pufffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Večeras ću da se bacim na proučavanje Cakaninog lika i dela i kad nađem svoje postove, logujem se na taj, pf, kvazi forum i kontaktiram admina.
Mada, znam za sličan slučaj kada su oštećenu stranu admini banovali i zabranili joj pristup, da im ne uznemirava dugogodišnjeg korisnika.:dash:
U pitanju je bio sajt za kulinarstvo i ukraden je ne samo recept već i fotke koje je vredna kuvarica slikala. Lopovi.:evil:

Malo da spamujem.
Tico, imam molbu za tebe.
Sestra mog muza zivi u Parizu, kupila je neke stvari za Andreja, a nema kako da nam posalje!
Ti imas razradjene kombinacije, je l' mogu da ti dam jen kontakt da preuzmes to, pa da mi sibnes?
Bila bih ti jako zahvalna!

...a deca tako brzo rastu...bila bi shteta da Andrej prepraste stvari Parizhske...:lol:

Večeras ću da se bacim na proučavanje Cakaninog lika i dela i kad nađem svoje postove, logujem se na taj, pf, kvazi forum i kontaktiram admina.
Mada, znam za sličan slučaj kada su oštećenu stranu admini banovali i zabranili joj pristup, da im ne uznemirava dugogodišnjeg korisnika.:dash:
U pitanju je bio sajt za kulinarstvo i ukraden je ne samo recept već i fotke koje je vredna kuvarica slikala. Lopovi.:evil:

Onaj ko bude krao moje recepte... ja mu nudim i slike gratis uz to... :mrgreen::lol:

E al uz muža idem i ja... mi smo ti paket... :mrgreen:

Juče se nešto zezamo, on me nagovara da idem sa njim na neku slavu, ja neću... i kaže on:"E pa dobro, onda ću ja morati pronaći neku koja hoće..." :lol: ja rekoh:"To bi bilo odlično, i obavezno je posle slave dovedi kući, da zajedno peglamo.":mrgreen:

Nee bre. Nego "posle slave je dovedi kući da opegla ovaj silni veš".
Tz, tz, Čičak, Čičak...

Smatraš da ćeš tamo pronaći sijaset svojih kreativnih i duhovitih umotvorina?

Moj post je bio ironičan čika Julijane.
Misliš li zaista da me je briga da li će i ko ukrasti moje "pisanije"? Nisam ni Andrić ni Borhes pa da štitim autorska prava a i ono što pišem ovde daleko je od genijalnog da bih patila ukoliko ga pozajme.
A to što neka jadnica misli da bolje hoda u mojim cipelama, blago njoj.

Zezamo zezamo..mozda se ti zezas al tako pocinje kraj:mrgreen::hahaha:
O hvala ti svemoćni June, što si mi to obelodanio...:worth::worth::worth:
Moj post je bio ironičan čika Julijane.
Misliš li zaista da me je briga da li će i ko ukrasti moje "pisanije"? Nisam ni Andrić ni Borhes pa da štitim autorska prava a i ono što pišem ovde daleko je od genijalnog da bih patila ukoliko ga pozajme.
A to što neka jadnica misli da bolje hoda u mojim cipelama, blago njoj.

Kad dobije kurje oči, nek ne dolazi meni da se žali!:rtfm::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back