PUDLE

Da,vec smo dobili brojeve telefona.A kad je rec o ceni,za njega mi nista nije skupo.Ne znam da li je to slucaj i kod drugih ali u mojoj kuci Ogi je prioritet...ili sam ja odlepila.!Za ovih sest meseci koliko ga imam,ne secam se da sam sebi nesto kupila ali zato njemu?!
Ponekad mislim da su me uhvatile godine i da sam spremna za unucice,ha,ha

Evo,jedva nekako.Na jednoj slici je wc koji sam napravila i super mi sluzi.:lol:

Prilozi

• DSC00085.jpg
    DSC00085.jpg
    44,7 KB · Pregleda: 46
  • DSC00078.jpg
    DSC00078.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 49
  • DSC00122.jpg
    DSC00122.jpg
    24,6 KB · Pregleda: 43
Evo,jedva nekako.Na jednoj slici je wc koji sam napravila i super mi sluzi.:lol:

MEDENKO PRAVI!Objasni mi molim te kako si osmislila ovaj wc.Ovo je dublja tacna,sundjer?Levak cemu sluzi?
Moj Ogi ima wc na terasi.Kupila sam drvenu kucicu za pse i postavilia je odmah uz vrata.Problem je bio kako da nas obavesti da mora vani kad je pocela zima i kad smo zatvarali vrata od terase.Onda sam zavezala zvonce za kanap na vrata i on je brzo ukapirao da treba njuskicom da gurne zvono kad mu se piski.Nikada nije pogresio,cak je i strpljiv kad ne cujem zvono odmah.
Ali problem je kad bude ostajao sam kuci.Do sada ga nisam ostavljala samog bas iz tih razloga.A ovaj tvoj wc bi mogao da bude idealno resenje.

Evo ovako;-meni Pasa od treceg mjeseca ostaje sam i morala sam smisliti nacin da u periodu kada me nema,a to je osam sati moze obavljati stvari na odredjenom mjestu.Kao malo stene nije mogao trpiti i ovo mu je super,od pocetka koristi nepogresivo.Sada vec puno rjedje,uglavnom ujutro i to mi puno znaci jer ne moram u rano jutro izlaziti.Racunam da mu za koji mjesec nece vise ni trebati ali moze dobro doci-nevrijeme,ja duze ne dodjem,razboli se ...Imaju dvije plasticne posude-jedna do druge,preko njih je resetka sa rupicama a na to dodje onaj materijal za kupatila(ima male rupice).Izmedju posuda i resetki sam silikonom zalijepila par djecjih kockica pa mu je stabilno kad se popne.Lako se pere,gornjih podloga imam vise komada pa mijenjam.Sape uopste ne skvasi.On jos uvijek ne podize nogu kad piski a kad pocne ova crvena casa bice prilagodjena tome :gace:.

Prilozi

• DSC00079.jpg
    DSC00079.jpg
    36,6 KB · Pregleda: 40
Super Djina,cestitam na maleckima,koliko ih ima?Nije me bilo 10 dana,vidim niko nista ne pise,sada cu probati da posaljem par Pasinih slicica.:;):

Pozdrav Pasica:),
Vidjeli smo dvije bebe ali je vet rekao da ih vjerovatno ima vise. Ja sam se malo zabrinula jer je Ina na 25 dana od poroda a vec je ogromna, nije se mnogo ugojila ali stomak je jako veliki, ne smijem ni misliti kolika ce biti na kraju. Vet je rekao da su bebe krupne sto smo probali da izbjegnemo pareci je sa izuzetno sitnim muzjakom. Praticemo je, samo da ne bude komplikacija, toga se jako plasim.
Ps. Pasa je meden, dobija pravu boju, jos kad se uredi bice bombona

Poslednja izmena:
Pasha je pravi slatkish, ai bi ga stvarno trebalo shishnuti ;) Dok su mali u sushtini je bolje shishati ga na sto krace ne bi li se bebeca dlaka skidala i davalo mesta rastu prave dlake.
E da... moze se desiti da Pasha kod kuce u svom WC ne dize nogu, nego da nastavi da pishki i dalje kao devojcica i pored toga sto ce napolju dizati nogu :)
Leo mi piski na terasi i to bas u toj pozi iako je on vec zreo pas. Mada on i napolju piski kao devojcica kada ponistava zensko "obelezavanje", a kao decko kada je tu pre njega bio muzjak :lol:

