- Poruka
- 32.028
ajvare kazu mu ko je ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti poraste nisi vise Srbin. :/

Neka cigancica koja svako jutro prosi ispred mog ulaza za parce mrve od kupusa.... :/
lepo mu kazi
Al' sto od kupusa, jeb ote? :/
neka to ostane enima. kad bih rekao, ljudi bi mi zavideli xD

A ta mi se muzika gadi.
I pazite njenu reakciju, prvo se smije na preskoke, a suze joj idu iz ociju, pa je poslije pocela da vristi i da cmizdri. Ja sam joj umro od smijeha 
Vec ti zavide, sunce![]()
fani, ponekad je bolje nista da ne napises
kad ne znas, ili se dvoumis sta da napises, onda odustani i nemoj nista :]

Da vidite bombu. Ulecela mi mala komsinica od 8 godina u sobu, derle jedno razmazeno
I ona vidjela kako prckam po YT-u, i ona: ''Eee, Marko, ajde pliiiiz jedan spot od Lady Gage!'' Lijepa djevojka, ali mi nije lijepa od pomisli da ima i onu i onu rabotuA ta mi se muzika gadi.
I ona pocela dalje da davi sa nekim slicnim spotovima, i ja njoj: ''E Ljubice, da vidis jednu straaaasnu reklamu''
I ja joj pustio ovo
Da ste vidjeli kako je polecelaI pazite njenu reakciju, prvo se smije na preskoke, a suze joj idu iz ociju, pa je poslije pocela da vristi i da cmizdri. Ja sam joj umro od smijeha
I ne vjerujem da ce mi ubuduce dosadjivati. Kako su danasnja djeca razmazena, pa to je strasno. Ja kad sam imao 8 godina, dovoljno je da me otac ljutito pogleda, ja sam znao koliko je sati![]()
Jdna....
reck
nemoj da se hvalis da si nosio sat kao klinac !

Nijesam ga nosio![]()
reck
nemoj da se hvalis da si nosio sat kao klinac !

onda si ga drzao oko ruke.
sto ne snimi sestru i na youtube xD

nego,moram da podelim sa vama jedan klip
(ja inače volim da pustim ovaj klip i ugasim monitor,shvatićete zašto)
@Suzana
ova Saavik ima ružne usne.