Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Danas nam se Jupika oštenila. Posle problematične trudnoće ipak moramo biti srećni da nam je podarila 4 lepe i zdrave bebe, a jedan dečko je nažalost rođen mrtav. Sada imamo dva dečaka (tamniji) i dve devojčice (belje). Mama je dobro, samo malo umorna.
Uraaaaaaaaa, Otvoren je salon za sisanje pasa i u Jagodini. Nisam jos odveo moju pudlu na sisanje ali cu vas obavezno obavestiti kakav je majstor. Uostalom, okacicu slike pa cete i sami proceniti. Nesmem mnogo da se radujem dok ga ne probam.
bivsi direktot ZOO VRTA u Jagodini (posto je dobio otkaz) otvorio je privatnu vet. stavicu i u okviru nje otvorio je salon. zove se Misko Antic. Poslao je svog sina na neki kurs ili neku skolu, nemam pojma, i momak poceo da radi. Ne znam kakav je djak bio i kako se zove ali saznacu. S obzirim da smo mi iz ovok kraja najblizeg frizera imali u Kragujevcu (a i on nije bas neki profesionalac) ova varijanta i nije tako losa. Ne verujem da je bas za izlozbene frizute ali za jedno sredjivanje nije lose. Cena jednog tretmana je 2000din.
Ja sam maltretirao Dragana ( sava035) da mi sredjuje moju pudlu a on ne moze da me odbije pa mi to odradi ali covek ima preko 10 njegovih pasa (sto pudle sto maltezere) pa izbegava da radi tudje.Nema covek vremena.
Cim osisam moju pudlu videcete slike pa sami procenite kakav je ovaj novi majstor.
Ribarac, za doticnog nisam cula, sto nikako ne znaci da covek ne shisha kako treba
Mozda i svrnem da ga vidim u sredu jer dovodim moje do Jagodine, a jos sam u razmisljanju da li da vodim pse ili da se okupam u Akva parku
evo novog Leovog friza, skinuli smo mu izlozbenu jer je ovde uzeo sta je trebalo, pa smo do iduce godine slobodni.
Pozdrav svima posle duze pauze.
Prekjuce sam se vratia sa godisnjeg i hvala Bogu, Mici i Doni nisu zakacila ni jednog krpelja, iako smo bili na planini.
gagasf, Leo sa novom frizurom i mala smizla su preslatki!
Vidi se da se malena potpuno oporavila, sto me posebno raduje jer je ona bas nesto posebno.
jasnaok, bebice su bas, bas slatke...nedavno sam to prosla i znam kako uzivas.
Moje bebice su nasle dobre ljude.Bas sam bila tuzna kad sam ih morala dati. I posle toga sam ih videla. Prepoznaju me i tako se raduju kad me vide da me rasplacu.