ideje i krecem u akciju da se oprobam. :D Zamisli neku pro hard core motherfucking kucku...ta je teskaaaa :dash:

Moć
snagu (duhovnu i intelektualnu pre svega, manifestovanu u harizmi)
Crtu naricisoidnosti
crtu bezosećajnosti
dominaciju
vodjenje
hrabrost, da je dečko spreman da rizikuje, da joj proradi adrenalin
uzbudljivost - da nikad ne zna na čemu je
tajnovitost - da ga ne može dokučiti nikad do kraja
zaštitu i sigurnost
dozu pažnje i nežnosti u kombinaciji s gore navedenim stavkama
i naravno

Filozoferov penis.

Back