Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zelela sam prvo aprikot, ali sam videla jednu crnu sa braon oko ociju, vlasnica kaze da je fantom pudla. mnogo mi se svidja pa cu najverovatnije uzeti nju, ili jednog malog aprikot koji je toliko mali da izgleda kao toy. za dva dana idem da uzmem i hvala vam svima koji ste na forumu, rado sam sve procitala!![]()
))
Nisam bila u mogućnosti da redovno pratim forum do pre nekoliko dana, ali sada sam tu svaki dan, pa čekam Vaš odgovor... 
Otac je Markus, braon patuljak, koji je pre nedelju dana zavrsio i InterCh. Odlicno ga znam, lep pas, dosta postojane boje sa svim pregledima i testovima. 
Dobicete lepog i zdravog psa.
), sam videla da poznajete Dariju, pa verovatne znate i o kom mužjaku se radi. Malo se dvoumim jer već dugo vremena tražim svog ljubimca, pa ne bih sada da se zalećem, ako može da se nađe i štene gde su oba roditelja patuljci... Mada, toliko sam se oduševila danas, da ću najverovatnije uzeti ženkicu iz ovog legla, pa kolika bude
...Nigde više marketinga nego na stranici o pudlama![]()

moram da vam kazem da mozda necu da kupim te iz nisa! skoro sam gledala slike, i izgladaju mnog veliko!! a ja mislim da ne trebaju da budu tako veliki sa 2 meseca!![]()
videcemo!!
![]()
))) a koliki po tebi treba da su stenci s dva meseca?
)) Koliko si stenaca patuljaste pudle uopste videla?
Mali apriko iz tog legla tesko da ce i patuljak biti s obzirom da vise naginje ka toy velicini
Mama je manja od tate, a tata ima 33cm.... Tvoj izbor, tvoj novac 
po meni trebaju da budu dosta manji nego sto su sad!!!!! a videla sam mnogo stenaca patuljastih pudla i oni su bili kakvi trebaju da budu!!!!! a trebaju da budu oko 15 cm!!!!!![]()