PUDLE

Ognjeni je bas lep..:klap: :heart:
Ovako , htela sam da vas pitam koju bi mi odgaivacnicu preporucili? ( za patuljaste ili toy pudle,bele ) :)
Kucu bi uzela tek na sledecu zimu..ali pitam da bi se unapred informisala..:)

Preporucujem ti odgajivacnicu od sava035. Znam da ima bele patuljaste pudle (neznam da li ima toy)i da su mu pudle solidne u odnosu na cenu. Ja sam od njega uzeo belu patuljastu pudlu i prezadovoljan sam.:super:

Hvala Mrvice :D

Kao sto sam i obecala fotke od juce :heart:
IMG_6689-1.jpg

IMG_6702-1.jpg

Atina :heart:

IMG_6634-1.jpg

IMG_6705-1.jpg

Cupko (nadimak naravno, jos nismo smislili dovoljno lijepo ime za njega) :heart:

IMG_6670-1.jpg

Ava i Aleksej :heart:

IMG_6667-1.jpg

Atila i Atina :heart:

Ako nekog zanima Aleksej i Atila su i dalje u potrazi za toplim domom, kao sto se i moze vidjeti sa slika predivni su.

Atila ce biti srednji a Aleksej patuljast.

Sto se cijene tice, slazem se da se moze naci i jeftinije ali obzirom na kvalitet u izvikanoj uzgaivacnici bi se za stene tog kvaliteta (ili losijeg ali "markirana" roba je uvjek skuplja pa nek je i sintetika ) moralo izdvojiti i tri puta vise.

Primetila sam da mnoge bele pudle imaju ispod ociju crvenilo...i kod njuskice...:think:

Mrvice, to su bakterije koje se razvijaju iskljjucivo na mokroj dlaci, da li od suza, ili od previse baljenje prilikom jela, svejedno je.
Nisu karakteristicne samo kod belih pasa, vec kod svih pasa samo se na tamnijim psima ne vidi i ne samo kod pudli, vec kod vecine malih rasa, bisona, vestija, maltezera...
Nemoj me pogresno samo razumeti, ne kod svih pasa generalno, nego kod onih kojima se visak suza preliva po njusci, kod vec pomenutih koji alavo jedu, a generalno, kod onih koji su bakteriju "nahvatali".
Jedini problem u celoj prici je sto kod nas leka nema,ma sta da vam bilo ko pricao-nabavlja se samo iz inostranstva.
Mi smo kod Lea konacno uspeli to da sredimo. Ostale su samo obicne suze koje se vide dok je dlaka mokra, ali se "flekice" brisu toplom vodom, ili se jednostavno saceka da se osuse.

Poslednja izmena:
Preporucujem ti odgajivacnicu od sava035. Znam da ima bele patuljaste pudle (neznam da li ima toy)i da su mu pudle solidne u odnosu na cenu. Ja sam od njega uzeo belu patuljastu pudlu i prezadovoljan sam.:super:
Da,cula sam i za njega na ovom forumu... :)
Videcu..raspitacu se jos..za wikend..tad imam najvise vremena... :)
Evo malo video snimaka o pudlama:

divan je zar ne :) :heart: :) :heart: :worth:
:klap: :klap:
Jeste :)
Mrvice, to su bakterije koje se razvijaju iskljjucivo na mokroj dlaci, da li od suza, ili od previse baljenje prilikom jela, svejedno je.
Nisu karakteristicne samo kod belih pasa, vec kod svih pasa samo se na tamnijim psima ne vidi i ne samo kod pudli, vec kod vecine malih rasa, bisona, vestija, maltezera...
Nemoj me pogresno samo razumeti, ne kod svih pasa generalno, nego kod onih kojima se visak suza preliva po njusci, kod vec pomenutih koji alavo jedu, a generalno, kod onih koji su bakteriju "nahvatali".
Jedini problem u celoj prici je sto kod nas leka nema,ma sta da vam bilo ko pricao-nabavlja se samo iz inostranstva.
Mi smo kod Lea konacno uspeli to da sredimo. Ostale su samo obicne suze koje se vide dok je dlaka mokra, ali se "flekice" brisu toplom vodom, ili se jednostavno saceka da se osuse.

