- Poruka
- 2.174
Sutra je radni dan. A sad je skoro 1. Laku noc.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neče to niko da uradi. Navučiće Ameri svoj Narod na druga mesta da izginu, da se prorede, da smire situaciju.![]()

ма небино сине.
запамти да није херојство ићи градом и убијати, бар не за Српски народ, затрован идеологијом која слави убиство Српског жандара са леђа, сматрајући то јуначким актом....![]()

i to reče čovek koji zagovara bombardovanja po celom svetuEh, hriscani moji i PRAVOSLAVCI.....
Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast ta vasa vera...
Samo daleko od mene....ish, ish....![]()
Eh, hriscani moji i PRAVOSLAVCI.....
Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast onda ta vasa vera...
Eh, hriscani moji i PRAVOSLAVCI.....
Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast onda ta vasa vera...

Blajbi, трула је твоја прича, А МОРАЛИСАЊЕ ЗАКАСНЕЛО.....Eh, hriscani moji i PRAVOSLAVCI.....
]Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast onda ta vasa vera...
Daj nelupaj. Nema ko, razumeš li?Нема неће, кад они могу другима, могу и други њима. Бомбардовање док се Обама не повуче и док се влада САД не обори.
Daj nelupaj. Nema ko, razumeš li?
A i da ima ko da napadne Amwere, to je automatski 3. svetski rat sa koriščenjem nuklearne sile i totalna propast čovečanstva!
Zaboravljaš ili neznaš da je oružje za masovno uništenje sveta u rukama ludaka?
Daj nelupaj. Nema ko, razumeš li?
A i da ima ko da napadne Amere, to je automatski 3. svetski rat sa koriščenjem nuklearne sile i totalna propast čovečanstva!
Zaboravljaš ili neznaš da je oružje za masovno uništenje sveta u rukama ludaka?
Najbitnije je to da to nije primat kod Srba Pravoslavaca, napadati nekog i ubijati.
Vi komunjare nikad niste siti nečije krvi.
Niko ne zeli dobro Amerima i niko ih ne podnosi zbog tolikog zla koje nanose svetu vojnim intervencijama.
Blajbi, трула је твоја прича, А МОРАЛИСАЊЕ ЗАКАСНЕЛО.....Блајбингерисао си и јео оно што се не једе,
seireći на сваку српску несрећу, поспрдајући се свакој српској невољи... ГДЕ ТИ ЈЕ БИО МОРАЛ И САМИЛОСТ ТАДА ???
Ово што ти описујеш као "радовање убиствима", обична је глупост као и све друго чиме у континуитету
онеређујеш ово сајбер место. Није реч о "радовању убиствима", већ о равнодушности испољеној на
посебан начин, равнодушности које твоје зомби-слепило не познаје. Није то "радовање убиствима" већ
осећај космичке правде која се дешава у дворишту Планетарног убице и страшног злочинца.
Ако у свему можда и има радовања, то је "радовање" због веровања у бар трунку космичке правде
која се дешава у дворишту Империје Зла, то је "радовање" због веровања у коначну победу Правде
над Злом!
Уз сав напор, из своје рупе, ти никада нећеш бити способан "подићи дурбин" и сагледати разлику
између Добра и Зла. Више од 600 година Запад је градио ЛАЖНУ СЛИКУ о балагостању
утемељеној на ПЉАЧКИ И КРВИ. Остатак планете је подробно опљачкан, преостале су за
пљачку Русија и Кина. ..... а онда је Звери расплинутој у близу 800 војних база у свету, понестало
даха........
.
Nadam se da ce i u njegovom slucaju Kosmicka Pravda uzeti stvar u svoje ruke kao sto je uzela i kod Milosevica, pa je posle svega zavrsio IZA SVINJCA. Bas lepo da se to tako DOBRO VIDI.....Довољно, сасвим довољно за разумевање духовног мрака испод помраченог ума. Довољно!Ja samo kazem: SVAKA CAST NEBESKI NARODE NA VASOJ NEBESKOJ PRAVDI......Kao smrtnik ja to ne razumem kao ni ARSINE po kojima vi ODREDJUJETE ko je na planeti DOBRO, a ko ZLO........
Niko ne zeli dobro Amerima i niko ih ne podnosi zbog tolikog zla koje nanose svetu vojnim intervencijama.
ako nije atomska-nista...

U sedistu americkih pomorskih snaga u Vasingtonu su odjeknuli pucnji pre par minuta.
Za sada se zna da ima jedan poginuli i vise ranjenih.
Drama je jos u toku i nemojte da mi trazite link.![]()

i to reče čovek koji zagovara bombardovanja po celom svetu![]()