- Poruka
- 76.554
džabe se trudiš maki, malog jovanovića neće ni đilas, sad mu samo služi kao korisni idiotРежимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
džabe se trudiš maki, malog jovanovića neće ni đilas, sad mu samo služi kao korisni idiotРежимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.
Na sta nece nasesti?Glupava SNS propaganda, posebno iz usta ovog bezobraznog nitkova Branka Babića.
Ništa od ovog neće biti; niko neće nasesti.
Evo ga glavni iznad.Gde su PuNpadžije sad ovde?
Jesam vam pričao kuda ostrašćenosti vode
Mislis bio u pitanju plasticni pistolj haha
Ma da studenti su fine balerine zapravo.Мафијаши почели да се рокају.
Сад ћемо да слушамо о злим студентима...
Glupava SNS propaganda, posebno iz usta ovog bezobraznog nitkova Branka Babića.
Glupava SNS propaganda, posebno iz usta ovog bezobraznog nitkova Branka Babića.
За разлику од вас милион постоMa da studenti su fine balerine zapravo.
Па објасни нам шта то тачно Н1 лаже око протеста.džabe se trudiš maki, malog jovanovića neće ni đilas, sad mu samo služi kao korisni idiot![]()
Ne znam kako imaš obraza, bukvalno se čovjeku bore za životGlupava SNS propaganda, posebno iz usta ovog bezobraznog nitkova Branka Babića.
I od tebe crnog gavrana.За разлику од вас милион посто
Još je Babić i podržao proteste dok nije vidio kuda sve vodi.Ne znam kako imaš obraza, bukvalno se čovjeku bore za život
Koje su strane?Ovako građanski rat počinje
"Čovek koji je branio opštinu"?Vođa protesta u Odžacima upucao čoveka koji je branio opštinu
Autor: Euronews Srbija
Miša Miletić, vođa protesta u Odžacima, upucao je čoveka koji je branio opštinu. Miletić je sa dva hica u stomak upucao Bojana Mihajlovića kome se lekari bore za život.
Svemu je prethodila rasprava čiji je akter bio Branko Babić. Upravo je Miletić nakon ovog razgovora otišao kući, uzeo pištolj, vratio se u centar Odžaka i upucao Mihajlovića.
Povodom incidenta oglasio se i Branko Babić: "Dragi prijatelji, večeras je u Odžacima od strane vođe studentskih protesta ranjen moj prijatelj sa dva metka. Ovo je rat. I zapamtite - neće se završiti ovako", rekao je između ostalog Babić.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...cima-upucao-coveka-koji-je-branio-ostinu/vest
Мафијаш упуцао мафијаша, много смо потрешени...Ne znam kako imaš obraza, bukvalno se čovjeku bore za život
Наравно, али слажеш се да је ово отишло предалеко и да би полиција могла мало да пропусти кроз шаке неке лоше фаце које би да линчују по Србији. Не мислим на студенте.Режимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.
Колико треба Вучку да слаже?I od tebe crnog gavrana.Koliko ti je trebalo da smislis nick?
ma mi tripujemo, to je jedna patriotska srpska televizijaПа објасни нам шта то тачно Н1 лаже око протеста.
Dobro je da bar prepoznajes da su mafija i ti koje zastupas. Znaci neces imati nista protiv da ih pohapsimo.Мафијаш упуцао мафијаша, много смо потрешени...
Da, da. Prvo zvučni top, sad ovo. Lakše je vjerovati u teorije zavjere nego se suočiti sa istinom i slabostima.Teško da će iko ovde od pojedinih shvatiti da se ovako nešto moralo iscenirati i opravdati sledeće nasilne poteze vlade.Glavni učesnici ovih protesta su studenti, ovakvi pokušaji su zajednički plan pozicije i opozicije da se upotrebi nasilje ubuduće za svaki potez studenata. Ali, teško je to objasniti Ćacijima kojima je pimk glavni obrazovni program a informer jedina lektira
![]()
Ne znam kako imaš obraza, bukvalno se čovjeku bore za život