PUDLE

Pozdrav i Vama! Jedan mali savet, ne znam odakle stize malena, ali obavezno pogledajte roditelje ili bar majku da ne bi na kraju umesto toya dobili patuljka. Ovo je moj najiskreniji savet, jer su ljdi na sve spremni samo da bi dosli do novca...

O tome se ovde dosta pisalo, pa ako je sve iscitano, predpostavljam da se to nece desiti ;)
Mada, ako se dobije patuljak, ni po jada..neki cm, gore, nista strasno, al kad stigne srednjak :dash:

Licno sam bila da vidim tatu od nase malene i leglo sa majkom.Miley stize iz Novog Sada,u pitanju su pudle NS.Slikala sam ih,slike cete videti u sledecoj poruci :) :)

Poslednja izmena:
Ovo je tata
IMG_6009.jpg
, mama sa leglom
540958_488356737889522_759628834_n.jpg
i nasa Miley
644189_491628227562373_736972112_n.jpg
;) S obzirom da su slike zumirane,mnogo su manji u prirodi :)

Poslednja izmena:
Pozdrav i Vama! Jedan mali savet, ne znam odakle stize malena, ali obavezno pogledajte roditelje ili bar majku da ne bi na kraju umesto toya dobili patuljka. Ovo je moj najiskreniji savet, jer su ljdi na sve spremni samo da bi dosli do novca...
rosteco kennel hvala na odgovoru! Evo postavila sam slike,pa kako ti se cini? Pozdrav za tebe i tvoje pudle,koje su jako lepe ;)

Neka vam je sa srecom, a jeste li videli tatu kako se krece.... mislim, napolju? Da li skakuce kada hoda ili moze normalno da se krece?
Hvala..videla sam njegove papire,zube i sasvim normalno hoda,jako je graciozan..i cula sam od drugih ljudi da se ceka na njegove stence i po godinu dana,rezervisu se unapred..i mi smo 6 meseci cekali..e da,da te pitam da li treba da dajemo AD-kapi ako ce se hraniti royal caninom za pudle?

Nezahvalno je komentarisati bilo sta na osnovu slika posebno kada psi nisu u stavu na istim. A da li će vaša malena biti bela ili apriko? U svakom slucaju srecno i verujem da ce malena doci u prave ruke!
Za sada je apriko,tamnija nego na slici,ali culi smo da oni vremenom promene boju,odnosno posvetle..tako da je moguce da ce biti bela,ali nije nam boja najbitnija,vazno da je ona zdrava :) Hvala sto tako mislis,ljubavi i paznje joj sigurno nece nedostajati :)

Hvala..videla sam njegove papire,zube i sasvim normalno hoda,jako je graciozan..i cula sam od drugih ljudi da se ceka na njegove stence i po godinu dana,rezervisu se unapred..i mi smo 6 meseci cekali..e da,da te pitam da li treba da dajemo AD-kapi ako ce se hraniti royal caninom za pudle?

Pudli kao maloj rasi ne trebaju nikakvi vitamini uz superpremijum hranu.

Jos jedno pitanje, da li je muzjak poreklom iz Hr uzgaivacnice?

Jako sam ponosna na podmladak, decu svoga Lea, koji su na na Beogradskoj izlozbi imali jako lep uspeh. Izlagano je troje mojih "unucica" -Ozzy, Toza i Ina. Najzapazeniji je bio Ozzy s osvojenim PRM, JBOB, BOB

150.jpg
149.jpg

Tozica nam je isto tako dobro prosao, posebno sto je bio u nelojalnoj konkurenciji ;) ali o tome bi mogli njegovi vlasnici malo vise da pisu ;)

osim toga, imamo i jos novosti :) Ena nam je postala mama jedne male crvene devojcice.

DSC09973_zpse6eda4a3-1.jpg

Poslednja izmena:
Jako sam ponosna na podmladak, decu svoga Lea, koji su na na Beogradskoj izlozbi imali jako lep uspeh. Izlagano je troje mojih "unucica" -Ozzy, Toza i Ina. Najzapazeniji je bio Ozzy s osvojenim PRM, JBOB, BOB

Pogledajte prilog 276285 Pogledajte prilog 276286

Tozica nam je isto tako dobro prosao, posebno sto je bio u nelojalnoj konkurenciji ;) ali o tome bi mogli njegovi vlasnici malo vise da pisu ;)

osim toga, imamo i jos novosti :) Ena nam je postala mama jedne male crvene devojcice.

DSC09973_zpse6eda4a3-2.jpg

Cestitke !! :) a malena je prava lepotica,na mamu ;)

20130310_103303.jpg

Evo i našeg Tozice! Na svojoj prvoj izložbi bio je jako dobar, dobio odličnu ocenu i postao prvak razreda mladih :)

Pozdrav svim pudlašima, a posebne čestitke bratu Ozzy-u! Bravo!!! :)

Back