Nikola Tajland
Domaćin
- Poruka
- 3.905
Gde "pisas" kao direktor doma zdravlja a gde to isto radi prodavacica u trafici.Samo odgovaram na provokaciju menadzera koji ne postuje kao ni svaki balkanac SNS tipa, a ni deca isto tako , znam po skoli , da svaka osoba bira onaj posao koji moze da obavlja, osim u Srbiji tu biraju i poslove koje ne mogu da obavljaju , pa se naviknu da se izvinjavaju i ucepljuju ili bahate i zaviju u mrak elektroprivredu i narod i drzavu..
Dakle, da neko uzme da radi moj posao obican po papiru , upravnika centrale ili ekspoziture banke ili doma zdravlja, sve bi pucalo od kolapsa a neko bi se ubijao od nervoze, blamaze i neuspesnih pokusaja da to funkcionise...A meni su takvi poslovi laganica, mnogo laksa nego posao pregovaranja za blentavim narodom koji vidim da je nedokazan..dese se i takve situacije, npr pregovaranje za dozvole lokala i parcela za mobilnu relejnu stanicu...to ima ljudi u telekomu kojima je to milina raditi, znam licno , znaci zaebavaju se, uzivaju , na finajaka pitchkaraju lokalce i narod i funkcionere i jos napreduju i prave dobre veze sa tim koje pitchkaraju....
A meni je to teze nego upravljanje domom zdravlja od 500 lekara i sestara ili nekom firmom od 1000 radnika koja radi dinamicne poslove, znaci ne ono poceli pre 40 godina proizvodnju i svaki dan isto...
I pre bih prihvatio da radim za 1300e platu da radim dom zdravlja nego postavljanje relejne stanice...a eto dobar je primer jer su u startu te plate blizu...osim kad direktor naduva sebi platu u domu zdravlja..moze i to ....ali ovako bi bile iste..
Nije isto.