Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Када сам био тинејџер, био је то крај школске године и сви логично полуде. Другарица ме је тако одвалила по дупету да ми је погодила неки нерв и вукао сам се колико је севало од сваког корака. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само Хари Потер магија. Чини чуда.Mrtvog su ti pacijenta dodelili Grindelwalde, ne znam kojom magijom mozes da ga ozivis
The child has grown the dream is gone...
I to je nekad zdravo bilo da se jede sneg i lizu ledenice.Nikad niko nije bio bolestan od togaNisam haha jeo sam i sneg i evo me ziv i zdrav
Nije džaba rečeno - od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba. Mada ipak ja za tim ne žalim preterano. Možda sam nešto mogao i drugačije, ali mnogo toga je bilo iznuđeno.Eee kako je to lepo doba zivota,samo sto nismo znali da ga postujemo.Jedva smo cekali da porastemo i postanemo neko,a posle uzdisi za proslim.
kako za koga buraz, ja nesto i ne uzdisemEee kako je to lepo doba zivota,samo sto nismo znali da ga postujemo.Jedva smo cekali da porastemo i postanemo neko,a posle uzdisi za proslim.
Pa ne znam,sigurno nam je bilo nametano raznih stvari,ali sam mislio na druzenje,uspele i neuspele ljubavi.Sve je to imalo nekog cara.Tesko je cak i objasniti,jer osoba tada drugacije razmislja,a sada drugacije sagledava.Moji tnejdzerski dani su bili veoma uzbudljivi u svakom smislu.Nije džaba rečeno - od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba. Mada ipak ja za tim ne žalim preterano. Možda sam nešto mogao i drugačije, ali mnogo toga je bilo iznuđeno.
Nadam se zbonekih lepih dozivljaja.kako za koga buraz, ja nesto i ne uzdisem
Ja ne uzdišem za tinejdžerakim vremenima, kukam zaa onim periodom od 25 do 35 godina, to je bilo najbolje
Pa, obicno jedem i vratim se u krevet.Јутро свима. Ево код мене киша пада. Сва срећа па волим јесен, посебно кишу. Плурофил сам. Шта ви радите чим се пробудите?![]()
Како бре устанеш, доручкујеш и назад у кревет? То није добро за варење хране. Никако после јела не треба ићи у лежећи положај. Што се уопште онако разбуђен враћаш у кревет?Pa, obicno jedem i vratim se u krevet.
Imam takvu naviku.Како бре устанеш, доручкујеш и назад у кревет? То није добро за варење хране. Никако после јела не треба ићи у лежећи положај. Што се уопште онако разбуђен враћаш у кревет?
Чудновата је то навика. Имаш ли још неку чудновату навику?Imam takvu naviku.
To je jedina.Чудновата је то навика. Имаш ли још неку чудновату навику?![]()
Siguran sam da ih dosta koristi, ali ne ovu kategoriju.Штета што је генерација тинејџера престала да се користи форумом. Где наћи људове да ћаскам? Да је пре десет година, па да пуца...![]()
Е видиш, то је проблем. Дат им је пдф, а ако их и има, све то могу овде причати. Међутим, јок.Siguran sam da ih dosta koristi, ali ne ovu kategoriju.![]()
Tako nekako.Ово вам је чет тема, је ли ?