Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ognjeni je bas lep..![]()
Ovako , htela sam da vas pitam koju bi mi odgaivacnicu preporucili? ( za patuljaste ili toy pudle,bele )
Kucu bi uzela tek na sledecu zimu..ali pitam da bi se unapred informisala..![]()
Primetila sam da mnoge bele pudle imaju ispod ociju crvenilo...i kod njuskice...![]()
Da,cula sam i za njega na ovom forumu...Preporucujem ti odgajivacnicu od sava035. Znam da ima bele patuljaste pudle (neznam da li ima toy)i da su mu pudle solidne u odnosu na cenu. Ja sam od njega uzeo belu patuljastu pudlu i prezadovoljan sam.![]()
Evo malo video snimaka o pudlama:
divan je zar ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mrvice, to su bakterije koje se razvijaju iskljjucivo na mokroj dlaci, da li od suza, ili od previse baljenje prilikom jela, svejedno je.
Nisu karakteristicne samo kod belih pasa, vec kod svih pasa samo se na tamnijim psima ne vidi i ne samo kod pudli, vec kod vecine malih rasa, bisona, vestija, maltezera...
Nemoj me pogresno samo razumeti, ne kod svih pasa generalno, nego kod onih kojima se visak suza preliva po njusci, kod vec pomenutih koji alavo jedu, a generalno, kod onih koji su bakteriju "nahvatali".
Jedini problem u celoj prici je sto kod nas leka nema,ma sta da vam bilo ko pricao-nabavlja se samo iz inostranstva.
Mi smo kod Lea konacno uspeli to da sredimo. Ostale su samo obicne suze koje se vide dok je dlaka mokra, ali se "flekice" brisu toplom vodom, ili se jednostavno saceka da se osuse.
Ognjeni je bas lep..![]()
Ovako , htela sam da vas pitam koju bi mi odgaivacnicu preporucili? ( za patuljaste ili toy pudle,bele )
Kucu bi uzela tek na sledecu zimu..ali pitam da bi se unapred informisala..![]()
Mrvice, setila sam se još jedne varijante: odg.Bender Zlata, mislim da je ona u Temerinu, to ti je isto blizu. Ja je lično ne poznajem ali ovaj Tedi, o kojem sam ti pričala je kupljen kod nje, tako da mi to već uliva poverenje! Ja njen broj nemam, ali i to možeš saznati od Žane, kad je budeš nazvala. Verovatno ona ima.
Na slikama su moja Jupi i Tedi, od prošlog leta.
Moja damica je tada bila ošišana mojom rukoma ja se tek učim...
ali nadam se biće bolje svaki put...
![]()