Da,vidjala sam to i kod ostalih..manjih ( belih ) rasa...
Drago mi je sto ste to kod Lea sredili... :)
Samo sam pitala da bih znala..:)
Nikad ne bih odustala od toga da imam jednu pudlicu..to mi je maltene zivotna zelja..:aha: :heart:

Poslednja izmena:
Ognjeni je bas lep..:klap: :heart:
Ovako , htela sam da vas pitam koju bi mi odgaivacnicu preporucili? ( za patuljaste ili toy pudle,bele ) :)
Kucu bi uzela tek na sledecu zimu..ali pitam da bi se unapred informisala..:)

Mrvice, setila sam se još jedne varijante: odg.Bender Zlata, mislim da je ona u Temerinu, to ti je isto blizu. Ja je lično ne poznajem ali ovaj Tedi, o kojem sam ti pričala je kupljen kod nje, tako da mi to već uliva poverenje! Ja njen broj nemam, ali i to možeš saznati od Žane, kad je budeš nazvala. Verovatno ona ima.

Na slikama su moja Jupi i Tedi, od prošlog leta.

Prilozi

• 068.jpg
    068.jpg
    72,6 KB · Pregleda: 36
  • 069.jpg
    069.jpg
    71,3 KB · Pregleda: 29
Mrvice, setila sam se još jedne varijante: odg.Bender Zlata, mislim da je ona u Temerinu, to ti je isto blizu. Ja je lično ne poznajem ali ovaj Tedi, o kojem sam ti pričala je kupljen kod nje, tako da mi to već uliva poverenje! Ja njen broj nemam, ali i to možeš saznati od Žane, kad je budeš nazvala. Verovatno ona ima.

Na slikama su moja Jupi i Tedi, od prošlog leta.

Jao vidi ih... :heart:
Na ovim slikama se bas vidi razlika izmedju pudli..kod njih definitvno izgled zavisi od sisanja...:aha:
Ovde Tedi izgleda kao da je sav pufnast... :lol:
A tvoja damica je osisana na krace...:D :heart:

Moja damica je tada bila ošišana mojom rukom :rumenko: a ja se tek učim...:lol: ali nadam se biće bolje svaki put...:per:

Jasna samo hrabro, nije tako trasno kao sto izgleda :D, vjezbom do savrsenstva;)

Ja rizikujem da budem dosadna ali prosto moram.....
Juce smo se prvi put okupali i malo skratili dlaku rezultat su secerne vune sa njuskicom i nogicama :heart:

IMG_6741-1.jpg

IMG_6738-1-1.jpg

Poslednja izmena:
Djina malci su preslatki :heart:
Gagasf , leo je pravi dasa...:zaljubljena:
Fensi momak,bLe!.:mazipsa:
Jasna..meni ona ovde izgleda prelpo osisana..ja vi se volim te varijante nego ovako kako je osisan Tedi..;)

Gaga, Leo je prosto prelep, to sam želela da vidim, njega u ovoj frizuri. Ja ga još uvek imam na sajtu od prošle godine u kratkom izdanju.

Mrvice, hvala na podršci. Imam želju da se usavršim u šišanju. Uživam u tome, ali kad počnem da seckam, ne znam da se zaustavim;)

Gaga koji smeker, kako pozira :klap:

Mrvice, najbitnije je odrediti koja frizura stoji kojoj pudli, prosto neke divno izgledaju u sportskoj a neke i na bas tako divno kao i kod ljudi ;)

Jasna imam predlog..... Kurs kod Sashe Riessa ako zelis da ucis od najboljeg

Evo kratkog izvjestaja, i ako Ina nije u najboljoj formi prijavila sam je za CAC Bugarska i CAC Makedonija koje su zajedno sa CACIB Bar i CAC Petrovac organizovane 01. i 02. maja u Crnoj Gori, na obije izlozbe Ina je osvojila CAC i tako stekla uslov za zrelog sampiona Bugarske i zrelog sampiona Makedonije :D, obzirom na kondiciju bolje od ovoga tesko je bilo ostvarljivo, oba dana zasluzeni BOB je dobila predivna pudla iz Italije u punoj izlozbenoj kondiciji.

Standardno nemam niti jednu fotografiju jer idem sama, tacnije u Petrovcu je bila i moja sestra ali ona je setala sa djecom dok sam ja patila na suncu :(

Organizacija......... sta reci tipicno za Crnu Goru, preko hiljadu prijavljenih pasa, jednostavno nismo bili spremni za to, jako puno ljudi je otislo nezadovoljno sa izlozbe, sto zbog guzve sto zbog slabijeg plasmana. Puno ljudi je i odustalo vidjevsi da imaju jaku konkurenciju........

Back