Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Ne budali, jadan, ja nikad nijesam imao motivacije, pa sam dogurao do druge godine faxa![]()

Koji si ti kralj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne budali, jadan, ja nikad nijesam imao motivacije, pa sam dogurao do druge godine faxa![]()

Ja bi se na tvom mjestu opalila smijat....da nisam ovako slomljena....au au au...svaka koscica me boli,,,,,
Blago tebi........Moja keve izigrava Hitlera i to joj extra ide...![]()

sto ima gospojo?kako smo?
aj cviku oraspolozimo keva je tera na nacizam

A ja u moju familiju imam dva diktatora, Hitlera i Staljina (tata i stariji brat)
Evo sad se nista ne cuje u dnevnu, izgleda da se majkina terapija jos jednom pokazala uspjesnom
A evo 10 godina je ubjedjujem da otvori savjetovaliste, da zgrne koji paru kad joj vec to dobro ide![]()

...Mozda im nedostaje sexa!?

Evo nije lose, evo mi pozoriste u kuci
Kod tebe?
U mom slucaju su Hico(hitler) i Muso (musolini)...(keva i stari)....Boze sta im je.......Mozda im nedostaje sexa!?
Da tvoja keva nije slucajno drogirala komsinicu....i da li je to tajina njena uspjeha!?![]()
Meni nedostaje sexa
Javlja li se neka dobrovoljno?
U mom slucaju su Hico(hitler) i Muso (musolini)...(keva i stari)....Boze sta im je.......Mozda im nedostaje sexa!?
Da tvoja keva nije slucajno drogirala komsinicu....i da li je to tajina njena uspjeha!?![]()
Pitacu je kad komsinica ode

Donirat cu ti moju kevu....zavodi je,vodi je...vadi me iz g.ovana....Meni nedostaje sexa

Meni nedostaje sexa

Donirat cu ti moju kevu....zavodi je,vodi je...vadi me iz g.ovana....![]()

Isti slucaj je kod mene bio kad sam bio tvojih godina i kad sam bio virgin
Polako, cio je zivot pred tobom![]()

ne volim matorke
hahaha brate de iskopa to VIRGIN?
a nisi chuo za smak sveta 2012. ?![]()

ne volim matorke
hahaha brate de iskopa to VIRGIN?
a nisi chuo za smak sveta 2012. ?![]()
....cool....Sta ti je ....ima samo 40 godina.....
Ti fakat vjerujes....2012...smak svjeta.........cool....

fakat ZHELIM meteor da nas grune
a 40 godina je mnogo, da je 39 mozhda, al' 40 je ipak....

Pa zbog toga se spremio Krepto da ide za Njemacku![]()

Si bolestan....
A ako ti platim....100evrica....XD

nijesam fuksa![]()

Ja sam kad sam imao 15 godina morao da platim da bih *****, a ti neces da uzmes pare![]()