PUDLE

Moji često cvile ili pokušavaju da laju ,ali zatvorenih usta :zcepanje: ova najmanja se naravno i u snu svađa, stalno nešto gunđa, a dešavalo se i upravo to da ubrzano dišu pa zastanu , i ja sam se prvi put skoro onesvestila od brige. ;)

MultiCh IntCh MultiJCh CEEW11 JASENAK MONEY MAKER

Optigen Normal/Clear Hip A, pat lux 0/0, full dentition

5 years old - 63 shows

JCh Cro, Bul, CG, Mk, BiH, Srb
CH Mk, Ro, Srb, Cro, Rus, Ua, Slo, Sk, A
2XBaby Bob, 1XPuppy Bob, 13XThe Best Junior, 13XJBOB, 43XCAC, 18XCACIB, 38XBOB, Central East European Winner 2011, Club Winner, Derby Winner, 9XBOG, 7XR.BOG, 5XBOG#3, 2XJBIS#3, 2XBISS, 2XR.BIS

Rocco won the titly by 50 judges from 20 countries

Uploaded with ImageShack.us

306_10151388413780242_1868661100_n_zps47-1.jpg

I nas poslednji decko je otisao u novi dom, kao i njegova braca i sestrica :)
Svima zelim lep i dug zivot s njihovim novim ljudma :)

Evo i mi da se predstavimo- ovo je Honey, stigla je iz Novog Sada za prosli Bozic u Solun kod nas, kao poklon od Deda Mraza, sad je vec velika devojka, uziva u setnjama pored mora i jurenju macaka koje su listom sve vece od nje
272.JPG

Da li neko moze da mi pomogne gde mogu da nadjem prave toy ili patuljaste pudle?
Dosta njih prodaju po raznim oglasima, ali ne bih da uzimam od svercera i kvazi odgajivacnica.
Bitno mi je samo da je pas zdrav i da nece prerasti u veliku pudlu.

Da li neko moze da mi pomogne gde mogu da nadjem prave toy ili patuljaste pudle?
Dosta njih prodaju po raznim oglasima, ali ne bih da uzimam od svercera i kvazi odgajivacnica.
Bitno mi je samo da je pas zdrav i da nece prerasti u veliku pudlu.

Trenutno imam leglo manjih patuljastih crnih pudli, od oca od 31cm i mame jos manje od njega :) Ne ocekujem da ce bilo koje stene njihovo prerasti u srednju, pre mogu biti manji od roditelja. Napunili su mesec dana i treba im jos toliko da bi se odvojili od mame :)
DSC09647_zpsaf6a783e-1.jpg

Ako malo samo krenes unazad, videces dosta slicica kako mojih pudli, tako i beba od mog muzjaka :)

O toyevima smo dosta pisali, pa opet ponavljam preporuku, samo malo kreni unazad pa ces naci i o tome dosta. Svi ih prodaju, ali ih malo ima. Kupis toy-a, a dobijes bogtepita sta...

Poslednja izmena:
Iskreno, nadala sam se tvom odgovoru jer sam videla da si najvise pisala o pudlama i imas divne kuce :)
Nemas pojma koliko si me obradovala i koliko si mi ulepsala dan! :)
Ovo je moj mail aralicab@yahoo.com, pa mi posalji tvoj broj na koji mogu da te pozovem.
Ja sam zainteresovana za jednog decaka i veruj mi da cu ga voleti vise nego mamu i tatu :)

Iskreno, nadala sam se tvom odgovoru jer sam videla da si najvise pisala o pudlama i imas divne kuce :)
Nemas pojma koliko si me obradovala i koliko si mi ulepsala dan! :)
Ovo je moj mail aralicab@yahoo.com, pa mi posalji tvoj broj na koji mogu da te pozovem.
Ja sam zainteresovana za jednog decaka i veruj mi da cu ga voleti vise nego mamu i tatu :)

Velika hvala na interesovanju :)
Ostalo ne sumnjam, s obzirom da se oni tako i vole :)

Jes na Tozicu sam mislila. Za svojih 10 meseci izgleda odlicno, dlaka mu je super, groomer je odradio dobar posao, pa ocekujem da ga vidim na nekoj izlozbi uskoro :)

Ostali pudlasi su se skroz uspavali, a bas bi mogli neku slicicu da postave...

zivkovic-caldis, daj te jos neku fotkicu devojcice :)

Ovo postade izgleda samo moja tema... :(
Neki obecavaju, al od slika nista :(
Ako je tako, ja cu nastaviti da postavljam slicice mojih pasa... Leo je bio maneken na kursu shishanja, pa je naravno, dobio frizzz.... :)

798214_4922711018978_577297336_o (1).jpg

Pozdrav za sve pudlase! U potpunosti delim vasu strast prema ovim divnim stvorenjima. Iscitavala sam vase postove i prilicno toga saznala. Zelela bih da nabavim stene smedje(tamnoapriko) boje. Mozete li mi preporuciti nekog odgajivaca? Cula sam da ih ima po Vojvodini (Sremski Karlovci...), ali nisam uspela da pronadjem nista slicno u oglasima.

Back