Pucnji u Vasingtonu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1366434503_1300765100.gif

Bilo ih je trojica (napadača). Još ih nisu uhvatili.
Znaci nije ni neki psiho, ni "slobodni umetnik". Ovo je nekakva "trojka". "A trojke su, Djuro, sta ?"
Vidi se, stara skola.
Point je da je ovo organizovano i smisleno. Ono sto ce biti zanimljivo je ko i zasto.
No, koji god da je odgovor, problem je u tome da nije ubijen nikakav ratni zlocinac vec neki obicni sluzbenici u toj zgradi.

U sedistu americkih pomorskih snaga u Vasingtonu su odjeknuli pucnji pre par minuta.

Za sada se zna da ima jedan poginuli i vise ranjenih.

Drama je jos u toku i nemojte da mi trazite link.:rtfm:

a sto lepo ne napisa de si bar cuo

a sto se teme tice nesto me zignula desna sisa za to...kako sejes tako zanjes...moze da ih dizu svaki dan u vazduh mene ce da strecne jedino domali prst za sve to :aha:

Znaci nije ni neki psiho, ni "slobodni umetnik". Ovo je nekakva "trojka". "A trojke su, Djuro, sta ?"
Vidi se, stara skola.
Point je da je ovo organizovano i smisleno. Ono sto ce biti zanimljivo je ko i zasto.
No, koji god da je odgovor, problem je u tome da nije ubijen nikakav ratni zlocinac vec neki obicni sluzbenici u toj zgradi.

hm ..hm ... Da mi pratimo trag novca .. i vidimo kome ovo najvise odgovara ??? ....

Kazu na CNN love ih agenti FBI koji su ulovili bracu Cernajeve - ,,atentatore ,, iz Bostona ( istina, dvojica od tih agenata vise nisu u ekipi , 17 maja su nekako ispali iz helikoptera , prilikom rutinskog leta ) ..... :sad2:

http://russian.rt.com/article/15482

No vratimo se pracenju tragova novca ... :cool:

Pre tri dana direktor FBI je izjavio da nemaju para i da uskoro moze da se desi da sve sluzbenike posalje na visenedeljni neplaceni odmor , a 3000 drugih slubenika da posalje na biro rada .... :lol:

http://www.vestifinance.ru/articles/32604

:cool:

Kakva koencedencija .... :eek:

Poslednja izmena:
Најновији биланс - Најмање 6 мртвих, најмање 10 рањених, један од тројице нападача скинут, а за још двојицом, црнцем и белцем у војној униформи, се трага.
Извор: РТС

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back