PUDLE

gde si ti gagasf u Obrenovcu?
a za belu
patuljastih braon,ja videla jos nisam
a ako ne znas,braon ti posvetle,posede za 2,3 godine.
izgube boju totalno,te ako neces na takmicenje,uzmi neku drugu boju.
crnu obicno ,niko ne voli.nisam ni ja,ali kada sam je uzela,ne bih je menjala ni za jednu drugu....
tako da su zelje jedno,al sudbina drugo :)

Braon... Vidjala sam bas braon pudle, ali pretpostavljam da ti mislis na apriko. Sto se tice boje one ne posvetle vremenom, one su jedino kao stenci tamnije ali kasnije sa godinu-godinu i po dobiju svoju pravu boja koja ih "ne napusta":) To sto su neke bas svetlije je zato sto su im neki od predaka bele pudle. Moju Kiki se nije isprala ni posle 5 godina, i dalje je ista kao sto je bila sa godinu dana.

gde si ti gagasf u Obrenovcu?

Preskocila sam Obrenovac :D Nadala sam se prijateljici iz Hrvatske da mi sredi Lecu, ali nishta od toga. Lazarevac vec ne smem :D Sada jos da odlucim ko ce da ga shishne...

Braon pudle gube boju vremenom, ali nije pravilo. Inace, Mila ima braon pudle, ne mogu da se setim da li ima i patuljke, za toyeve znam da ima, videla ja :per:
IIIIiiiiiIIi kak`i su:heart::heart::heart:

Ja nemam braon pudlu ali u razgovoru sa drugim odgajivaca saznao sam da braon pudle gube boju. Cak ih mnogi za izlozbe farbaju. Mozda nekom braon pudla nije izbledela ali saznanja koja ja imam govore drugacije.

Ja imam sivu pudlu i ona ne gubi boju, nego se sive (srebrne) pudle kote crne i sa mesec dana pocinju postepeno da dobijaju sivu boju. Tek negde oko godinu,do godinu ipo dana dobiju onu potpuno sivu boju (sa nesto tamnijim usima) koju zadrzavaju celog zivota.
Braon pudla je relativno nova boja, koja je dobijena ukrstanjem i kombinacijama raznih boja i nema veze sa apriko pudlama. Njihova boja , dok su stenci, je boja cokolade a sto su starije boja im je sve bledja i bledja.
Ako vidite stariju pudlu tamno braon boje budite ubedjeni da je ofarbana. Braon pudla stara oko 5 godina ima boju skoro kao apriko.

Ja imam sivu pudlu i ona ne gubi boju, nego se sive (srebrne) pudle kote crne i sa mesec dana pocinju postepeno da dobijaju sivu boju. Tek negde oko godinu,do godinu ipo dana dobiju onu potpuno sivu boju (sa nesto tamnijim usima) koju zadrzavaju celog zivota.
Braon pudla je relativno nova boja, koja je dobijena ukrstanjem i kombinacijama raznih boja i nema veze sa apriko pudlama. Njihova boja , dok su stenci, je boja cokolade a sto su starije boja im je sve bledja i bledja.
Ako vidite stariju pudlu tamno braon boje budite ubedjeni da je ofarbana. Braon pudla stara oko 5 godina ima boju skoro kao apriko.

Nisam mislila na to da se radjaju crni nego da kasnije, s godinama postaju sve svetlije. Bar je moja.

Osećam potrebu da sa Vama podelim iskustvo: dakle, mislila sam da Ognjeni cvili kada sam u tuš kabini zato što me ne vidi, međutim dok sam prala kosu, provalila sam da on u stvari voli vodu:per: Tako da sam ja prvo oprala kosu, te njega okupala, a zatim sa okupao moj papagaj ( penanta-zvani Roky ).:whistling:Neverovatno kako je Ognjeni miran, pri kupanju, i pri sušenju fenom.:worth:A tako se tresao, te sam morala pre fena da ga grejem. Lutka mala:heart:A, i danas sam uzela Alleva-hranu u Pet Centry ( za štence malih rasa ), i Ogi se rasturio od klope. Kakva Vi imate iskustva sa to hranom ?:think:

Suuuper sto se ne boji vode i FENa :D Kreni sada i s usisivacem da ga upoznajes i zavrsila si s bucnim "saplemenicima":D
Aleva....hm...!!!
Mada sam ti ja manijak za hranu, sve sam zivo iscitala o njoj sto ovde pise i ...narucila hranu iz Hrvatske:(

Ja Pasi dajem Royal Canin za stence,ponekad mu sa granulama stavim malo govedje supe jer mi se granule cine previse suvim.Inace,on me stalno prati,jos se nije desilo da je zaspao dovoljno cvrsto da ja mogu otici negdje 2 metra a da on ne reaguje.

Mogu Vam reći da Ognjeni uredno mlati hranu-Alleva-, i stvarno, kada kaki, ne oseća se toliko kao kada jede Hills Pappy- jagnjetinu - za štence:ok:.Ja mu ne dajem ništa osim granulica dok ne budemo mogli da izlazimo napolje. Ko zna šta sve može da se desi sa njegovim stomačićem :think:

Imamo muzjaka za parenje, crne boje, potrebna zenkica!!!!!!!!!!

Ime: King - Kong - Kica , toy pudla

Dlaka - duga,

Ostenjen: 06.02.2004. godine

Pol: muski

JR 71872 Tp

Otac: Dgentli Bon Skazochny Malchik (5)

Majka: Louise Arbour Von Apalusso (5)

Dedovi: Golden Erosj V.D.Bochkhoh (rkf 0019789 ch rus, lat cw)

Dgentli Bon sun Golden (rkf 0016925)

Osmanthus Kashaja-N-multi CH (INT.CH YU CH HCH SLOCH)

Trassa (CAC CACIB BOB)

pomagajte :( moj noa, koji ima 5 meseci, toy, nece vise uopste da jede granule. Kada sam ga donela, kombinovala sam mu jedan obrok granule, a jedan npr meso... i poslednjih 2 meseca granule nece ni da pomirise. Ne znam sta da radim, malo mi je komplikovano da mu svaki dan kuvam meso i sl... do sada je jeo hills za stence.

pomagajte :( moj noa, koji ima 5 meseci, toy, nece vise uopste da jede granule. Kada sam ga donela, kombinovala sam mu jedan obrok granule, a jedan npr meso... i poslednjih 2 meseca granule nece ni da pomirise. Ne znam sta da radim, malo mi je komplikovano da mu svaki dan kuvam meso i sl... do sada je jeo hills za stence.

Probaj druge granule ili prosto ga pusti da malo gladuje... Jesce kad bude gladan i shvatice da izbora nema:neutral:

Ovo je Mimi

Prilozi

• IMG_1781.jpg
    IMG_1781.jpg
    54,1 KB · Pregleda: 37
  • IMG_1783.jpg
    IMG_1783.jpg
    63,1 KB · Pregleda: 40
  • IMG_1785.jpg
    IMG_1785.jpg
    54,4 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Hvala na pitanju,kukovi su ok,sa njima nije bilo problema,ona je imala operaciju glave butne kosti pre 4 meseca i hvala bogu super se oporavlja

Prilozi

• IMG_1828.jpg
    IMG_1828.jpg
    54,2 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:

Back