Pasha je pravi slatkish, ai bi ga stvarno trebalo shishnuti ;) Dok su mali u sushtini je bolje shishati ga na sto krace ne bi li se bebeca dlaka skidala i davalo mesta rastu prave dlake.
E da... moze se desiti da Pasha kod kuce u svom WC ne dize nogu, nego da nastavi da pishki i dalje kao devojcica i pored toga sto ce napolju dizati nogu :)
Leo mi piski na terasi i to bas u toj pozi iako je on vec zreo pas. Mada on i napolju piski kao devojcica kada ponistava zensko "obelezavanje", a kao decko kada je tu pre njega bio muzjak :lol:

Ina najcesce dize nogu kao muzjaci ili stoji na prednjim nogama a zadnje obije digne u vazduh i tako piski uz drvo:rumenko:

E, kakva je lutka Paša :heart: Kako ćeš se iznenaditi posle šišanja:zper: Nećeš ga prepoznati. Ja sam se oduševila posle Ognjenovog (drugog) šišanja, kako je prava skladna pudla:D A i dobro im je to što mogu da se transformišu : malo terijeri, pa malo pudle:zcepanje:

Bas mi je drago da se javljate,pitala sam se gdje su svi.Ina znaci uskoro postaje mamica,vjerovatno ih je vise cim se toliko nabucila.Tebi je Djina sada bas uzbudljiv period,javljaj kakvo je stanje. Gagasf,Pasa ne dize nogu nikada kod kuce a vani sam samo nekoliko puta primijetila nesto kao pokusaj ali bezuspjesni:zcepanje:.Sto se sisanja tice znam da je vrijeme da ga sisnem po propisu ali sve nekako oduzujem s tim ,prvo zato sto mi je sladak ovako a i sisanje mi je komplikovano jer ga definitivno moram voditi u Podgoricu.Sisala sam ga ovdje u veterinarskoj ambulanti i nisam bila bas zadovoljna a najvise zato sto je dobio sedativ a to nisam ocekivala.Ljute li vas vase pudle kada :rtfm:?Mene trenutno najvise izludjuje trpanje raznih gadosti u usta prilikom setnji koje hoce da jede,dzaba sve naredbe-i fuj i pusti,dok mu ne otvorim usta i silom ne izvadim-nista.Jesu li i vase tome sklone?:think:

Rea,takodje "proseta "na prednjim nogama kad piski napolju.Obavezno.
Kod kuce ima WC za stence(i ako to nije),kupljen u Pet centru.To je plasticna kadica u koji se stavlja pelena pravougaonog oblika.Mislim da ne treba da trpi od setnje do setnje,ako ima potrebu (a ima).Mi smo zadovoljne,Rea i ja.

Da li neko može da mi pomogne oko slike, zašto se samo moja slika profila ne vidi kod "odgovora"?
A drugo, kako šaljete slike ove u okviru teksta poruke?

Da li neko može da mi pomogne oko slike, zašto se samo moja slika profila ne vidi kod "odgovora"?
A drugo, kako šaljete slike ove u okviru teksta poruke?

Jednostavno je kad se skapira;).I meni je trebalo malo vremena-idi na napredne opcije pa onda na uredi priloge,ja tako radim a ima jos nacina,meni je ovaj najlaksi.:cao:

Mi smo juče bili na Vlasini. Ima snega 20-ak santimetara. Đulija je zapela da se slika baš na ovom panju:zper: i eto slikala se sa sve roze bundicom:manikir:

Prilozi

• IMG_0840.jpg
    IMG_0840.jpg
    48,1 KB · Pregleda: 25
  • IMG_0841.jpg
    IMG_0841.jpg
    56,8 KB · Pregleda: 34
  • IMG_0842.jpg
    IMG_0842.jpg
    58 KB · Pregleda: 31

Back