mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo svima,ako ovde jos uvek IMA nekog,za dve nedelje mi stize muzjak patuljaste pudle pa bih volela da se druzimo :-) pozz

U to ne sumnjamo uopstemislila Sam na druzenje ovde na forumu :-) moj laki kad bude stigao kod mene imace nesto vise od 2 meseca,inace procitala Sam ovaj forum od prve do zadnje stranice i stvarno imate prelepe pudle :-) nadam se da ce i moja biti tako lepa kao vase (a sigurna Sam da hoce ;-) ) pozz

moze mala pomoć????? mom drugu hitno treba jedna toy pudla iz dobrog legla!!!!!! jer mozete nesto da mi preporucite?????? unapred hvala!!!!![]()

Inace pudla sama po sebi mora na shishanje tako da sto pre pocnes, pre navikne na ono sto je ceka celog zivota.Pogledajte prilog 311459
A ovo je nas jedinac decko Bisquit, inace moj "praunuk" ili ti...Leov "unuk" sa 47 dana posle svog prvog sredjivanja![]()
Pa puni su oglasi toyeva... niko vise i ne prodaje drugacije pudle, nego toy
Razlika je samo da li su kraljevske toy, srednje toy ili patuljasto-toyCenim da ce uskoro u Srbiji i rasu da preimenuju u Toy francuska pudlica
Toyeva u Srbiji generalno slabo ima, tako da tvoj drug prvo dooobro prouci sta su to u stvari toy pudle pa nek krene u kupovinu, da ne kupi stene od 25 dana od mame i tate srednjaka s ubedjenjem da ce ostati tako malo...
mimi's mom, malac je bio jako dobar pri groomingu, kao i ostali stenci sto budu, vazan je samo pristup. Prvi grooming je veoma bitan i za psa i za njegovog novog vlasnika s obzirom da je pas vec prosao to "strasno" sredjivanje i pre nego ga on odvedeInace pudla sama po sebi mora na shishanje tako da sto pre pocnes, pre navikne na ono sto je ceka celog zivota.
To mu dodje ono "pise i na tarabi", da budem malo prosta...jaooo presladak je :-) I ja imam sliku mog lakija od mesec Dana,Ali ne znam kako da ubacim :-( pokusacu nekako ;-)
Pogledajte prilog 311638
Uspela sam da ubacimHvala na savetu
Evo ga moj Laki sa mesec danakako se bio uplasio tad,srce mu lupalo kao ludo
![]()
moje malo

Joj, bebironac slatki!![]()

Bas je lep decko
nas novi decko na Bg izlozbi
(piih sto ne volim ono zuto svetlo)