PUDLE

Posto smo se vec pohvalili da nam je Leo postao tata i od tog doba je proslo malo vise od dva meseca, kod nas u kucu je stigla njegova cera - Magbet :heart:

koja u normalnim okolnostima izgleda ovako:

DSC00352-1.jpg

medjutim, kada ona padne saka mojoj kceri, ona izgleda ... ovako:

DSC00336-1.jpg

DSC00354-1.jpg

:zcepanje::zcepanje:

Dragi prijatelji,
Ogi je proslavio prvi rodjendan!Bilo je veselo,tortu je smazao sa drugarima,a evo i novih slicica

Prilozi

• 03062010306.jpg
    03062010306.jpg
    36,7 KB · Pregleda: 24
  • 03062010319.jpg
    03062010319.jpg
    41,1 KB · Pregleda: 30
  • 03062010324.jpg
    03062010324.jpg
    28,9 KB · Pregleda: 36
Srećan rođendan Ogiju!! Želimo vam sve najbolje i puno uživanja i maženja !
Kako je Ogi ponosan slavljenik! I mašna mu je prelepa! Koliko ste vi to psećih gostiju imali kada je torta ovolika? :) Ili je to ljudska torta?
Mnogo ste slatki! :heart:

HVALA PRIJATELJIMA NA CESTITKAMA!
Tortu sam napravila ovako: patispanj od 3 jaja i 6 kasika griza podeljen na tri kore 10*15cm.Fil ; izmrvljenie natopljenie granule,izrendani parizer i pavlaka.Ukrasena je zezalicama iz Pet Centra

Draga Marina, sve najbolje Ogiju i tebi sa njim:rodjendan: Gledam tvog Ogija, vodim moj Ognjenog :hahaha: Super mu je i frizurica, izgleda da si se ispraksovala :per: A, i recept za tortu ti je odličan :ok: Izljubi ga :heart:, i javi se kada budeš u Beogradu.

A, evo moj Ognjenog ( slikano 02.05.2010 ).E, Marina da vidiš kako nam liče momci:zper:

Prilozi

• Banovci 1.jpg
    Banovci 1.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 23
  • Banovci 01.jpg
    Banovci 01.jpg
    26,3 KB · Pregleda: 20
  • Banovci 02.jpg
    Banovci 02.jpg
    21,1 KB · Pregleda: 20
  • Banovci 03.jpg
    Banovci 03.jpg
    27,1 KB · Pregleda: 19
A, evo moj Ognjenog ( slikano 02.05.2010 ).E, Marina da vidiš kako nam liče momci:zper:

Hvala Mila,nasi mezimci ocito lice,poticu iz istog grada Kragujevca,imaju istu frizerku,za neki dan ce i tvoj Ogi napuniti godinu dana,isto se zovu:zcepanje::zper::hahaha:MALO LI JE SLICNOSTI?!
Sisam ga vrlo cesto,onako pomalo.Imala sam problema, jer mu se dlaka na usima mrsila i morala sam malo vise paznje da obratim u toj zoni.Kupila sam i sprej za lakse rascesljavanje,i balzame ali uzalud takva im je dlaka svilena da bas pravi problem.
LJubi mi Ogija ,pozzz

IMG_7042-1.jpg

Posle dosta premisljanja ipak sam odlucila da Inu osisam na modernu jer koliko god se trudila nisam uspjela da sacuvam dlaku posle kocenja. Meni je preslatka divno joj stoji :D

U medjuvremenu je i moj decko Atila nasao svoje ljude tako da je kod mene mnogo tise nego prije :( nije da se zalim ali.....................

Back