Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.914
Дајеш идеју тиксоглуу за нову тему?Sad ce krepaju od gladi, samo sto nisu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дајеш идеју тиксоглуу за нову тему?Sad ce krepaju od gladi, samo sto nisu...
da da sve istinaЕво како је пукла сезона у Хрватској.
Подаци само за јун 2025, у поређењу са јуном 2024
https://www.htz.hr/sites/default/files/2025-07/Informacija o statistickim pokazateljima_lipanj_2025.pdf
Pogledajte prilog 1756859
evo mu ideja.Дајеш идеју тиксоглуу за нову тему?![]()
Лажу Латиниda da sve istina![]()
ma govore istinu poznati su po tome kao i tiЛажу Латини![]()
https://stomacko.com/recept/pileca-becka-snicla/Ako ne zna šta je Bečka što sataraš ne naruči.![]()
Tompson, nema veze sa turizmom. Srbi ionako ne zalaze u "lijepu njihovu"...........a trebali bi. Na primer, ja sam skoro bio na Rab, Lopar, apartman za 2 osobe u privatnom smestaju "po listi" 70 evra al kad je moj domacin Tomislav cuo odakle sam, naplatio mi 40 evra po noci. Slovenci i madjari su u istom smestaju platili punu cenu. Inace, cene u restoranima su bagatela......super rucak za dvoje 40-50 evra, kafa 1,9 evra, pivo 2,5 evra, .........i plus, nas domacin nas je castio izletom na Goli Otok , sa svojom barkom......................Takvu prijatnost, postovanje, ljubaznost u ophodjenju sa turistima sam i inace dozivljavao na svakoj destinaciji kvarnerskih otoka i Istre. Nazalost, nemam iskustvo sa dalmatincima ali severni jadran je raj sto se tice turizma i po cenama i po odnosu "domacina" prema turistima.Samo oni neka promovisu nacizam i Tompsona i neka razbijaju ljudima kola i kaznjavaju, pa ce sigurno neko da im dodje.
Videti je da je ocigledno rast cena uzrok da nema evropskih turista(domacih odavno nema) na jadranu.
Preterase ga brate i sada se sve slomilo.
Neznam realno kako je u Grčkoj ali ovo bivsa yu tanko.Iduce godine ce cene dole ako hoce izvlacit sezonu.Drzave nabile poreze ili bahati vlasnici.
Milune, svaka ti je k'o Njegoševa.Tompson, nema veze sa turizmom. Srbi ionako ne zalaze u "lijepu njihovu"...........a trebali bi. Na primer, ja sam skoro bio na Rab, Lopar, apartman za 2 osobe u privatnom smestaju "po listi" 70 evra al kad je moj domacin Tomislav cuo odakle sam, naplatio mi 40 evra po noci. Slovenci i madjari su u istom smestaju platili punu cenu. Inace, cene u restoranima su bagatela......super rucak za dvoje 40-50 evra, kafa 1,9 evra, pivo 2,5 evra, .........i plus, nas domacin nas je castio izletom na Goli Otok , sa svojom barkom......................Takvu prijatnost, postovanje, ljubaznost u ophodjenju sa turistima sam i inace dozivljavao na svakoj destinaciji kvarnerskih otoka i Istre. Nazalost, nemam iskustvo sa dalmatincima ali severni jadran je raj sto se tice turizma i po cenama i po odnosu "domacina" prema turistima.
Naravno, ima i paprenih cena, ....naprimer, Hotel Valamar u blizini naseg apartmana kosta oko 200 evra po nocenju za dve osobe, pun pansion.
A mene i moju damu dan je kostao ukupno max. 150 evra. Da napomenem da je Kvarner u poredjenju sa Dalmacijom dosta skuplji (ako se izuzme Dubrovnik )
Zato se cudim odakle sva ova negativna iskustva sa Jadrana ne samo sa cenama vec i sa tim nacionalizmom. Ne slusajte Mitroviceve i Solakove medije, njima se emisije uredjuju u Vasingtonu, idite na teren i uverite se. Politika i propaganda su jedno al mi narodi, komsije,........mi smo sasvim drugaciji.
A da, dokle god postoji Seselj i njemu slicni u Srbiji, postojace i Tompson i njemu slicni u Hrvatskoj.
jesteКажу да је у Кроацији прескупо..
znam, zato se na trajektima ceka satima.Кажу да је у Кроацији прескупо..
Zato se cudim odakle sva ova negativna iskustva sa Jadrana ne samo sa cenama vec i sa tim nacionalizmom.
Да нема тебе, такву скрипту би требало измислитиma govore istinu poznati su po tome kao i ti![]()
Naš @darda je pisan u Pythonu.Да нема тебе, такву скрипту би требало измислити![]()
jeste
ali ni kod nas nije baš sve džabana
znam, zato se na trajektima ceka satima.
Hoćeš da kažeš da si na plaži .Pirane?!
Tico, sve je puno, ko šibica. Algi je uvijek bilo. Opasne ribe su na plaži, a ne u moru. Tačno ću te povesti na more, da vidiš, dok si živa!![]()
Nisam. Baš bi s plaže mlatila praznu slamu sa vama!Hoćeš da kažeš da si na plaži .
U Istri ima veliki broj doseljenika iz Hercegovine (hrvati) koji su se tu naselili jos u toku ovog poslednjeg rata a potom i kasnije.Sigurno da ima mnogih koji su doziveli familijarne tragedije u tom ratu ali, valjda vreme cini svoje pa ta tragicna secanja blede. Nisam ni doziveo ni primetio nekakvu nacionalnu netrpeljivost nigde na severnom Jadranu.Medjutim, primetio sam da je najveci procenat rezervisanih karata za ovaj poslednji Tompsonov koncert, rezervisala bas ta hercegovacka emigracija po gradovima Hrvatske.Mislim da nije ista stvar ici u Istru, Kvarner i na ostrva, gde se ni "r" od rata nije bilo videlo, i ici npr. u Dubrovnik koga su hrabri Crnogorci bili bombali osam meseci sa brda iznad, a okolinu temeljno oslobodili od sve pokretne imovine...
Neće vidjeti njihov dinar, ali će Srbi vidjeti njihov euro radeći za njih.Србе ће деценијама чекати али њихов динар видети неће.
nisam bas siguran ko ce biti na vecem gubitku.Србе ће деценијама чекати али њихов динар видети неће.