Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde preporuci nesto sto je humano a da nije strasno skupo...

LOL moze nesto srednje klase.....

...:sad2:....pa ko ce nam dovoditi stripere....:per:....Ima da dodjes 13.01.2009.;)

vec me vino mami.....:eek::whistling:

ko moze da se napije od vina O.O

Ako je ovo bilo meni namenjeno ignorisacu provokaciju i reci HELL YEAH, ako nije sgnite mi se...

sorry nisam znao da je to za tebe provokacija XD a kako se ti zoves pa po imenu da te zovem XD

hotel bosna iz 1933god u veoma dobrom stanju i hotel palas tu borave zvezde bivse juge a taj hotel je iz 1931.god.

ih bre ko ce u tu starudiju da spava....daj nesto novo sa udobnim krevetma :rotf: i velikim XD :per:

Strasno, ja sam sad shvatio da cu za srpsku novu biti u Bugarskoj...

A kolko cujem Bugari su nam tu negde sto se narodnjaka tice...

haha u Bugarskoj , sto tamo???
A oni su jos gori od nas.....au nisu od nas nema gorih ali su tu negde.....kod njih je zvezda neka musica / komarac XD

Ne rastu meni pare na grani...

Neki pansioncic bi bio idealan...

Bese treba samo pasos za BiH?

E da stvarno :D
LOL i viza treba

pa moj dom ce biti prazan....:per::lol:.........(al da stari ne navrati:lol:)

uuuu :per: a ako cale navrati ja i levicar u odzak XD

a jelte :per:, pa dobro, valjda treba biti gostoprimljiv prema braci iz Srbije...

Valjda

o kakvoj Bugarskoj ti pricas!?:neutral:

treba i viza.....:mrgreen:......:lol:......

pa postoji jedna bugarska bem ti zivot ne 102

lol ebem ti vizu....al to nije problem .....pisi levicar jos 400 € :hahaha:

LOL moze nesto srednje klase.....

ko moze da se napije od vina O.O

sorry nisam znao da je to za tebe provokacija XD a kako se ti zoves pa po imenu da te zovem XD

ih bre ko ce u tu starudiju da spava....daj nesto novo sa udobnim krevetma :rotf: i velikim XD :per:

ima bre novi hotel vidovic u centru grada ali doduse i ovi su u centru samo za vidovica tebas donjeti milju maraka:mrgreen:

pravimo

The name's Paja!

a u Bugarsku idem 10 na skijanje, moracu da nadjem tamo neke turiste/rokere, ma moze i lokalce, al ako mi neko bude pustio narodnjake, trazice ga duze nego Artura Takaca...

lol ja zaboravio
HAHA

ima bre novi hotel vidovic u centru grada ali doduse i ovi su u centru samo za vidovica tebas donjeti milju maraka:mrgreen:

Auuu to ne valja XD

biti cemo gostoljubivi....:per:............lol

:mrgreen:...citas mi misli....

@Nikola........ne pijem druge vrste alkohola sem vina......i nenamjeravam da se "ubijem" :neutral:

nadajmo se da cete biti :D
ok i vino moze da prodje

ajde sta frkisete nista nije dzaba...lepo se provedemo ako zaskripi ja i cvika uskacemo u pomoc i tako:mrgreen:

a vi nas to iskoricavate

Samo da se ne greje na centralno, onda bismo morali iza radijatora :mrgreen:

Jok buraz, za djake su od ove godine vize besplatne, ali dok ti odsetas po sva dokumenta radije bi ispljunuo i 500 evra...

joj brate koliko si smesan XD

a za dokumenta imam to odavno sve sam povadio u vise primer-a
xD
ma ja mislio nesto da muljamo XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back