KAMERE trebaju da budu jedini zahtev studenata za prekid protesta. Vučić je pukao, formalnost to izbrojati sa KAMERAMA na glasačkim mestima. ANKETA

Postavljanje KAMERA treba da bude jedini uslov za prekid protesta, posle kojeg mogu izbori ?

• KAMERE treba da budu jedini zahtev studenata i građana za prekid protesta. Posle toga mogu izbori

glasova: 2 50,0%
  • Oni koji traže izbora bez KAMERA su Lažna opozicija i Lažni studenti rade za Vučića prepoznajte ih

glasova: 1 25,0%
  • Vućić je pukao, neće preći cenzus kad se postave KAMERE na glasačka mesta kao u Bugarskoj

glasova: 1 25,0%
  • Od sada jedini zahtev protesta treba da budu KAMERE i blokirati nešto danonoćno na smenu kao RTS

glasova: 0 0,0%
  • Postavljanje KAMERA je važnije i od ostavke Vučića jer niko više neće moći u Srbiji da krade izbore

• Ako posle milionskih protesta ne iznude postavljanje KAMERA, Srbi više ne treba da postoje

• Ukupno glasova
    4
Ako njega slusas, upasces u potpunu paranoju, on samo nagadja.

Slusala sam ga do skoro i uvidela da nagadja.
Ja njega ne slušam nego do zaključaka sam došao sam.
A onda ovde vidim da nam se mišljenja poklapaju.
A to je KAMERE treba da budu jedini zahtev studenata za prekid protesta !

Ja njega ne slušam nego do zaključaka sam došao sam.
A onda ovde vidim da nam se mišljenja poklapaju.
A to je KAMERE treba da budu jedini zahtev studenata za prekid protesta !
Nisam protiv kad dodje do izbora, samo to mnogo kosta. Opet, kako sve i svasta kosta, neka bude i to.

Nisam protiv kad dodje do izbora, samo to mnogo kosta. Opet, kako sve i svasta kosta, neka bude i to.
To ne košta ništa, danas se kamera instalira za 100 evra.
8.000 glasačkih mesta, to je ukupno 800.000 evra da se instaliraju kamere u celoj Srbiji !
Ništa ne košta, jeftino je, a ogromna korist nema više priče o krađi izbora, nema demonstracija !

8.000 glasačkih mesta, to je ukupno 800.000 evra da se instaliraju kamere u celoj Srbiji !
Ništa ne košta, jeftino je, a ogromna korist nema više priče o krađi izbora, nema demonstracija !
Nema demonstracija i glupost je granica :D
Sta ako izgube i pored kamera??

Mnogo kosta ali sam za svako eliminisanje sumnje, i sad i ubuduce, ako to vodi nekom miru.

Nema demonstracija i glupost je granica :D
Sta ako izgube i pored kamera??

Demonstracije su glupost, ali ovako bi se pak i oduzeo taj "veciti" argument da su izbori namesteni.

video-nadzor.jpgglasacka-kutija.jpgvideonabludenie_1.jpg

Nesto razmisljam, ja imam jedan projekat koji je isplativ, ali mi treba seed novac od 100k, to je minimalno , i onda bi se kao posledica toga totalno pocelo da menja i krnji drustvo korupcije, drzavnih uslovljavanja i projekata, ali kao posledica, ne kao cilj projekta....projekat je tehnoloski...cista tehnologija..

Kad sam cuo koliko se dnevno donira srbin info, koliko cacijevcima, koliko studentima, mojih 100k, je sitnez, a totalno menja svu pricu....

Za razliku od ovih drugih projekata koji su komercijalnog tipa, koje necu nikad da komercijalizujem niti da otkrivam, ili su tipa gde su posledice standard i nista u promeni razmisljanja....tj bice kao i svaki pronalazak, pola upotrebe za dobro , a 5x vise za zlo...ukupno 600% kao sto kaze B 92....kad pravi racunicu...eto i to je primer koliko je sve otislo u auto vec 10 godina je ta prica ziva, prisutna..

Ovaj poslednji projekat o kome pricam je nesto totalno drugacije, utice na psihu ljudi , pod dva nije moj izum u potpunosti , kao ovi ostali , ja verujem velika je sansa da ce se i neko drugi dosetiti, za razliku od ovih drugih mojih izuma gde nece jos za 100 godina da se dosete, za neke sam potpuno siguran da nece jos za 100 godina....a ovde kod ovog, ja mislim da hoce i to vrlo brzo......To su razlike, znaci ovde je zica razmisljanja blizu danasnje zice razmisljanja celog covecanstva, sto za razliku od mojih ostalih projekata nije slucaj, nego su ideje i izumi , totalno van mainstreama, i zato moze da stoje ispred ociju i nece biti primeceni od ljudi , nece spojiti 2 i 2 i 2 i 2, da je 8.....dok ovaj poslednji uticajni , nema negativne posledice, tehnoloski , to je takodje razlika, ali je 2 i 2 su 4 ocigledan....bar meni , a mislim i drugima..

A opet ne uzima mi se seed od svih onih investitora koje znam a znam ih , jer tu postoji jasan odnos postovanja kapitala, znaci oni hoce meni da daju novac, ali ocekuju povrat, ocekuju procenat postovanja...sto mozda i mogu da izvedem, a da ne opoganim sve....hmmm, mozda kao zadnja opcija i to ....
Ali ovde samo iznosim da razmisljam koliko ljudi spremno daju isti iznos koji meni treba za nesto veliko , a za neke usputne stvari..

To sa kamerama se resi po principu od viska glava ne boli..

