Pukla sezona na Jadranu u Hrvatskoj i Crnoj Gori

Nemam ja taj utisak,.. njima dobroo,.. i ovako,- ne mora se puno raditi,.. plate prosvetara 1100 eura,.. gorivo znatno jeftinije, (u Makedoniji još jeftinije).
Ne vidim ništa alarmantno ovde
Био сам ироничан... Пошто овакве теме, заједно са чудима, враћањем војног рока итд попуњавају празнију медијску шему лети

Ево како је пукла сезона у Хрватској.
Подаци само за јун 2025, у поређењу са јуном 2024
https://www.htz.hr/sites/default/fi... o statistickim pokazateljima_lipanj_2025.pdf

1752652196701.png

Zadnji trzaj sovinistickog koncerta tompsona da probaju stat u bojne redove ali izgleda djabe sve to.Hr se prazni i prazni kao i Slovenija naravno.

Propadoše i Slovenija i Hrvatska. Pogotovo Slovenija otkad im je Sloba uveo sankcije '89. Ne mogu se sastavit. Puna Srbija gazdarbajtera iz Slo i Cro. Svi trče kod Vučića da rade za 450 eura

Ja mislim da je zbog najezde ajkula :lol:
A i one ispred opisane alge :mrgreen: podsetise me na pojavu one cudne opasne ribe (pisale su novine o tome)..

Neko ce se setiti o kojoj ribi je rec :lol:
Pirane?!
Tico, sve je puno, ko šibica. Algi je uvijek bilo. Opasne ribe su na plaži, a ne u moru. Tačno ću te povesti na more, da vidiš, dok si živa!:D

Zadnji trzaj sovinistickog koncerta tompsona da probaju stat u bojne redove ali izgleda djabe sve to.Hr se prazni i prazni kao i Slovenija naravno.
1) каже се "ПОСЛЕДЊИ трзај". Антоними су први/последњи, предњи/задњи, а не први/задњи
2) "џабе" се латинично пише "DŽABE", а не "дјабе/djabe"

али, ДЈАБА теби говорити, ово је ЗАДЊИ пут да те исправљам

Gde se izgubilo ono hriscansko (odnosno, elementarno, ljudsko), "ne poželi drugom ono što ne želiš i sebi"....

U poslednja 3 dana je otvoreno 30 tema sa propadanjem ovih ili onih.

Naravno, sve fejk, sve budalastine, ali toliko toga da se forum, stvarno, zagadio.
Prvo ima Nemacka da propadne, cim Rusi izbiju u Lisabon.

Ljudi ja moram da pitam zasto mislite da je 1 jul predsezona?
Koliko se ja secam a ja nikad nisam isao u sezoni osim poslom koji nema veze sa turizmom, sezona je od 20 juna kad krecu srednjoskolke masovno , pa 1 jul je top pocetak sezone, znaci vecina saradnika mi nestane 1 jula...nestane... neki se pojave 15 neki tek 1 avg....
Ali posle 10 avg , to znam iz iskustva svog, prestaje sezona...jer pocinju nestabilna vremena...npr ja sam dosao jedanput u HN 10 avg, i na 10m od glavne plaze mi je gazda izdao stan za 5e po danu...a 500m dalje od plaze je bilo 10e i 5e po danu...
Znaju ljudi bolje dugorocnu prognozu nego vi sto dolazite...

Ali to ne menja foru da od 10 avg mahom racunaju da je sezona gotova...naravno jedne godine sam otisao 15 septembra a do 15 oktobra je bilo san snova..niti vrucine niti hladno more, niti guzva, previse, taman i devojaka i mladih mama, koje mene ne interesuju , ali su tu jer je to njihov period uvek...

Bitno da mi imamo fantastičan priraštaj. Uskoro ćemo preći 10 miliona.

Šta nas briga za Slovence.
Prirastaj imamo,u inostranstvu.Tako je bilo i posle pada pod osmansku vlast.Ljudi su ziveli na varvarskim teritorijama na zapadu i cekali pogodan trenutak da oslobode Srbiju,u medjuvremenu se skolovali,sticali imetak.Isto kao i danas.Srbija je okupirana,kako spolja tako i iznutra,tako je jednostavno zivot nemoguc u njoj,trenutno,ali ce zato deca koja se sad radjaju u inostranstvu u dogledno vreme ponovo jurisati na Kosovo :)

Prirastaj imamo,u inostranstvu.Tako je bilo i posle pada pod osmansku vlast.Ljudi su ziveli na varvarskim teritorijama na zapadu i cekali pogodan trenutak da oslobode Srbiju,u medjuvremenu se skolovali,sticali imetak.Isto kao i danas.Srbija je okupirana,kako spolja tako i iznutra,tako je jednostavno zivot nemoguc u njoj,trenutno,ali ce zato deca koja se sad radjaju u inostranstvu u dogledno vreme ponovo jurisati na Kosovo :)
Plašim se da srpska deca rođena posle dvehiljaditih i u Srbiji i u inostranstvu više vole da jurišaju na Instagram i na TikTok nego na Kosovo.

U Srbiji je život OK svima koji imaju normalne prihode.

Back