kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Vlasnik fokusa odaje utisak mutnog tipa,proracunati materijalista,a Milenkovic je covek za respekt!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva snaga naroda... vozaju vas "nacionalisti" tolike godine a vi i dalje sisate vesla...
Ne sudi po sebi. Ako tebe neko moze da "voza" ili te je izvozao, ne mora da znaci da cu ako slusam nekoga odmah prihvatiti njegove stavove.
Doduse, danas se vlada preko TV i to veoma uspesno posto su svi, ali bas svi veliki mediji ( RTS, B92, PINK, PST, STB, Politika, Vecernje, Blic, Kurir,...) pod NATO kontrolom. Ko ima sposobnost da se odbrani od toga, naci ce razne izvore da se informise o stvarnosti i istini. Ti ocito neces, jer unapred sve znas. Nesto mi govori da si naprednjak jer se njihovi stavovi svode samo na diskvalifikacije svih koji ne slede put novog "to majka vise ne radja".
Nešto mi govori da si samozvani sveznalac a pritom ne znaš šta znače boje na mom avataru pa dozvoljavaš sebi idiotske pretpostavke. Pratio sam Miroljuba godinama i provalio kakav je a on gura istu priču kao i dveri koje drže taj radio.... sve moj do mojega.
Gledam ljude koji su se kleli na ovom forumu u fokus radio, Đuku, Anđusa i ostale manijake kako hvale sada ovaj radio. Nisu oni krivi jadni...
Izvini ako sam te uvredio ali aluzija je bila na osnovu stila pisanja tj. diskreditacije umesto kritike a to je svojstveno SNS-ovcima na ovom forumu.
Nisam obratio paznju na avatar (a ni sada ne razumem sta znace te boje osim sto znam sta pise i cije su reci) jer je meni jedino bitno sta ko napise a ne za sta se predstavlja. Tako ti mozes sebe predstavljati za sta hoces ali me tvoj stil pisanja asocirao na stil naprednjaka. Ovde je rec o "vozanju" koje si ti prilepio svima koji slusaju nesto sto se tebi ne dopada. Iskreno, ne znam o kakvom Miroljubu pises. Ja sam pominjao samo Milana Milenkovica i stojim iza svega sto sam napisao. Ako cenim voditelja ne znaci da cu jednako ceniti i svakog njegovog gosta u emisijama. Ja sve primam kroz kriticku resetku mojih uverenja i podrzavam sve sto se uklapa u to, bez obzira kako se ko zove. Nadam se da si sada razumeo i da si u stanju napisati jedan post bez ruznih reci i diskvalifikacija.
Знам по томе што сам годинама свакодневно слушао тај радио, тако да - да, знам шта пишемJesi li siguran da znas o kome pises ili tek tako da nesto napises?
Ako pak znas o kome je rec onda bi bilo korektno da nas upoznas zasto mislis to sto si napisao.
Милан Миленковић неутралан? Добар си. Па он је на радио фокус упао да би пропагирао покрет социјалиста а на препоруку Дејана Анђуса, имао је емисију средом од 15 и суботом после Ксеније Вучић у 12, емисија му се звала "црвени хоризонт" и ту је пропагирао социјализам и нон стоп је доводио у госте неке функционере покрета социјалиста, онда је после избора заборавио да је социјалиста и почео је из шатро неутралне позиције да врши напредњачку пропаганду и да заводи људе за Голеш планину, да би сад колико сам чуо отишао на дверашки-отпорашки радио. Лик је љигавог карактера, не сећам се да сам икада ишта паметно чуо из његових уста и не мпогу да га смислим а мноооооогооо сам га слушао, можда више и од свих вас заједноPazljivom slusaocu nije promakao stranacki neutralni pristup Milana Milenkovica ali i proturanje izmdju redova patriotskog, istinitog i postenog. Retko sposoban i obrazovan novinar sa izvanrednom analitikom i dijagnostikom stanja u drustvu. Volim da slusam njegove emisije i ne delim @Eremitino misljenje.
Kod Milenkovića se javljaju isti ljudi kao i pre na fokusu. Isti ti koji su gurali naprednjake. ISTI
Evo čujem onog Dejana koji je hvalospeve "pisao" naprednjacima i "recitovao" Đuki, tu je i tzv Spiridon i ostala bratija. Priča je apsolutno ISTA, narod naivan i grize ponovo... Te DVERI su se vać podelile na dve frakcije i to čim su uhvatili prvu vlast. Šta će biti kad uhvate malo veću? Ima da nestanu kao DSS.
Kod Milenkovića se javljaju isti ljudi kao i pre na fokusu. Isti ti koji su gurali naprednjake. ISTI
Evo čujem onog Dejana koji je hvalospeve "pisao" naprednjacima i "recitovao" Đuki, tu je i tzv Spiridon i ostala bratija. Priča je apsolutno ISTA, narod naivan i grize ponovo... Te DVERI su se vać podelile na dve frakcije i to čim su uhvatili prvu vlast. Šta će biti kad uhvate malo veću? Ima da nestanu kao DSS.
