PUDLE

Moram da Vam se pohvalim:) Ognjeni je pošao u školicu:D Vrlo sam zadovoljna.Imala sam problem-pas sam u stanu, gde mi je Maja Sparovec(leangipima) uspešno pomogla:per: Zato smo i rešili da nam Ognjeni nauči osnove lepog ponašanja(prvenstveno za njegovo dobro);) Bili smo na dva časa, gde smo radili: pažnju, pored,lezi, dođi (iako postoji dosta pasa koji bi mogli da ometaju tu komandu), i što mi je jako, bitno uči-socijalizaciju,igrajući se sa velikim brojem raznih pasa,različitih rasa, veličina i pola;)Samo da ih vidite kako jurcaju:zper: Dobijam instrukcije, šta i kako da radimo kod kuće, jer je osnova svega-ponavljanje i nagradice. I eto rezultata:ok: Moja je mišljenje da je Maja-psihijarat za pse:klap: Fotografisaću detalj sa idućeg časa, da bi Vam ptenela atmosferu:mazipsa:

Ja sam vam sad puna utisaka...:zskace:
Rekla sam vam da cu najverovatnije imati psa ali tad jos nista nije bilo sigurno...:aha:
Ali sad jeste....:klap:
Ali sledece zime..ima da se nacekam...ali dobro....:zaljubljena:
Bice toy ili patuljasta pudla..:D

da,da znam da ako budem htela da parim pudlu da mora biti ocenjena sve ja to razumem!Djina pg naravno da zelim pudlu a nesto nalik pudli...:)razumem sta svi hocete da kazete!:)hvala!

Ove slike smo nazvali "Djulija voli žestoke momke":zper:

Prilozi

• Djulija.jpg
    Djulija.jpg
    27 KB · Pregleda: 22
  • Djlija_Bak_1.jpg
    Djlija_Bak_1.jpg
    95,8 KB · Pregleda: 24
  • Djlija_Bak.jpg
    Djlija_Bak.jpg
    94,7 KB · Pregleda: 22
Neka ti ovaj Uskrs bude kao najlepši san,
neka te ljubav i sreća prate svaki dan,
da nikad ne saznaš šta je muka
i neka te čuva Božja ruka.

HRISTOS VOSKRESE!
:cvet::kolac:

Prilozi

• Uskrssnja-korpica-sa-zekom.gif
    Uskrssnja-korpica-sa-zekom.gif
    73,8 KB · Pregleda: 2
Vaistinu vaskrse!

Imam i ja jedno pitanjce. Znate li neku uzgajivacnicu pudli (ili nekoga ko ima provereno dobre pudle, cak i bolje nego da je uzgajivacnica), da su bele ili aprikot boje, patuljaste ili srednje, ali bolje patuljaste, da je pristojna cena ali i odgovarajuci kvalitet pudli?

Hvala, raspitacu se kod njega. Kako se krecu cene pudla? Znaci, da su Ok stenci, ali ne moraju da budu sampionski roditelji, treba mi za ljubimca

Pa, to nisam sigurna stvarno:think: ali ja mislim da se cene krecu oko 200 E pa na dalje:think: Nemam pudlu, ne mogu da sudim ali kako sam videla u oglasima cene se krecu od 200 E, raspitaj se kod save035 sta da ti kazem....

Normalna cena bi i bila 400 do 800 (u nekim slučajevima i više) ali situacija je takva da nas je primorala da patosiramo cene...

Ja nudim moju mladu ženku od 5 ipo meseci kompletno vakcinisanu sa rodovnikom... za 250 eura.

Prilozi

• 04 5 nas.jpg
    04 5 nas.jpg
    69,3 KB · Pregleda: 19

Back