tara.17
Početnik
- Poruka
- 19
Skrooooz ozbiljan pas)))
presladak je, moracu i uzivo da ga ugnjavim sto pre![]()
Slažem se, i bio bi red da se okupi familija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skrooooz ozbiljan pas)))
presladak je, moracu i uzivo da ga ugnjavim sto pre![]()

S obzirom da sam mlad" uzgajivac", nasao sam se u situaciji da mi je kuja ostenila sedam stenaca. Stenci su zdravi kao i kuja, lepo napreduju, ali mi se namece problem sa kojim cu se verovatno suociti, a to je nemogucnost kuje da ih ishrani zbog verovatno nedovoljno mleka. Sada im je 15 dana starosti, a verovatno u skorije vreme cu morati da ih dohranjujem. Nacin i vrsta hrane koja se koristi za dohranjivanje je za mene totalna nepoznanica, te molim iskusnije da mi pomognu savetom, da nebih dosao u pat poziciju.
Unapred svima zahvaljujem...
ne, bas na protiv.Izvinite da li pudle vaze za malo nervozne zivotinje?
Izvinite da li pudle vaze za malo nervozne zivotinje?
Zdravo svim pudlašima!!!
Ja sam nova ovde , i uskoro ću i ja imati pudlicu =) Pa ću vam postaviti slčke.
Dvoumim se samo između mužjaka i ženke... u pitanju su harlekin pudle(crno bele).
Mužjak mi se sviđa jer ima više crnog na sebi i baš ima lepe šare, ali otac mu je patuljast a mama toy, i po svemu sudeći biće i on patuljast.. (tata mu je 31 cm)
a meni se više sviđa toy veličina, ali ženkice nema neu šaru po telu ,nego im je glava crna a telo belo.. pa mi je to malo i čudno
Na slikama gde ih ima po troje to su mužjaci, a gde su po dve to su ženke...
Pogledajte prilog 250735
Pogledajte prilog 250736
Pogledajte prilog 250737
Pogledajte prilog 250738
Molim za vaše mišljenje! Ne samo po šarama nego i generalno da li su bolji mužjaci ili ženke? Hvala!!!
Hvala na mišljenju!!!Nevezano za pudle, kao neko ko je imao posla i sa kujama i sa uzjacima, mogu ti reci da si dobro odabrala.![]()
I tebi hvala na mišljenju i odgovoru!Iz kombinacije gde se mesaju dve velicine, nikada se ne zna koliki ce stenci biti, narocito ne u tom uzrastu u kome ces ti uzeti stene. To je odgovor na jedno pitanje
A odgovor na drugo... do sada mi se pokazalo da temperament, privrzenost, ne zavise od pola, vec od same jedinke, tako da je meni bas sve jedno koga bi pas trebao da bude. Tu vise igra uloga toga sta ti imas u vidu kada taj pas odraste, da li zelis stence ili ne, da li ces sterilisati svog ljubimca ili ces ga pariti, od toga vise zavisi pol, nego neka generalna karakteristika jednog ili drugog...

Djulija na moru...Evo kako se je Đulija provela na moru: