gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Од 24 сата бар једно 28 сати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, koliko vremena provodiš ovde. Reci u proseku.mislis koliko provodim vremena ovde?
zavisi od obaveza, nekad dosta, kao danas, nekad jedva stignem da udjem.
pa u proseku recimo 3 sataDa, koliko vremena provodiš ovde. Reci u proseku.
Malo bre. Šalim se. Nisi mod pa ne moraš da jurcaš po forumu. Premda nije ništa hitno ni kad si mod da uradiš, niko se ne kolje ili tužaka. Ali ono, ja volim biti tu koliko god je mogouće. Iako ne pišem ništa, proveravam na svakih pola sata. Tako da sam online ceo dan.pa u proseku recimo 3 sata
ne volim obaveze i više sam u fazonu ako u nekom periodu hoću da budem na forumu, biću zato što želim a ne zato što moram.Malo bre. Šalim se. Nisi mod pa ne moraš da jurcaš po forumu. Premda nije ništa hitno ni kad si mod da uradiš, niko se ne kolje ili tužaka. Ali ono, ja volim biti tu koliko god je mogouće. Iako ne pišem ništa, proveravam na svakih pola sata. Tako da sam online ceo dan.
Što je super što još uvek želiš? Imala si pomisli da napustiš forum?ne volim obaveze i više sam u fazonu ako u nekom periodu hoću da budem na forumu, biću zato što želim a ne zato što moram.
super je što još uvek želim![]()
ne, nego sam mislila super je što mi je još uvek sve zanimljivo i provodim dosta vremena na forumuŠto je super što još uvek želiš? Imala si pomisli da napustiš forum?
Kako ne bi bilo zanimljivo sa ljudima kao što smo mi.ne, nego sam mislila super je što mi je još uvek sve zanimljivo i provodim dosta vremena na forumu

Hvala lepo.Srećan rodjendan, Grin : )

Što se tiče drušvene inteligencije, definitivno. Ulična inteligencija je uvek a priori. Nema interneta. Danas postoji, više je znanja dostupno, informacija, olakšana komunikacija, samo što je to unazadovalo generaciju. Odnosno generacije.Pozdrav, nov sam ovde. Zanima me vaše mišljenje o tome, da li vam deluje kao da su generacije rođene 60-80tih godina 20. Veka, nekako bili društveniji i inteligentniji u odnosu na nas. Kako je u godinama kad su oni bili tinejdžeri bilo nekako puno lepše ili sam to samo ja umislio ?
Što koristiš ružne reči?Neka debela "zena" mi danas kaze "Rekla si ruznu rec". DAFAK...Ima li ona mozga? Zaostala.

Слажем се са тобом. О томе се такође треба писати. Хвала ти пуно на сугестији. Извини што ти је пост пребачен овде али то је зато што се не тиче директно објашњења о којима се говори у теми, али је твој пост високог квалитета. Порадићу ових дана на твојој идеји.Lepo je sto je sve ovo,prikazano sto svaki tinejdzer treba da zna. Ali mislim da je ipak najvaznije da svaki tinejdzer zna,a to je,kako voditi seks,a da
devojka ne zatrudni.Dakle,i za devojku i za decaka,najvaznije je pri svkom seksualnom cinu,imati kondom,koji cuva i devojku i decaka,da ne upadnu
u strasnu nevolju,maloletnicke trudnoce...Pored toga,kondom cuva oba partnera od prenosenja neke zarazne polne bolesti...
Imaš pravo. Samo pogledaš rijaliti show koji rokaju na televiziji, a onda shvatiš da oni postoje. A zašto? Zato što veliki broj Srbije to gleda. A od koga klinci uče? Slušaju spiku nekih tamo repera koji lupaju gluposti. Slušaju o Kristijanu goluboviću kao da je on neki šmeker, faca. Robijao je i sad wow.Mislim da uzrok leži u mnogobrojnim primerima iz okoline, gde su kriminalci cenjene i sveprisutne ličnosti, a oni koji vrede ili su pobegli ili ćute jer drugo više ni ne mogu. Zato se deca na njih ugledaju, jer lak život, brdo para, dobra kola, droga na izvolte, devojke po želji, sve je tvoje ako si kriminalac. A možeš i da završiš faks u roku, pa radiš u kladionici ili tako nešto egzotično.
Kakav nam je svet, takva su nam i deca.