Putin je pukao u Francuskoj, Nemačkoj, Rumuniji...

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Не врдај! Ти си убацио Наваљног у причу а не ја. Он ми је битан као лањски снег.
Ja sam pitao zašto je Navaljni zatvoren, a ti si odgovorio da nije zatvoren zato što je bio politički protivnik. Pitanje nije tvrdnja. Teret dokazivanja nije na meni.
Прво, ти вређаш сваког ко ти се супротстави Ево, да ли си ми на пп псовао мртву мајку и то два пута, да или не и зашто си то радио?
Ja vredjam kada me neko provocira. Ti si mene provocirao pa si dobio ono što si zaslužio.
По питању Наваљног, до кога ти је тако стало, и сам можеш наћи пуно тога али не желиш да мењаш став који си донео на основу западне пропаганде.

https://www.rbc.ru/politics/22/03/2022/62389c8b9a79477acdf4155d

Докажи ти да није крао и варао људе?
Чекам.
Ti si izneo tvrdnju da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Dokaži da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Čekam...

Njet, Trampovi. Vidi ko ih podrzava i brani, USA i Tramp. :kafa:

Stvarno me mrzi da ti trazim sta im je Vens rekao mislim u Minhenu povodom Djordjeskua, otvoreno je podrzao Afd i pozvao Nemce da glasaju za njih, a za Lepen nisam pratio ali verujem da Tramp i Vens ne podrzavaju ovakav nacin politicke sabotaze, posto je i sam Tramp bio podvrgnut slicnim "demokratskim" metodama.

Tako da... Trampovi ljudi.
Đorđesku, Le Pen i Alis Vajdel su Putinovi ljudi koje podržava Tramp.

Ja sam pitao zašto je Navaljni zatvoren, a ti si odgovorio da nije zatvoren zato što je bio politički protivnik. Pitanje nije tvrdnja. Teret dokazivanja nije na meni.

Ja vredjam kada me neko provocira. Ti si mene provocirao pa si dobio ono što si zaslužio.

Ti si izneo tvrdnju da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Čekam...
Ja сам ти опширно одговорио, осуђен је за више нов.аних превара и кршење условне казне! Теби се не свиђа та истина и онда крећеш са вређањем, лажеш, пишеш глупости и слично. Када ти се одговори истом мером, онда на пп шаљеш тешке увреде. Показујеш колико си сиров и прост, псујеш ми мртву мајку и још ми сада објашањаваш да је то твоја нормалан реакција јер ти се не свиђа када ти неко каже ниси у праву?
Дакле, добио си одговор још пре пар дана зашто је осуђен а ти сада докажи да си нормалан, да умеш да се контролишеш и да пијеш редовно лекове
Чекам!

Ja сам ти опширно одговорио, осуђен је за више нов.аних превара и кршење условне казне!
To nije dokaz. Nisi dokazao da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik. Dokaži da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Čekam...
Теби се не свиђа та истина и онда крећеш са вређањем, лажеш, пишеш глупости и слично. Када ти се одговори истом мером, онда на пп шаљеш тешке увреде. Показујеш колико си сиров и прост, псујеш ми мртву мајку и још ми сада објашањаваш да је то твоја нормалан реакција јер ти се не свиђа када ти неко каже ниси у праву?
Дакле, добио си одговор још пре пар дана зашто је осуђен а ти сада докажи да си нормалан, да умеш да се контролишеш и да пијеш редовно лекове
Чекам!
Činjenica je da si ti mene provocirao. Posle toga si dobio ono što si zaslužio.

To nije dokaz. Nisi dokazao da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik. Dokaži da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Čekam...

Činjenica je da si ti mene provocirao. Posle toga si dobio ono što si zaslužio.
А ти докажи да је политички осуђен, пошто негираш званичну пресуду!
По питањеу провоцирања, ти си тај који провоцира третирајући неистомишљенике за лажове и да пишу глупости.
А за псовање мртве мајке, шта рећи, то може радити само неко ко је људско дно и отпад а не човек!
Надам се да ће ти администрација релативно брзо упутити карту у једном правцу.
Таквим особама, као ти, није место у заједници!

Prvo ti dokaži tvoju tvrdnju, pa ću ja da dokažem moju tvrdnju. Bezobrazluk je da ti ne dokazujes tvoje tvrdnje a posle da tražiš da ja dokazujem moje tvrdnje.
Čekam...
Полако, па ти си отворио тему са том тврдњом а ниси доказао?
Ваљда треба да постоји ред доказивања.
Чекам!

А ти докажи да је политички осуђен, пошто негираш званичну пресуду!
Ti si izneo tvrdnju da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik. Na tebi je da dokažeš da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Čekam...
По питањеу провоцирања, ти си тај који провоцира третирајући неистомишљенике за лажове и да пишу глупости.
А за псовање мртве мајке, шта рећи, то може радити само неко ко је
Činjenica je da si ti mene provocirao. Arhiva poruka je dokaz.
људско дно и отпад а не човек!
Ti si ljudsko dno i otpad, a ne čovek.

Ti si izneo tvrdnju da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik. Na tebi je da dokažeš da Navaljni nije zatvoren zato što je bio politički protivnik.
Čekam...

Činjenica je da si ti mene provocirao. Arhiva poruka je dokaz.

Ti si ljudsko dno i otpan, a ne čovek.
Докажи, чекам!

Него, јеси ли купио хаљину за Блајбург?

Back