Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
nije crnac nego obučen u crno. srbin je garanDa li je crnac Srbin, šta kažu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije crnac nego obučen u crno. srbin je garanDa li je crnac Srbin, šta kažu?

Nisam tu epizodu al sam gledao onu Daily show kad su iz CNN poslali dve ekipe da izvestavaju o nekom sudjenju pa su dve reporterke pricale preko satelita a lepo se vidi da stoje jedna pored druge najvise 3-4 metra udaljene.![]()
... objektivno izveštavanje, k'o Lazanski kad zalegne kod Vrčina, pa pokaže prstom na liniju fronta na tamo nekih sedamsto kilometara...
Verovatno su se marinci i obezbeđenje posakrivali dok napadačima ne ponestane municije.Ja sam već stavio nifelat pod jezik i popio cijeli presolol.![]()
... objektivno izveštavanje, k'o Lazanski kad zalegne kod Vrčina, pa pokaže prstom na liniju fronta na tamo nekih sedamsto kilometara...
Zguglaj negde ovu sa ručkom, pa da vidiš kako se pravi vest ni od čega...![]()

Ja sam već stavio nifelat pod jezik i popio cijeli presolol.![]()

Ja bez dve vijagre ne gledam CNN...

... šta nam je raditi, braćo Srbi?![]()
Ebena sutacija ...
Avijacija mora napasti napadace !!!![]()

Jok, bre, na Andersona Kupera...![]()

Ebena sutacija ...
Avijacija mora napasti napadace !!!![]()
Vidim da ni jedne novine ovo ne interesuje a nema ni linka+ radi se o blajvingeru koji nema 1,5 gram mozga,katanac.
Најмање четворо људи је погинуло, а дванаесторо је повређено у понедељак у пуцњави у Вашингтону, на територији комплекса Америчких војно-поморских снага. Претпоставља се да су три особе отвориле ватру.
Инцидент се догодио у канцеларијском комплексу зграда бродоградње и наоружања војно-поморских снага, где ради око 3000 људи. Према информацијама из полиције, један нападач је „блокиран“, а за другом двојицом безбедносне снаге трагају.
Како је рекао представник Морнарице, осумњичени је вероватно наоружан аутоматском пушком и пиштољем.
Неидентификоване особе отвориле ватру на објекту Америчке морнарице у Вашингтону
Најмање четворо људи је погинуло, а дванаесторо је повређено у понедељак у пуцњави у Вашингтону