Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prodigy brate![]()

@ghetto
e jel znas kako je nastala ta pesma???
si gledao film??
reci mi i prosvetli me? 
ae pali ne slusam te "drogerase" sto bi rekla moja tetka
house music je keva !![]()
![]()
ovaj pub bi trebao da se zove...Vozdovac pub...ili invalidi pub..ili tako nesto..sve vozdovcani strasno...
Vozdovac u
ostali na k.urcu

vala basVozdovac u
ostali na k.urcu
![]()
![]()
ovaj pub bi trebao da se zove...Vozdovac pub...ili invalidi pub..ili tako nesto..sve vozdovcani strasno...
Nemoj da ga preimenujemo u Bosanski pab sa velikim ćevapima i rahlukom
Juče sam na onoj temi o smešnim događajima pričao o tuči u radionici,e pa danas je onaj lik što je udaren čekićem (Steva) odsekao pola prsta na cirkularu. I to nije sve,onaj što ga je udario (Žile) je brže bolje uzeo tu polovinu što je odsečena i bacio je Grobaru (a to je inače gazdin ker i ima najgluplje ime ikad) i on ga je pojeo. Šta je dalje bilo,verovatno ćete čitati sutra u novinama,ja sam i dalje šokiran i sad sam došao sa informativnog razgovora.

Juče sam na onoj temi o smešnim događajima pričao o tuči u radionici,e pa danas je onaj lik što je udaren čekićem (Steva) odsekao pola prsta na cirkularu. I to nije sve,onaj što ga je udario (Žile) je brže bolje uzeo tu polovinu što je odsečena i bacio je Grobaru (a to je inače gazdin ker i ima najgluplje ime ikad) i on ga je pojeo. Šta je dalje bilo,verovatno ćete čitati sutra u novinama,ja sam i dalje šokiran i sad sam došao sa informativnog razgovora.

Polozio sam kolokvijum
Sta pijete, ja castim![]()

Sto ces pit?![]()
ae nesh po tvojoj zelji...al poshto sam na pdf u poznata kao pivopija..ovaj put daj neshto drugo...
al da je skupo..xD
moze i rakije neka.....lol