Znaci , svi znamo za muckanja, ili ja znam za muckanja na birackim mestima, koja ne mogu sva da se otklone kamerama..
Ali , dobro , staviti kamere po 6 ili 12 po jednom birackom mestu....sa manje ce tesko ici...
Sad je Srbija zbog pdv pokrivena internetom, tako da to moze da se odradi..

Glasacki spiskovi mogu da se srede na 5 nacina, nek bude svih 5 nacina, od viska glava ne boli...
Ne 1,2 pa koja 2 , nego svih 5 nacina..

Ja nisam mnogo za ovakva glasanja zato stto je jasno da su ljudi mentalni bolesnici i lako ih je zaplasiti da glasaju , bez prevare za onog kojeg ti hoces, makar imao totalno lose rezultate, eto vam Vucic kao primer, opanjkavao sve protivnike, pravio krivicna dela i uvodio nasilje i diktaturu i opet vazi pravilo da svinja glasa, glasace za onog ko joj svaki dan sipa pomije...ne mora da ih placa ni donosi , nego samo sipa....da svinja poveze vizuelno hranu , osobu i sipanje....

Izmedju mog dede koji donosi pomije, moje babe koja odvaja i sprema i mnogo vise odradi , naravno svinje obozavaju dedu koji moze i da ih mlati posteno , dok ih baba vise tapse nego sto ih samara kad nisu poslusne...

Steta zato sto postoji prilika da se uvede moderan sistem glasanja, bukvalno referendumsko , tj svake nedelje da bude izjasnjavanje o pitanjima koja su bitna za zajednicu....sto postoji zamislite gde, u svajcarskim selima...stvarno postoji , i nema namestanja...verovatno postoji i u gradovima, nisu Svajcarci sisali vesla, podele grad na MZ i to mu dodje kao sela...

Chain tehnologija, dobro nepoznata, ali je javna....svako potpisuje svoj glas, a opet se ne zna ko je...
Javna mesta glasanja, moguca stvar...gradski trgovi...
Jok samo seljober ce da vam lansira pricu da mu je tesko da u 10 dana dodje i ubaci licnu kartu i glasa na automatu koji je kao automat za kupovinu sokova ili bankomat....

Sve su to opcije koje su u krajnjem jeftinije na duze nego stalna kontrola glasanja, koje opet ne resava pitanje, da li glasac koji glasa za Vucica glasa da mu SNS ebe cerku kako im se digne..i da rade sta hoce u toku svog mandata...
Jer naravno imaju imunitet...
Kao sto je za vreme Vucica imao i Arkan i arkanovi momci i pazi slucajnosti za vreme Vucica se podigao Velja Nevolja, slucajnost takodje Vucicev drugar...

Znaci kamere i sve to sto daje moc na 4 , 5 godina daje po mentalitetu ovog naroda pravo da se radi sta god hoce sa sinom cerkom, zenom, slabim starcima, i svim ostalim ljudima koji mogu biti manipulisani...ili ucenjeni..

Zato nije resenje...
Nije nikakvo resenje, nego je zatucan Srbin, pa mu je nemoguce objasniti , ne zeli da cuje, izmislja, laze, optuzuje, mora da se pokaze da je njegovo najpametnije, a blage veze nema..

Odličan zahtev i predlog da se na izborima uvede VIRALNI ZAPISNIK , a to znači da se na svakom glasačkom mestu posle prebrojavanja glasova, uslika potpisivanje zapisnika i da se sa svakog glasačkog mesta posle potpisivanja uslika ZAPISNIK i objavi na internetu da svako može da vidi ZAPISNIK sa svakog glasačko mesta u Srbiji.
U Srbiji ima ukupno 8200 glasačkih mesta.

Pogledajte VIDEO odličan zahtev i predlog za regularnije izbore VIRALNI ZAPISNIK

Ovo već postoji u Bugarskoj gde su se pre mnogo krali izbori, a sada se na dan izbora po prebrojavanju glasova potpisuje i slika ZAPISNIK i postavlja na internet i dostupan je svakom građaninu na uvid na internetu sledećih 6 meseci posle izbora

Impozantno, posle 8 meseci i hiljade svakodnevnih protesta u Beogradu na Vidovdan 28.jun 2025 god preko 500.000 na protestu protiv Vučića.
VIDEO na Studentsko-narodnom protestu preko 500.000 na Vidovdan u Beogradu

Na hiljadama protesta širom Srbije bilo je svih 6,5 miliona stanovnika Srbije, a samo na protestu 15.marta u Beogradu bilo je 1,5 milion ljudi (što je sa ukućanima 6,5 miliona) i jasno je da Vučić na izborima neće preći cenzus jer nema 1% glasača i svi stanovnici Srbije čekjaju izbore da glasaju protiv Vučića

Jasno je da se treba fokusirati i jedino što treba tražiti su KAMERE kao uslov za prekid blokada i protesta
Kad se postave KAMERE više nema krađe na Zapisnike gde se jedino i može ukrasti puno glasova, i Vučić je pukao

Poslednja izmena:
Камере су што рече УМ колега, ''од вишка не боли глава''. Али да се не лажемо ми имамо проблем са багром, која је цео живот у корупцији и лоповлуку, па видите и сами ви који нисте ставили ту багру на игнор, како се они хвале да ће красти колико год могу док траје режим и надају се да ће трајати док је Вучић жив.
И наравно изговор им је Ђилас и бивши, односно сви они који нису прешли у СНС. Какве везе Ђилас има кад је он сада опозициони миш.
Они не краду само нас, већ и своју децу, чак и своју нерођену децу, јер ће им оставити циганмалу државу, где је нормално рецимо ђубре бацати у реку и сенвичари ће се чак и хвалити тиме, како су лукави и како су решили проблем на кварно. То се данас сматра способношћу, да заје%еш било кога. И ћацији се диве таквих сподобама.

Back