PUDLE

zelela sam prvo aprikot, ali sam videla jednu crnu sa braon oko ociju, vlasnica kaze da je fantom pudla. mnogo mi se svidja pa cu najverovatnije uzeti nju, ili jednog malog aprikot koji je toliko mali da izgleda kao toy. za dva dana idem da uzmem i hvala vam svima koji ste na forumu, rado sam sve procitala! :heart:

zelela sam prvo aprikot, ali sam videla jednu crnu sa braon oko ociju, vlasnica kaze da je fantom pudla. mnogo mi se svidja pa cu najverovatnije uzeti nju, ili jednog malog aprikot koji je toliko mali da izgleda kao toy. za dva dana idem da uzmem i hvala vam svima koji ste na forumu, rado sam sve procitala! :heart:

Jesu to mali Nislicici?:)))

izvinjavam se!! :) bila sam kod drugarice ceo dan, i nisam mogla da se probijem!! a sto se tice malih pudlica, jesu iz nisa!!! ;) jel da da su preslatki!!!!! NEODOLJIVI!!!! ako ste ih videli kako se vama cine??? :klap: :super:

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam još uvek kupila štene. Danas sam išla da pogledam štence čija je majka pudla srednje veličine, a oca nisam još uvek videla, rekli su mi da je on manji. Štenci su preslatki, očarana sam! Među njima je jedna ženka braon boje, tako da moram što pre odlučiti ukoliko želim da je kupim... Dvoumim se jedino zbog veličine, jer ne znam koliko će porasti... volela bih da su oba roditelja patuljaste pudle. Nadam se da ćete sada moći da mi pošaljete privatnu poruku :) Nisam bila u mogućnosti da redovno pratim forum do pre nekoliko dana, ali sada sam tu svaki dan, pa čekam Vaš odgovor... :)

Iva i Ljubinka...koliko sam shvatila, otac vasih stenaca je isti, ali su majke razlicite. Jedna je u Nisu, druga u Beogradu...:) Otac je Markus, braon patuljak, koji je pre nedelju dana zavrsio i InterCh. Odlicno ga znam, lep pas, dosta postojane boje sa svim pregledima i testovima.
Ljubinka, to sto je mala sada najveca ne znaci da ce i dalje biti najveca, a verovatnoca da ce biti patuljak ili srednjak...je 50:50 ;) Braon psi su dosta retki, posebno iz dobrih kombinacija i s pristojnom cenom:)
Ivo, majka legla u Nisu nije srednja pudla, vec patuljak, tako d ane vidim bojazan da te bebe budu vece od roditelja.
Iz vlastitog iskustva mi se pokazalo da iz kombinacije mog patuljastog muzjaka i srednjih zenku uvek budu manji psi, ali naravno, garancije nema... Vama Ljubinka je predoceno pravo stanje, tako da je samo na vama da odlucite da li ce vam tesko pasti ako pas bude nesto visi od 35cm:) Dobicete lepog i zdravog psa.
Inace je to leglo koje sam vam htela preporuciti pored legla g-dina koji se vec ovde oglasio:)

Poslednja izmena:
Vlasnica oca čije sam štence gledala je Darija iz Beograda, a iz prethodnih postova (pošto sam pročitala ovaj forum od prve do poslednje stranice :) ), sam videla da poznajete Dariju, pa verovatne znate i o kom mužjaku se radi. Malo se dvoumim jer već dugo vremena tražim svog ljubimca, pa ne bih sada da se zalećem, ako može da se nađe i štene gde su oba roditelja patuljci... Mada, toliko sam se oduševila danas, da ću najverovatnije uzeti ženkicu iz ovog legla, pa kolika bude :)...

Nigde više marketinga nego na stranici o pudlama :whistling:

U pravu si Ljiljo!! :)

Uvek cu reklamirati DOBRE, KVALITETNE pse i njihova legla a gledacu da to ubuduce radim i sa vise od dve recenice koje sam u ovom slucaju upotrebila. S obzirom da Srbijom haraju "jaki" uzgaivaci koji prodaju genetski neprihvatljive, citaj bolesne pse, pse bez zuba, testisa, sumnjivih rodovnika i one koji ne lice na svoju rasu! Ili gaje nekoliko rasa i pare po principu "ko koga stigne" pa te mesance proglasavaju za nove In rase, priznate po belom svetu... Gaje ih u stalama, oborima, supama i napustenim kucama. Zbog takvih ne vidim razlog zasto ne bih pomenula titule, kao i sve odradjene provere, testove i preglede za koje takvi "uzgaivaci" nisu ni culi. Uzgred pse koje ja "reklamiram" nisam ja proglasila dobrim, vec jako puno domacih i stranih sudija, a ne lokalni prijatelj sudija iz kraja kod koga izvedem psa u svom rodnom gradu da mi da neku titulicu i trcim za njim po okolnim selima da zakacim jos neku.

Eto postojimo i mi koji bi da malo unapredimo rasu, kao i da sve dignemo na neki normalan nivo, kako ova prelepa rasa i zasluzuje, jer je po nasim ulicama seta sve vise neprepoznatljivih "pudli".

Poslednja izmena:
moram da vam kazem da mozda necu da kupim te iz nisa! skoro sam gledala slike, i izgladaju mnog veliko!! a ja mislim da ne trebaju da budu tako veliki sa 2 meseca! :rtfm: :eek: videcemo!! ;)

:)))) a koliki po tebi treba da su stenci s dva meseca?:))) Koliko si stenaca patuljaste pudle uopste videla? :) Mali apriko iz tog legla tesko da ce i patuljak biti s obzirom da vise naginje ka toy velicini :) Mama je manja od tate, a tata ima 33cm.... Tvoj izbor, tvoj novac ;)

Gago, jeste li mislili na ovo leglo koje sam išla da vidim kada ste se ponudili da mi date kontakte?
Šta mislite, koliko bih morala da čekam, kada bih čekala neke sledeće štence, gde su oba roditelja patuljasti? Stekla sam utisak da znate dosta o pudlama i da ste jako upućeni, pa Vas zato pitam :)

Dragana :)
DOBRE I KVALITETNE pudle kao i njihovi vlasnici, sami po sebi su već sasvim dovoljna reklama.
Za ostalo o čemu pišeš, korisnije bi bilo da imenom i prezimenom navedeš te neodgovorne i nesavesne " velike odgajivače " koji svoje pse čuvaju po šupama, štalama i prodaju bolesne pse.Tako bi pomogla većem broju ljudi zainteresovanih za ovu rasu.
Što se izložbi i ocenjivanja tiče, tvoj komentar " Uzgred pse koje ja "reklamiram" nisam ja proglasila dobrim, vec jako puno domacih i stranih sudija, a ne lokalni prijatelj sudija iz kraja kod koga izvedem psa u svom rodnom gradu da mi da neku titulicu i trcim za njim po okolnim selima da zakacim jos neku. " je neprimeren tebi :(

Back