Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idi bree fanny u K.....sad si jos ludji nego ranije...

Sto bre?:lol:

Joj brate, hvala na temi! Sad citam kako smo podyebvali onog pede.ra Alexa...stara dobra vremena, sprdanje, a sad je cesce njesra!:hahaha:

Najbolja recenica mu je na drugoj strani " Da, hvalim se. Nemam pametnija posla nego da dizem ego po forumima" bas bi neko hteo da se hvali sa tim da je pede.r i da su ga yebali u vrticuu!:rotf: :rotf: :rotf:

sad citam ...lik postavio temu da se pohvali kako je pohebao neku u osnovnoj:hahaha: i cale mu dao 50 eura:rotf:
Ahahaha al ste istrpali onog Alexa majko moja:hahaha:
P.S. vidim kume picis zgibove:per:

Ma onog Alexa smo smarali ceo vek ***...stalno se neko smavadjao sa njim... Ja najvise, sigurno!:lol:

Picim, povremeno, kad imam vremena...krenuo sam doskoro u teretanu pa sam stao pa opet krecem... Radis ti sta?

Ma onog Alexa smo smarali ceo vek ***...stalno se neko smavadjao sa njim... Ja najvise, sigurno!:lol:

Picim, povremeno, kad imam vremena...krenuo sam doskoro u teretanu pa sam stao pa opet krecem... Radis ti sta?

****** ja sam radio od osmog osnovne svaki dan ko ludak negde do kraja 2-ge i onda malo stao jer ne mogu da stignem,ali znao sam i po 100 i nesto zgibova za jutro da opalim,ali nesto sam se ulenjio u poslednje vreme ,moracu da vrnem formu:D
Ne pitah koje si ti god?

****** ja sam radio od osmog osnovne svaki dan ko ludak negde do kraja 2-ge i onda malo stao jer ne mogu da stignem,ali znao sam i po 100 i nesto zgibova za jutro da opalim,ali nesto sam se ulenjio u poslednje vreme ,moracu da vrnem formu:D
Ne pitah koje si ti god?

Keve ti? Ja sam odmalena vezbao ruke, ostale delove tela i ne bas...:p

E sad bas 100...mnogo je kume, mnogo je...

Ja krecem od sutra redovno, svaki dan...:mrgreen:

'92..a ti '91?

Uf i ja sam samo grudi i stomak:(
Sto mnogo?! pa 100 u sest serija svako jutro...nije to mnogo:confused:
A za sad samo vezbam....:mrgreen:noge(u):lol:
Aha!

100 zgibova nije mnogo? Daj, ti ili me zezas ili si pomesao zgibove sa nekom drugom vezbom... Svaka ti cast ako stvarno mozes toliko! Znam likove koji ne mogu ni 1 zgib da urade...

Na ovu vezbu mislim
nvnlds.png

100 zgibova nije mnogo? Daj, ti ili me zezas ili si pomesao zgibove sa nekom drugom vezbom... Svaka ti cast ako stvarno mozes toliko! Znam likove koji ne mogu ni 1 zgib da urade...

Na ovu vezbu mislim
nvnlds.png

Da da, ta vezba samo ruke blize i okrenute prema sebi,a tih sa slike mozda 10 u seriji pa 5 serija,pa sta ti je cudno radi i ti svaki dan ,pa da vidis;) samo motivacija je najbitnija....toga bar imam:D
Pa drug mladji '92 radio sa mnom na nekim terenima i kreten uradi 20 iza ledja i pukne mu triceps...e tad smo stali:(
Sad sam malo smrsao ali od puno napora i treninga..jedva cekam leto, ima da se napucam ko sto sam tada:D

Da da, ta vezba samo ruke blize i okrenute prema sebi,a tih sa slike mozda 10 u seriji pa 5 serija,pa sta ti je cudno radi i ti svaki dan ,pa da vidis;) samo motivacija je najbitnija....toga bar imam:D
Pa drug mladji '92 radio sa mnom na nekim terenima i kreten uradi 20 iza ledja i pukne mu triceps...e tad smo stali:(
Sad sam malo smrsao ali od puno napora i treninga..jedva cekam leto, ima da se napucam ko sto sam tada:D

I tu si vezbu uspevao da radis sa po 100 u jednoj seriji?? Ako mislis po desetak u jednoj seriji onda razumem, ali ovako... Ja mogu da uradim oko 15-tak, vise od toga nema sanse...nisam uopste vezbao. Pocecu one za sirinu ledja da radim.

Cega je radio 20?

I ja sam bogami smrsao dosta, na leto ima bas aktivno da krenem sa treninzima i usput voznjojm bicikle i trcanjem...

Ma de 100 u seriji:lol: jesi lud, na 6 seija po 17,18 komada kako kad:D
On 20 zgibova iza ledja(uhvatis se kao na slici samo sto glava ide isptred sipke ,i sipkaide iza glave i dolazi na ledja),ja jedva uspeo 15,a on se kurcio i prc, puko mu triceps nije smeo kasiku da podigne godinu dana
Ooo 15 pa dobar si:ok: nema tu, kum..:D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back