E da nisi nam rekla jel su oni toj ili patuljasti?
A tesko da ce prodati tog vestija, i to bi trebalo da zna jer se odrastao pas ne moze prodati osim ako je sampion.
Ali Sirli Templ

Svaka cast na kreativnosti

Malo mi cudno to da ce on po tvojoj zelji registrovati pse:???: Inace se za to uopste ne pitaju potencijalni kupci nego se stenci registruju na odredjeno slovo a ti psa posle mozes da zoves kako hoces, ionako ti nije bitno sta stoji u rodovniku jer je neces voditi na izlozbe.
Vidi ti ako resis nju da uzmes mozes sutra da odes i da je "kaparises". Znaci glupa mu je prica da dodjes ranije da bi ti nju dao a ovamo prica da ce leglo da nazove na s jer se tebi tako svidja.
Za smrad ne brini,kad je okupas nestace, mada je rano da se kupa tako mala, zato mi je i cudno sto vec smrde. Ocigledno da, iako na slikama izgleda relativno ok(sem piljevine u hrani

) nesto nije u redu sa higijenom.
Kazem sve to ne mora nista da znaci, mozes dobiti savresno zdravu pudlu al eto iznosim ti samo moja zapzanja psoto vidim da jos nisi nacisto odakle da uzmes. Ovo je svakako povoljnije...AL mi nije jasno kako je tako velika razlika u ceni, zasto
Za krmeljcice mozes da napomenes samo kad budes isla sledeci put, ako ih bude. Mozda im i skidaju samo im se sad omaklo, jer vidim da su roditelji bez.