Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakve veze ima da li sam faca ili ne ako nekoga ne podnosim,konkretno u ovom slucaju pedere? :eek:

ae mojne me zracis sa tim nebulozama kako je biti gay ok :roll: neam ja nista protiv neka se yebu u svoja 4 zida, nego sto pokusavaju da mi nametnu da je to kao satro normalno...

Небитно.

А нека се ј.ебу где хоће. Нека их.
Не треба им дозволити да усвајају децу и да праве параде. А нека иду улицама нормално, љубе се и педеришу. Њихова ствар.

Ал', небитно.

A je l' su ti nešto uradili ili naudili da ih mrziš ?

Brate, nemoj da se naljutis...ali skapirajte da smarate sa ovim.:D

***, ja odem u neku diskoteku, vidim da me neki lik gleda popreko i ja tu odma' popizdim.
Je l' mi lik nesto uradio? Nije. Isto je i sa gejevima. Mrzim kad onako vrckaju guzicom dok hodaju, glume i pricaju k'o zensko. Jedno je zensko, drugo je musko. Nema izmedju!

Tab je vec pomenut, zatim Jomini je do skoro bio admin, medjutim ne samo sto su ga smijenili, no su ga i trajno banovali, sto mu je hvala za 4-5 godina obavljanja funkcije i to vise nego dobro :confused:

I ima neki Ivan. Nijesam siguran, ali mi se cini da je on vlasnik ovog foruma. Nek me sloodno neko ispravi ako zna nesto vise.

Na Krstarici uvijek lopovčine, ponajviše administratori.
Tu sam odavno pa sam sto puta bio svjedok iskorištavanja ljudi a onda ih banuju kao da nikad nisu ni bili tu.
Doduše ja sam samo jednom dobio trodnevni ban zbog iznošenja činjenica u javnost. :mrgreen:

Na Krstarici uvijek lopovčine, ponajviše administratori.
Tu sam odavno pa sam sto puta bio svjedok iskorištavanja ljudi a onda ih banuju kao da nikad nisu ni bili tu.
Doduše ja sam samo jednom dobio trodnevni ban zbog iznošenja činjenica u javnost. :mrgreen:
Ne znam kako je kad te banuju, samo sam 3 puta dobio opomenu za prekrsaj.
A sto se tice admina, malo mi je zao jominija, jer je meni izasao u susret par puta, kad sam mu se licno obratio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back