Pucnji u Vasingtonu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepe vesti, lepe vesti! Što više mrtvih Amerikanaca to bolje, pogotovo mrtvih američkih vojnika. To su zaista lepe vesti za ceo svet. Ali to nije dosta. Hoćemo još!

Pozdrav za sve izginule amerikanske vojnike a pogoto mrtvu amerikansku stoku uz Cecinu pesmu:

Obratite pažnju na kraj refrena tj. na reči iz 0:49

AAAAAAJMO DAALJEEEEEEEE, AAAAJMO DALJEEEE!

:hahaha:

ма небино сине.
запамти да није херојство ићи градом и убијати, бар не за Српски народ, затрован идеологијом која слави убиство Српског жандара са леђа, сматрајући то јуначким актом....:bye:

Obrati paznju na detalje sine. Nije ovaj Aleks isao po gradu i ubijao civile. Nego je usao u vojnu bazu. To je legitiman cilj.

I ostavi se 2 svetskog rata. Dokle cete da se vracate na to.

Eh, hriscani moji i PRAVOSLAVCI.....

Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast onda ta vasa vera...

Samo daleko od mene....ish, ish....:evil:

Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast onda ta vasa vera...

Ма шта кажеш "није битно ко је бацао сарин битно је да бомбардују Сирију и Иран"

А да ти мало одј.ебеш од Православља пошто са истим немаш везе, него га помињеш само кад желиш на нешто да пљунеш.

]Ako se vase pravoslavlje i vera sastoji u tome da se TAKO RADUJJETE BILO CIJIM UBISTVIMA, neka vam je na cast onda ta vasa vera...
Blajbi, трула је твоја прича, А МОРАЛИСАЊЕ ЗАКАСНЕЛО..... ;) Блајбингерисао си и јео оно што се не једе,
seireći на сваку српску несрећу, поспрдајући се свакој српској невољи... ГДЕ ТИ ЈЕ БИО МОРАЛ И САМИЛОСТ ТАДА ???

Ово што ти описујеш као "радовање убиствима", обична је глупост као и све друго чиме у континуитету
онеређујеш ово сајбер место. Није реч о "радовању убиствима", већ о равнодушности испољеној на
посебан начин, равнодушности које твоје зомби-слепило не познаје. Није то "радовање убиствима" већ
осећај космичке правде која се дешава у дворишту Планетарног убице и страшног злочинца.

Ако у свему можда и има радовања, то је "радовање" због веровања у бар трунку космичке правде
која се дешава у дворишту Империје Зла, то је "радовање" због веровања у коначну победу Правде
над Злом!

Уз сав напор, из своје рупе, ти никада нећеш бити способан "подићи дурбин" и сагледати разлику
између Добра и Зла. Више од 600 година Запад је градио ЛАЖНУ СЛИКУ о балагостању
утемељеној на ПЉАЧКИ И КРВИ. Остатак планете је подробно опљачкан, преостале су за
пљачку Русија и Кина. ..... а онда је Звери расплинутој у близу 800 војних база у свету, понестало
даха........

.

Нема неће, кад они могу другима, могу и други њима. Бомбардовање док се Обама не повуче и док се влада САД не обори.
Daj nelupaj. Nema ko, razumeš li?

A i da ima ko da napadne Amere, to je automatski 3. svetski rat sa koriščenjem nuklearne sile i totalna propast čovečanstva!

Zaboravljaš ili neznaš da je oružje za masovno uništenje sveta u rukama ludaka?

Najbitnije je to da to nije primat kod Srba Pravoslavaca, napadati nekog i ubijati.

Vi komunjare nikad niste siti nečije krvi.

Daj nelupaj. Nema ko, razumeš li?

A i da ima ko da napadne Amere, to je automatski 3. svetski rat sa koriščenjem nuklearne sile i totalna propast čovečanstva!

Zaboravljaš ili neznaš da je oružje za masovno uništenje sveta u rukama ludaka?

Najbitnije je to da to nije primat kod Srba Pravoslavaca, napadati nekog i ubijati.

Vi komunjare nikad niste siti nečije krvi.

Обрати пажњу:

Niko ne zeli dobro Amerima i niko ih ne podnosi zbog tolikog zla koje nanose svetu vojnim intervencijama.

Истина.

Нисам комуњара, не схваташ ти мој пост. Остатак свијета да се удружи у једној заједничкој војној акцији свргавања режима у САД-у, јер су СВИ угрожени од стране САД-а.

Одузети новац и намирити ратну штету коју су изазвали у другим државама.

Blajbi, трула је твоја прича, А МОРАЛИСАЊЕ ЗАКАСНЕЛО..... ;) Блајбингерисао си и јео оно што се не једе,
seireći на сваку српску несрећу, поспрдајући се свакој српској невољи... ГДЕ ТИ ЈЕ БИО МОРАЛ И САМИЛОСТ ТАДА ???

Ово што ти описујеш као "радовање убиствима", обична је глупост као и све друго чиме у континуитету
онеређујеш ово сајбер место. Није реч о "радовању убиствима", већ о равнодушности испољеној на
посебан начин, равнодушности које твоје зомби-слепило не познаје. Није то "радовање убиствима" већ
осећај космичке правде која се дешава у дворишту Планетарног убице и страшног злочинца.

Ако у свему можда и има радовања, то је "радовање" због веровања у бар трунку космичке правде
која се дешава у дворишту Империје Зла, то је "радовање" због веровања у коначну победу Правде
над Злом!

Уз сав напор, из своје рупе, ти никада нећеш бити способан "подићи дурбин" и сагледати разлику
између Добра и Зла. Више од 600 година Запад је градио ЛАЖНУ СЛИКУ о балагостању
утемељеној на ПЉАЧКИ И КРВИ. Остатак планете је подробно опљачкан, преостале су за
пљачку Русија и Кина. ..... а онда је Звери расплинутој у близу 800 војних база у свету, понестало
даха........

.

Ja samo kazem: SVAKA CAST NEBESKI NARODE NA VASOJ NEBESKOJ PRAVDI......Kao smrtnik ja to ne razumem kao ni ARSINE po kojima vi ODREDJUJETE ko je na planeti DOBRO, a ko ZLO...Verovatno za sebe mislite da ste DOBRO, kada procitate sta je sve samo na OVOJ temi napisano.

Osudjujete Planetarne ubice i zlocince, ali u zvezde kujete svetskog zlocinca i genoicidnog ubicu Mladica...TO JE TA VASA PRAVDA! :rtfm: Nadam se da ce i u njegovom slucaju Kosmicka Pravda uzeti stvar u svoje ruke kao sto je uzela i kod Milosevica, pa je posle svega zavrsio IZA SVINJCA. Bas lepo da se to tako DOBRO VIDI.....

Ja samo kazem: SVAKA CAST NEBESKI NARODE NA VASOJ NEBESKOJ PRAVDI......Kao smrtnik ja to ne razumem kao ni ARSINE po kojima vi ODREDJUJETE ko je na planeti DOBRO, a ko ZLO........
Довољно, сасвим довољно за разумевање духовног мрака испод помраченог ума. Довољно!

Za napaljene kojima je do ubijanja:

Daničić/Karađić

1.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back