Зато се често и распитују ко ће бити на студентској листи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато се често и распитују ко ће бити на студентској листи.
niko ne voli blokadereVidi se samo izdaja sa tvoje strane. Podržavaš izdajnika iza kojeg stoji EU. Volkaćeš ježa kad Rusi dođu!![]()
Kako ono dete sto su caciji ubili? Jel bila sarana?
Sto je zadrigla. I sto se udebljala. Vidi sto je kupila BMW za vreme Vucicevog mandata. A pre nego sto je AV pobedio na izborima nosila opanke i spavala u šupi. Ovi sto jedu hotdogove , samo dzipovi i BMW-i se voze. A ona Pajicka joj bila cimer u ludari.....
Koja su to imena na listi?
Cim se pojavila crvena sakica zna se mentalni sklop tih pojavajel ima ko normalan u tom blokaderskom ili drugosrbijanskom pokretu ja mislio da su demokrate i antifa u americi ludi ali brate mili mislim da su ovi nasi puno puno gori
Jel istina da je i Severina na listi za ministra kulture?To znaju samo oni koji su na listi i jedno 100 ljudi van nje.
Severina je na listiЗато се често и распитују ко ће бити на студентској листи.
On je postao to sto jeste i sve sto je stekao za vreme Vucicevog mandata.Зато се често и распитују ко ће бити на студентској листи.
To je posledica liberalnog obrazovanja koje imamo zadnjih 25 godina. Čudno bi bilo očekivati od ljudi nešto drugačije. Srećom praksa je uvek jača od teorije.KAda sam ovde pisao da je potpuno glupo , neprihvatljivo i uzaludno tražiti od stranog suda pravdu i da isti sud treba isterati iz pravnog sistema Srbije krdo blokadera je graktalo kao oparene ptice jer tobož pravicca je u EU.
1) Išli ste u savet evrope u Strazburg - ništa
2) Išli ste u evro parlament u Brisel - duplo golo
3) pisali ste pismo Makronu - on vas odhebo milije su mu Vučićeve koncesije
4) sad vas je otpeljao iu sud u Strazburu
6) ostaje vam da pokušate kod Jelka Kacina možda tu uspete
Ne.Како сад ово?
Зар ЕУ не подржава Цветнају револуцију?