Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prije bih kuci bio uz GRANDOV docek koje je vec snimljen:lol:

hssssssssssssssss
vampire_groom1.jpg

KILL GRAND

yobro veče...čoveci sta se radi???
El i ti dolazis!?:per:
Pa dobro, smislicemo vec neki izgovor, ja sam spretan na jeziku...
to cemo tek vidjeti.....:lol:
blago vama bosancima XD

lol sigurno ste potrosili......dosta para ......i to u budvi O.O joj al mi je letos bilo super.....bio sam na krstarenje 2 meseca na brodu milina XD pa posle u austriju jos 1 :D

-da da blago nama uz Dodika i Silajdzca...:lol:
-pa potrosile smo na 10dana 250eura...nismo placale smjestaj jer je stan mog ujaka...:D

oćem, kako nećem!!!!

ok

au ja politicarka kod mene bi se samo pevalo,drogiralo,pilo,...itd:mrgreen:

pa to je dobro :D

potpuno se slazem:rtfm:

:super:

ako ako :D

Ja bi ih zapalio, jer to nije muzika, to je turbo smece:thumbdown:

da da ;)

a o čemu se radi???

nema veze .....[
(jebacina teska xD)
#

pa ovaj.....:whistling:

tako je....danas kad sam bila kod bakute na nedjeljnom rucku...porjeckali se baka i mama vs. deda i ja.....one govore da zvezde granda bolje pjevaju od takmicara operacije trijumf.......:hahaha::roll:

udri ih deko XD

pa ovaj.....:whistling:

tako je....danas kad sam bila kod bakute na nedjeljnom rucku...porjeckali se baka i mama vs. deda i ja.....one govore da zvezde granda bolje pjevaju od takmicara operacije trijumf.......:hahaha::roll:

Ne znam ima dosta talenata i sa jedne i sa druge stare, all sinoc kad sam bio kod komsije kuci, oni gledali Zvezde Granda, i jedna cura pjevala neku pjesmu i to lose, a ona rokerka u dusi, kad je ziri trazila da otpjeva nesto iz tog zanra, ona kao slavuj:)
Cura je trebala na OT:)
Ali Sasa Popovic i njegovo otvaranje mozga o novoj srpskoj muzici:dash:
On je sa ovom karambolom zvanom Grand upropastio muziku u svakom pogledu:thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back