Пуцњава у Оџацима – рањени мушкарац оперисан у КЦВ, полиција трага за нападачем

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jedan student Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu je večeras zaustavljen od strane policije, a kod njega su pronađene pune kutije biber sprejeva, uniforme, ali i štitovi.​

Imsmo sad ko zna koliko koste.
Sve to uspeli pumpanjem.

Postoje informacije da je preminuo.
Prva zrtva blokaderskih terorista.

Jedan student Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu je večeras zaustavljen od strane policije, a kod njega su pronađene pune kutije biber sprejeva, uniforme, ali i štitovi.​

Sad ako ne pocnu da ih hapse redom treba sami da se poubijaju.

Tako to ide... Naravno nema vesti na N1, ne uklapa im se u koncepciju, žrtva nije opozicionar. Inače bi naravno bila glavna vest.
Pink je mala beba za njih.
to sam i ja primetio u ova 4 meseca
n1 truje 24 sata dnevno bukvalno

Некад су "вође студентских протеста" по таблоидима биле стране силе и дубока држава, а сад испаде да конце вуче "таксиста из Оџака".

Некад су "вође студентских протеста" по таблоидима биле стране силе и дубока држава, а сад испаде да конце вуче "таксиста из Оџака".
Da mozete, pobili bi milione kao i Zelenski.

to sam i ja primetio u ova 4 meseca
n1 truje 24 sata dnevno bukvalno
На који начин тачно трује у контексту протеста, не у контексту западне политке коју пропагирају?

Не, таксиста из Оџака је дилеја која се крије иза неке деце жељне правде а ту децу опет неко гура ради својих циљева и не знамо ко је то. Иначе таквих дилеја као тај таксиста има поприлично.

Vođa protesta u Odžacima upucao čoveka koji je branio opštinu​

Autor: Euronews Srbija

Miša Miletić, vođa protesta u Odžacima, upucao je čoveka koji je branio opštinu. Miletić je sa dva hica u stomak upucao Bojana Mihajlovića kome se lekari bore za život.

Svemu je prethodila rasprava čiji je akter bio Branko Babić. Upravo je Miletić nakon ovog razgovora otišao kući, uzeo pištolj, vratio se u centar Odžaka i upucao Mihajlovića.

Povodom incidenta oglasio se i Branko Babić: "Dragi prijatelji, večeras je u Odžacima od strane vođe studentskih protesta ranjen moj prijatelj sa dva metka. Ovo je rat. I zapamtite - neće se završiti ovako", rekao je između ostalog Babić.

https://www.euronews.rs/srbija/poli...cima-upucao-coveka-koji-je-branio-ostinu/vest

nije bilo pitanje dal ce, nego kad ce ovako nesto da (pocne) da se desava

Не, таксиста из Оџака је дилеја која се крије иза неке деце жељне правде а ту децу опет неко гура ради својих циљева и не знамо ко је то. Иначе таквих дилеја као тај таксиста има поприлично.
Режимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.

Режимска таблоидна смећа су полетјела ставити да је пуцао "вођа протеста" чиме желе испровоцирати репресију и насиље над студентима.
A nije vodja nego...? 90% naroda zelji represiju nad bivsim studentima u to nema sumnje.

obaska sto je taj i vodja protesta :kafa:

Back