GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Da nije daXer hrvat? :/
moz' bit' a i ne mora da znaci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije daXer hrvat? :/

Ne, ne zna...

matori ja sam za to da mi sirimo doboro susetske odnose sa hrvaticama i da sirimo mir i ljubav
doduse ja sam letos kucao sa nekom hrvaticom iz ZG i upoznao je
Hajde, idite drkajte malo, pa se vratite da chatujemo k'o ljudi...
Salim se
jeb'o ti ja, daxer pas, mater....![]()
Izdajnice, rolao si sa hvatima
matori ja sam za to da mi sirimo doboro susetske odnose sa hrvaticama i da sirimo mir i ljubav
doduse ja sam letos kucao sa nekom hrvaticom iz ZG i upoznao je

samo upoznao?
Ne mogu ja, boli me ruka...moze pomoc?Salim se
Izdajnice, rolao si sa hvatima
I ja sam za to...ali kad se svadjam i sa srbima, zasto ne mogu malo i sa komsijama...?
Kak'a je?![]()
cim pocnu da mi se.ru nesto odmah ih napusim k.urcem Ne mogu ja, boli me ruka...moze pomoc?Salim se
![]()

j.b.g ja generalno Hrvate ne volim al mogu da pricam sa njima ako mi ne seru nesto lose o mojoj drzavi i naroducim pocnu da mi se.ru nesto odmah ih napusim k.urcem
super je devojka...fizicki me ne zanima a i nije nesto realnoal rekoh ja sam je upoznao sa ciljem da me upozna sa nekim do koga je meni stalo i tako...

Hmm... Sad si se izvukao sa tim "Šalim se", ali drugi put ne odgovaram za posledice...![]()

Taj rad...
Do koga ti je to stalo?![]()
j.b.g nije za siru javnost :]

Sto lepo ne kazes da si samo zeleo da te odvede na tri kugle sladoleda koji najvise volis, umesto sto tu pricas o nekom nepoznatom liku?![]()

samo ti podyebavaj
nije ozb. ti kazem cimao sam je samo da bi me upoznala sa _____ posto mi je to toga bilo stalo bas i zahvalan sam joj zbog toga
rekla mi je ako nekada banem u ZG imam kod nje rezervisano prenociste![]()

,iako si me ispalio,ispalih se sama

otis'o kuler, menjaj to, dok nesto drugo ne crkneLaptop mi se gasi sam od sebe poslije nekih 2 sata rada na njemu, a pipnem na dno laptopa gdje se nalazi hladjenje, mogu komotno jaje da izprzim![]()
otis'o kuler, menjaj to, dok nesto drugo ne crkne