PUDLE

Mark Jon Sharmy- CACIB Beograd, sudija Dragana Vlahovic - VP1, Puppy BOB

1422398_588634574529412_1587111413_n.jpg

mislila Sam na druzenje ovde na forumu :-) moj laki kad bude stigao kod mene imace nesto vise od 2 meseca,inace procitala Sam ovaj forum od prve do zadnje stranice i stvarno imate prelepe pudle :-) nadam se da ce i moja biti tako lepa kao vase (a sigurna Sam da hoce ;-) ) pozz

mislila Sam na druzenje ovde na forumu :-) moj laki kad bude stigao kod mene imace nesto vise od 2 meseca,inace procitala Sam ovaj forum od prve do zadnje stranice i stvarno imate prelepe pudle :-) nadam se da ce i moja biti tako lepa kao vase (a sigurna Sam da hoce ;-) ) pozz
U to ne sumnjamo uopste :)

1452239_595563493836520_710941537_n.jpg

A ovo je nas jedinac decko Bisquit, inace moj "praunuk" ili ti...Leov "unuk" sa 47 dana posle svog prvog sredjivanja :)

Slatkis mali. :) Jel' on to deluje razocarano? Znam za slucajeve da su pudle jako tesko podnele prvo sredjivanje, da su ih nekad i po par sati ubedjivali da su lepi i tako "olindrani", u slucaju da se zakasni sa prvim friziranjem.

moze mala pomoć????? mom drugu hitno treba jedna toy pudla iz dobrog legla!!!!!! jer mozete nesto da mi preporucite?????? unapred hvala!!!! :hvala:

Pa puni su oglasi toyeva... niko vise i ne prodaje drugacije pudle, nego toy ;)
Razlika je samo da li su kraljevske toy, srednje toy ili patuljasto-toy ;) Cenim da ce uskoro u Srbiji i rasu da preimenuju u Toy francuska pudlica :p
Toyeva u Srbiji generalno slabo ima, tako da tvoj drug prvo dooobro prouci sta su to u stvari toy pudle pa nek krene u kupovinu, da ne kupi stene od 25 dana od mame i tate srednjaka s ubedjenjem da ce ostati tako malo...

mimi's mom, malac je bio jako dobar pri groomingu, kao i ostali stenci sto budu, vazan je samo pristup. Prvi grooming je veoma bitan i za psa i za njegovog novog vlasnika s obzirom da je pas vec prosao to "strasno" sredjivanje i pre nego ga on odvede :) Inace pudla sama po sebi mora na shishanje tako da sto pre pocnes, pre navikne na ono sto je ceka celog zivota.

Pa puni su oglasi toyeva... niko vise i ne prodaje drugacije pudle, nego toy ;)
Razlika je samo da li su kraljevske toy, srednje toy ili patuljasto-toy ;) Cenim da ce uskoro u Srbiji i rasu da preimenuju u Toy francuska pudlica :p
Toyeva u Srbiji generalno slabo ima, tako da tvoj drug prvo dooobro prouci sta su to u stvari toy pudle pa nek krene u kupovinu, da ne kupi stene od 25 dana od mame i tate srednjaka s ubedjenjem da ce ostati tako malo...

mimi's mom, malac je bio jako dobar pri groomingu, kao i ostali stenci sto budu, vazan je samo pristup. Prvi grooming je veoma bitan i za psa i za njegovog novog vlasnika s obzirom da je pas vec prosao to "strasno" sredjivanje i pre nego ga on odvede :) Inace pudla sama po sebi mora na shishanje tako da sto pre pocnes, pre navikne na ono sto je ceka celog zivota.

:lol: To mu dodje ono "pise i na tarabi", da budem malo prosta...

Da, znam da je bitno da se to uradi na vreme, da masa vlasnika za to zakasni, pa onda moraju da ubedjuju psa da je lep...

jaooo presladak je :-) I ja imam sliku mog lakija od mesec Dana,Ali ne znam kako da ubacim :-( pokusacu nekako ;-)

Kad udjes u prozor za odgovor, imas gore razne ikonice, klikni na slicicu pa odaberi ubacujes li sliku iz svog kompjutera ili sa neta, dalje, objasnjava ti korak po korak. Samo nemoj da budu prevelike slike, OK bi bilo da budu oko 600x400px, ev. malo vece od toga, ili ih stavi u spoiler.

Back