Pukli blokaderi; Evropski parlament odbio žalbu Bogdana Jovičića

Sto je zadrigla. I sto se udebljala. Vidi sto je kupila BMW za vreme Vucicevog mandata. A pre nego sto je AV pobedio na izborima nosila opanke i spavala u šupi. Ovi sto jedu hotdogove , samo dzipovi i BMW-i se voze. A ona Pajicka joj bila cimer u ludari.....:ljutko:

Vucicev protest 200 ghiljada ljudi i svakog puta sve vise.
Blokaderi 2700 ljudi. Na nivou cele Srbije....
Pa jel pao ??? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

nije uopće po kom osobnom mišljenju šta je netko protiv vučić jer to je legitimno pravo svakog građanina srbije....ali ako si ti više vjeran utopiskom jugoslovenstvu nego srbiji e onda je to problem...pogotovo ako to jugoslovenstvo počiva na antisrpstvu i antipravoslavlju
...
ja uopće ne mogu zamisliti da ijedan političar u hrvatskoj izjavi da hrvati u bosni nisu hrvati već katolički bosanci ili ti bošnjaci...
...ja uopće ne mogu zamisliti ludilo djela srpskih građana

KAda sam ovde pisao da je potpuno glupo , neprihvatljivo i uzaludno tražiti od stranog suda pravdu i da isti sud treba isterati iz pravnog sistema Srbije krdo blokadera je graktalo kao oparene ptice jer tobož pravicca je u EU.
1) Išli ste u savet evrope u Strazburg - ništa
2) Išli ste u evro parlament u Brisel - duplo golo
3) pisali ste pismo Makronu - on vas odhebo milije su mu Vučićeve koncesije
4) sad vas je otpeljao iu sud u Strazburu
6) ostaje vam da pokušate kod Jelka Kacina možda tu uspete

KAda sam ovde pisao da je potpuno glupo , neprihvatljivo i uzaludno tražiti od stranog suda pravdu i da isti sud treba isterati iz pravnog sistema Srbije krdo blokadera je graktalo kao oparene ptice jer tobož pravicca je u EU.
1) Išli ste u savet evrope u Strazburg - ništa
2) Išli ste u evro parlament u Brisel - duplo golo
3) pisali ste pismo Makronu - on vas odhebo milije su mu Vučićeve koncesije
4) sad vas je otpeljao iu sud u Strazburu
6) ostaje vam da pokušate kod Jelka Kacina možda tu uspete

To je posledica liberalnog obrazovanja koje imamo zadnjih 25 godina. Čudno bi bilo očekivati od ljudi nešto drugačije. Srećom praksa je uvek jača od teorije.

Back