pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам само чега су се неки уплашили.
Да ће вам неко украсти фотографије? Па, онај ко је хтео, већ је урадио, глупо је брисати!
Да ће вам неко украсти оригиналне идеје? :eek:
Ионако сте их за џ делили по Крсти..

Мислим да Мирка није поставила тему да плаши народ и учи нас да се склањамо од интернета, него да укаже на то ко све може да буде међу нама...
(Мирка, ако грешим, исправи ме)
Ова тема има везе са нама само толико да покушамо да замислимо чиме се све неко бави, да ми који пишемо искрено схватимо да нису свачији пориви искрени..

И можда, да се лепо рангирамо по занимљивости, што рече Пиле, ми који нисмо копирани треба да престанемо да се бусамо и да ћамимо у ћошку, нико нас не ебе ни за суву шљиву..
Ето, мене тема бацила у бедак само зато што ме нико не копира! ;)

Иначе, детињасто ми звуче приче:,,Јааао, сад ћу брисати слике, јааао, ако моју слику неко стави...'' :confused:

I sad, zamislite - Vanda koja postuje ovde i kaci neke fotke nije Vanda uopste...a sirota zena cije su fotke ni ne sanja...ode jednog dana na google i nabasa na sebe pod imenom Vanda

I sad se postavi logicno pitanje: ko je uopste Vanda?

Mislim da je na to Mirka mislila

I sad, zamislite - Vanda koja postuje ovde i kaci neke fotke nije Vanda uopste...a sirota zena cije su fotke ni ne sanja...ode jednog dana na google i nabasa na sebe pod imenom Vanda

I sad se postavi logicno pitanje: ko je uopste Vanda?

Mislim da je na to Mirka mislila
Да, то се догађа на фејсу већ дуго.
То се дешавало и пре, кад се неко са неким дописује, па шаље фотографију рибе у купаћем, а добија од ,,њега'' фотку типа за којим срце лупа, а кад се сретну, она ћопа са својим 136 кила, а офуцани ћелави дејка фрфља кад говори.. :sad2:
Мен више збуњује крађа туђих живота, целих живота, а не фотографија..

Иначе, да пишем да сам из Бг, не бих питала која киша, него бих изгуглала време у Бг, па прва написала приу о киши..

Да, то се догађа на фејсу већ дуго.
То се дешавало и пре, кад се неко са неким дописује, па шаље фотографију рибе у купаћем, а добија од ,,њега'' фотку типа за којим срце лупа, а кад се сретну, она ћопа са својим 136 кила, а офуцани ћелави дејка фрфља кад говори.. :sad2:
Мен више збуњује крађа туђих живота, целих живота, а не фотографија..
pa to
nekako, na izgled se i požalimo i nismo uvek zadovoljni
al ja još nisam čula onoga što kuka na svoju pamet pa mora da krade tuđu =D

Uzas

Meni bi stvarno bilo jezivo da shvatim da je neko s kim redovno komuniciram na forumu Cakana

Ili da shvatim da je Cakana npr. georgejune
(uzet samo kao primer, nije pokusaj vredjanja)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back