anajade
Elita
- Poruka
- 21.147
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva zrtva blokaderskih terorista.Postoje informacije da je preminuo.
Sad ako ne pocnu da ih hapse redom treba sami da se poubijaju.Jedan student Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu je večeras zaustavljen od strane policije, a kod njega su pronađene pune kutije biber sprejeva, uniforme, ali i štitovi.
to sam i ja primetio u ova 4 mesecaTako to ide... Naravno nema vesti na N1, ne uklapa im se u koncepciju, žrtva nije opozicionar. Inače bi naravno bila glavna vest.
Pink je mala beba za njih.
Najgora televizija i uz to strana. A domaci mucenici je uzimaju kao merilo svega.to sam i ja primetio u ova 4 meseca
n1 truje 24 sata dnevno bukvalno
Da mozete, pobili bi milione kao i Zelenski.Некад су "вође студентских протеста" по таблоидима биле стране силе и дубока држава, а сад испаде да конце вуче "таксиста из Оџака".
Nadam se da neće.Ovako građanski rat počinje
pa tuđe gomno lepše im mirišeNajgora televizija i uz to strana. A domaci mucenici je uzimaju kao merilo svega.
На који начин тачно трује у контексту протеста, не у контексту западне политке коју пропагирају?to sam i ja primetio u ova 4 meseca
n1 truje 24 sata dnevno bukvalno
Nece rat nego ovako pocinju masovna hapsenja, ako ima imalo razuma.Nadam se da neće.
Mislis bio u pitanju plasticni pistolj hahaMeni ovo lici na false flag....made in UDBA...kao pokusaj da se smiri bunt naroda...Ako na nekim drugim mestima opstinama budu upucano vise lica onda krece picvajz
Pumpa dezinformacije, zlo i mrznju sa ciljem urusavanja politicke stabilnosti u targetiranoj zemlji. Zar mora sve da vam se CRTA.На који начин тачно трује?
Не, таксиста из Оџака је дилеја која се крије иза неке деце жељне правде а ту децу опет неко гура ради својих циљева и не знамо ко је то. Иначе таквих дилеја као тај таксиста има поприлично.Некад су "вође студентских протеста" по таблоидима биле стране силе и дубока држава, а сад испаде да конце вуче "таксиста из Оџака".
Nije ni to rešenje ali mi ne znamo normalno ni na fudbal.Nece rat nego ovako pocinju masovna hapsenja, ako ima imalo razuma.
nije bilo pitanje dal ce, nego kad ce ovako nesto da (pocne) da se desavaVođa protesta u Odžacima upucao čoveka koji je branio opštinu
Autor: Euronews Srbija
Miša Miletić, vođa protesta u Odžacima, upucao je čoveka koji je branio opštinu. Miletić je sa dva hica u stomak upucao Bojana Mihajlovića kome se lekari bore za život.
Svemu je prethodila rasprava čiji je akter bio Branko Babić. Upravo je Miletić nakon ovog razgovora otišao kući, uzeo pištolj, vratio se u centar Odžaka i upucao Mihajlovića.
Povodom incidenta oglasio se i Branko Babić: "Dragi prijatelji, večeras je u Odžacima od strane vođe studentskih protesta ranjen moj prijatelj sa dva metka. Ovo je rat. I zapamtite - neće se završiti ovako", rekao je između ostalog Babić.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...cima-upucao-coveka-koji-je-branio-ostinu/vest
Ne prepiznaje on to.Pumpa dezinformacije, zlo i mrznju sa ciljem urusavanja politicke stabilnosti u targetiranoj zemlji. Zar mora dve da vam se CRTA.
Режимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.Не, таксиста из Оџака је дилеја која се крије иза неке деце жељне правде а ту децу опет неко гура ради својих циљева и не знамо ко је то. Иначе таквих дилеја као тај таксиста има поприлично.
Нисам те питао за Информер.Pumpa dezinformacije, zlo i mrznju sa ciljem urusavanja politicke stabilnosti u targetiranoj zemlji. Zar mora dve da vam se CRTA.
ukljuci pink, tv informer. onanisu na sav glasOvo neka lažna vest. Nema ništa na N1.
A nije vodja nego...? 90% naroda zelji represiju nad bivsim studentima u to nema sumnje.Режимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.
obaska sto je taj i vodja protestaРежимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.