Знам по томе што сам годинама свакодневно слушао тај радио, тако да - да, знам шта пишем
Милан Миленковић неутралан? Добар си. Па он је на радио фокус упао да би пропагирао покрет социјалиста а на препоруку Дејана Анђуса, имао је емисију средом од 15 и суботом после Ксеније Вучић у 12, емисија му се звала "црвени хоризонт" и ту је пропагирао социјализам и нон стоп је доводио у госте неке функционере покрета социјалиста, онда је после избора заборавио да је социјалиста и почео је из шатро неутралне позиције да врши напредњачку пропаганду и да заводи људе за Голеш планину, да би сад колико сам чуо отишао на дверашки-отпорашки радио. Лик је љигавог карактера, не сећам се да сам икада ишта паметно чуо из његових уста и не мпогу да га смислим а мноооооогооо сам га слушао, можда више и од свих вас заједно
Слушао сам све зато што имам стомак за све, из интелектуалне радозналости сам слушао све, у време Тадића је фокус био једини радио где је било ко могао назвати и причати о политици, нисам имао избораNe sporim ti pravo da tako mislis o njemu ali mi je nelogicno ovo sto sam podebljao. Kako si mogao toliko da slusas nekoga koga ne mozes da smislis? Ja Vladu Djukanovica nisam cenio i zato ga nisam ni slusao. Za razliku od njega Milan je susta suprotnost (kulturan, obrazovan, tolerantan, prijatnog glasa, odlican orator,...) i rado sam ga slusao bez obzira sto se u mnogo cemu nisam slagao kada je rec o resenjima koje je prigusivao imajuci u vidu ko je gazda radija (Vucic). To da li ce se neko zalagati za "levo" ili "desno" za mene je relativno jer takva podela prakticno ne postoji. Za mene postoji samo podela na postene i lopove na patriote i one koji bi za dinar prodali rodjenu majku.
Слушао сам све зато што имам стомак за све, из интелектуалне радозналости сам слушао све, у време Тадића је фокус био једини радио где је било ко могао назвати и причати о политици, нисам имао избора
Eto vidis da cemo se razumeti. Sada ni ja nemam izbora, jer jedino na radiju Snaga naroda mogu cuti nesto sto nigde drugde ne mogu. Ocekujem da ces i dalje zadrzati svoju intelektualnu radoznalost.![]()
Нема шансе... чак ни Марка Јанковића више не могу да слушам, а волео сам га највише од свих водитеља. Много сам разочаран у све превртаче
Radio focus Danas nije onaj od juce, Ali je 1000 puta bolji od b92, studio beee, I ostale EU masine
Sent from my ME173X using Forum mobile app
Zasigurno se slazem da je Marko odlican voditelj,ali,ima jedno veliko ali,hocemo li ista nauciti iz ove situacije ili ne?Da li nam je samo dovoljno da imamo gde svoje jade reci iako to nema nikakvog rezultata?Iako oni na koje se zalimo zabole uvo za narodnu muku?Da li je dopustenje od predhodne vladajuce garniture da uopste je i postojao takav radio,cista namestaljka,izduvni ventil na ekspres loncu?Kome dalje verovati?I sta da radimo mi koji ni ovima verovali nismo?Da pevamo pesmu u nadi da postoje i dalje neki novinari koji su entuzijasti i da ne odstupaju od svojih stavova?Sta to dobro donosi ovoj zemlji,sem podgrevanja lazne nade da postoje jos neki ljudi koji misle poput nas?SNS,je na perfidan i pokvaren nacin"ukinuo"radio Fokus,kome to nije jasno,malko je umno ogranicen!A najvise se bojim lukavih i perfidnih ljudi,vise od bahatih,jer sa njima si nacisto,sa ovima nikad nisi!
Izgubio je sustinu svog postojanja,prema tome isti je kao i ostali!
Zasigurno se slazem da je Marko odlican voditelj,ali,ima jedno veliko ali,hocemo li ista nauciti iz ove situacije ili ne?Da li nam je samo dovoljno da imamo gde svoje jade reci iako to nema nikakvog rezultata?Iako oni na koje se zalimo zabole uvo za narodnu muku?Da li je dopustenje od predhodne vladajuce garniture da uopste je i postojao takav radio,cista namestaljka,izduvni ventil na ekspres loncu?Kome dalje verovati?I sta da radimo mi koji ni ovima verovali nismo?Da pevamo pesmu u nadi da postoje i dalje neki novinari koji su entuzijasti i da ne odstupaju od svojih stavova?Sta to dobro donosi ovoj zemlji,sem podgrevanja lazne nade da postoje jos neki ljudi koji misle poput nas?SNS,je na perfidan i pokvaren nacin"ukinuo"radio Fokus,kome to nije jasno,malko je umno ogranicen!A najvise se bojim lukavih i perfidnih ljudi,vise od bahatih,jer sa njima si nacisto,sa ovima nikad nisi!
Na nacin na koji je pukao fokus,tako pukosmo i mi kao drzava i narod,a kad to shvatimo,bice kasno!
I razumem i ne razumem te. Delujes mi kao "tvrdi" radikal. Ja cenim ljude iz SRS koji su ostali dosledni ali ne razumem zasto su kivni na sve, osim na prave krivce. Nisu Dveri ni Marko ni Milan krivi za raspad, nego Vucic i Toma u koje su se kleli godinama.
Ne znam da li se i Marko pridruzio SNS-u posle podele ali sada mi ne deluje da je protiv SRS samo mi deluje razocaran pasivnoscu SRS. Dozvoljavam da gresim jer ga dugo nisam slusao.
Izgubio je sustinu svog postojanja,prema tome isti je kao i ostali!