RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.545
Pa recimo, da se nismo odrekli monarhije, a prigrlili komunizam sigurno bi deo jadrana bio našA kako si zamislio da Srbija moze da dobije jadransko more ikako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa recimo, da se nismo odrekli monarhije, a prigrlili komunizam sigurno bi deo jadrana bio našA kako si zamislio da Srbija moze da dobije jadransko more ikako?
Više nije ni bitan broj gostiju koliko kvalitet tih gostiju. Jedno je kada na more dođe gologuzija kojoj je sve skupo i samo kukaju, a drugo kada ti dođu Michael Jordan, Magic Johnson, Nikole Kidman, Jeff Bezos, Leonardo Di Caprio itd. Pukla sezona jel gologuzija iz bivših Jugoslavenskih republika tako rekla![]()
Pa recimo, da se nismo odrekli monarhije, a prigrlili komunizam sigurno bi deo jadrana bio naš
Imas ovde hrvata koliko hoces,valjda ce se naci neki da te odvede pod mirisni bor![]()
Naivna Srpska elita pogrešnih odlukaНе би
А ко сте то ви, што сте пригрлили комунизам?
Onda nisi bio na lagomandri plažiRastu, ali meni najmiliji bas tamo na Jadranu oni.
Onda nisi bio na lagomandri plaži
Oće malo sutra, takvi su na bookingu a ne na krstiImas ovde hrvata koliko hoces,valjda ce se naci neki da te odvede pod mirisni bor![]()
Biće da nijeJesam. Nije me dojmila. Mozda nije do plaze.![]()
Pa jbg...jedino da rezervise jedno nocenje pa da se muvaju preko chat-a - Pisite domacinu ovog apartmanaOće malo sutra, takvi su na bookingu a ne na krsti
Kakve su ti nekretnine u vlasništvu... pričaj.Da budete bili dobri samnom!![]()
Što, će nas vodiš u rvacku?Da budete bili dobri samnom!![]()
Kuća, ali ne samo moja. Suvlasnik sam sa još 3 osobe.Kakve su ti nekretnine u vlasništvu... pričaj.
Kod mene ih ima koliko hoces.Jel rastu jos negde borovi ili samo na Jadranu![]()
Koja lokacija?Kuća, ali ne samo moja. Suvlasnik sam sa još 3 osobe.
Poluotok.Koja lokacija?
![]()
A što misliš da neki biznis smućkamo?Poluotok.Blizu Brnabićke!
Ne znam je, ni nju, ni brata.
Ne izdajemo. Meni čak rođaka iz Kanade plaća dadžbine i održavanje. Mislim da ćemo prodati ako iskrsne prilika. Ljetujemo samo mi, iz familije i to uže.A što misliš da neki biznis smućkamo?
Čekaj!Ne izdajemo. Meni čak rođaka iz Kanade plaća dadžbine i održavanje. Mislim da ćemo prodati ako iskrsne prilika. Ljetujemo samo mi, iz familije i to uže.
Погрешно си је разумио.Чисти апартмане на Крку.Čekaj!
Stani!
Dogovorimo se!
Zbog čega rođaci iz Kanade ne bi ponudila poštenu cijenu - 100 eura po noćenju?
Ionako su puni para.
Oni kazu bolje da su nam prazni app nego da izdajemo za 20 eur po osobi!pukli su totalka sledece godine kad svet udje u tesku ekonomsku situaciju bice 5 puta gore oduzmite hrvatskoj turizam i pare iz eu i oni imaju samo 30% budzeta
U Dubrovniku nigde nikoga.Kako li je tek u manjim mestima?Pukla, a jedva da nadjes app.
More cini svoje, pisite vi sta hocete.
Tako je Dark.Politicka razmisljanja celnika dvaju naroda je da svi djabe rade a oni dok su na vlasti da se sto vise bogate.**** se njima.U Kuparima(Hr ) ce drzava(satro singapurci ce)sve objekte bivse jna srusit i napraviti delux hotel sistem...samo za bogate.Hrvatska vlast je uvezla Pakistance, Indijce ....a nismo ni mi nista bolji.