gagasf
Primećen član
- Poruka
- 925
Mala smizla je porasla...
daj jos neke slicice 
arconnora, trenutno imamo leglo iz ponovljenog parenja, imamo 1 devojcicu i 5 decaka, ali je devojcica rezervisana
Pre nedelju dana smo imali parenje, pa novo leglo ocekujem oko nove godine. To su sve decica mog muzjaka Lea. Kujica koja je uparena je crne boje, ali ocekujem apriko i crne bebirone.
Ako te bilo sta zanima u vezi tate, mama... predhodnih stenaca, pitaj
Hvala u svakom slucaju
evo svezih slika tate Lea i sina mu Ozzy-ja
daj jos neke slicice 
arconnora, trenutno imamo leglo iz ponovljenog parenja, imamo 1 devojcicu i 5 decaka, ali je devojcica rezervisana
Pre nedelju dana smo imali parenje, pa novo leglo ocekujem oko nove godine. To su sve decica mog muzjaka Lea. Kujica koja je uparena je crne boje, ali ocekujem apriko i crne bebirone. Ako te bilo sta zanima u vezi tate, mama... predhodnih stenaca, pitaj
Hvala u svakom slucaju
Kada sam ja trazila kucu posle mnogo lutanja i okrenutih brojeva telefona,na preporuku forumasica stupila sam u kontakt sa Gagasf koja je tada imala leglo, i uzela moju devojcicu od nje. Ona je zaista neko ko je iskreni ljubitelj pasa i sve sto radi ,radi skljucivo iz ljubavi Kuce su kvalitetne, mazene i pazene. Gajene su u kucnim uslovima. Kada god mi je trebala pomoc i savet oko nege,ishrane ona je uvek bila tu da odgovori na moja pitanja,a bilo ih je mnogo
posto je to moja prva kuca Kuca je u moj dom stigla vakcinisana okupana i sredjena osisana i sa izbrijanom njuskicom i sapicama. Veoma brzo je stekla higijenske navike,velika je maza koja je ulepsala moj i zivot moje porodice.Kao sto rece neko ovde na forumu jednom pudla uvek pudla