PUDLE

Krofnice, opshte je poznato da je dlaka izolator i za visoke i za niske temperature. Brani i od jednog i od drugog. Leo je bio dosta samnom na plazi, naravno u hladovini i s vodim pored sebe.

P7310233-1.jpg

Naravno tu je uvek bila i moja cera koja je imala po neku novu kreaciju za njega pa mu nikada nije bilo dosadno:roll:

Vodali smo ga stalno sa sobom pa je jadnicko ove godine bio kao onaj patuljak iz Amelije Pulen

Krofnice, opshte je poznato da je dlaka izolator i za visoke i za niske temperature. Brani i od jednog i od drugog. Leo je bio dosta samnom na plazi, naravno u hladovini i s vodim pored sebe.

P7310233-1.jpg

Naravno tu je uvek bila i moja cera koja je imala po neku novu kreaciju za njega pa mu nikada nije bilo dosadno:roll:

Vodali smo ga stalno sa sobom pa je jadnicko ove godine bio kao onaj patuljak iz Amelije Pulen

Ooooo bozeeeee:rotf: Sta mu je to na glavi?:hahaha:

Sto se tice dlake, iskreno ne znam... Kiki kad dodje leto obicno je sva obrasla u dlaku i jedva hoda... Kad su vrucine svako malo zastaje i nece dalje, sva zadihvana. Kad je osisam drugi pas-ko cigra. Mislim ima mi smisla to za izolator ali opet...:think:

Pozdrav svima na forumu.

Situacija kod nas u porodici je sledeća. Odlučili smo da proširimo porodicu za još jednog člana tj. peog člana. Posle dugog većanja u kući odluka je pala na srednju pudlu.
Ako neko ima štence, ili ih očekuje uskoro (ne mislim on lično) ili zna nekog, neka nas kontaktira na mkupresanin@sbb.rs.
Pas ne mora da ima rodovnik, niti pedigre, takodje boja nije bitna,ali preferiramo ženkicu. Uzimamo ga da bude pažen i mažen:heart: kao član porodice.

Hvala unapred

P7310233-1.jpg

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: maneken !!!

Pozovi 011/3324 334. Zena se zove Slavica iz Borce. Ima srednje bele pudle. Mislim da ih daje za 100e. Jeftinije nigde neces naci (ako ih vec nije prodala).

Zvala i nazalost,danas su prodali poslednju.I dalje tragamo,pomagajte,dok smo jos na raspustu....dakle srednja pudla,zenka,stene boja nije bitna al prednost crna i da nije od onog lika sto prodaje bolesne stence:evil:oduzela bih mu starateljstvo:rtfm::azdaja:

Ja sam Mona. Stara sam (za sad) 3 meseca. Trebalo bi kad porastem da budem patuljasta. Kupljena sam u odgajivacnici u Jagodini i mnogo sam lepa, pametna i dobra. Ovi moji su prezadovoljni sa mnom. Bas su me razmazili.:bye:

Prilozi

• Izlozba Bgd 08 040.jpg
    Izlozba Bgd 08 040.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 25
  • Izlozba Bgd 08 041.jpg
    Izlozba Bgd 08 041.jpg
    35,1 KB · Pregleda: 26
  • Izlozba Bgd 08 200.jpg
    Izlozba Bgd 08 200.jpg
    49,5 KB · Pregleda: 28
E, ljudi da li znate Sašu iz Kragujevca? Ima štence na prodaju, pa da se raspitam kod Vas, imate li iskustva sa njim?

Sasa iz Kragujevca ima muzijaka bele patuljaste pudle. Sigurno je stene uzeo od parenja. Nije los decko, samo,;) al si pitala kolko trazi za stene.Meni je prebacivao sto jeftino prodajem pudle. Kaze da on neda stene ispod 500e.:( Mozda se samo folirao, pozovi ga i pitaj.:bye:

Sasa iz Kragujevca ima muzijaka bele patuljaste pudle. Sigurno je stene uzeo od parenja. Nije los decko, samo,;) al si pitala kolko trazi za stene.Meni je prebacivao sto jeftino prodajem pudle. Kaze da on neda stene ispod 500e.:( Mozda se samo folirao, pozovi ga i pitaj.:bye:

On uzme jedno stene za parenje, zacepi cenu pa apko se neko upeca, upecao se.
Drugo je sa odgajivacima. Vi morate da prodate leglo dok vam ne preraste. Posle stize sledece.:lol:

Shmrc, kako Vi imate lepe, lepe i lepe kuce, a ja čekam na moju srodnu dušu koja je tu negde možda i oko Vas!? Elem, dotična gospođa Vesna je trebala u petak, subotu ( 20.-21.08.) da me upozna sa aprikot muškom bebom, zbog koje sa jedva čekala da dođem sa odmora( jer mi je i slike slala - by phone).Kad ono eto: prvo je relkla da su u okotu bile dve ženke i dva mužjaka, a zatim da su tri ženke i jedan mužjak, te da sada ne prodaje ona, nego vlasnik oca malih kuca, i cena je oko 450e, jer je i vađenje rodovnika 50e???Kasnije je "vlasnik" pristao na 300e, i pristadoh i ja! I sada Vesna nit piše, nit se javlja! Hoću kucu!!! Help.......

E,a čula sam se sa Sašom iz Kragujevca, i očekujem da mi pošalje mail sa slikama, te se ja verovatno zaputih tamo po "malog", a za cenu ćemo se dogovoriti reče on!!!

Back