Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto ti toliko volis felipe-a:neutral:

ljudi jos 150 strana i ode nam pub :neutral:

moja porodica je luda za formulom jedan tako da od malena ja moram to da slusam i sta ne..
ali meni nikada nije predstavljalo problem obozavala sam to
uvek bi opicili zvucnike, obozavala sam zvuk formule 1 i uvek sam znala sve vozace, ali massa mi je uvek bio poseban ne znam zasto, jednostavno sam uvek volela njega i plakala kada izgubi
recimo odlucila sam da ne spominjem felipea do pocetka sezone i kada sam ga slucajno videla na tv-u rasplakala sam se
i nikada necu oprostiti ferrariju sto je felipeu uzeo titulu
hamilton je nije zasluzio
felipe je imao i vise pobeda od njega i imao je pole u singapuru jer ga perfektno vozi ali je ferrari napravio gresku u pit stopu tako da je felipe izgubio mnooogo dragocenih sekundi i dao mesta hamiltonu:sad2::sad2::sad2:
da ne spominjem kako vozi interlagos, spa ,sakhir i tursku

moja porodica je luda za formulom jedan tako da od malena ja moram to da slusam i sta ne..
ali meni nikada nije predstavljalo problem obozavala sam to
uvek bi opicili zvucnike, obozavala sam zvuk formule 1 i uvek sam znala sve vozace, ali massa mi je uvek bio poseban ne znam zasto, jednostavno sam uvek volela njega i plakala kada izgubi
recimo odlucila sam da ne spominjem felipea do pocetka sezone i kada sam ga slucajno videla na tv-u rasplakala sam se
i nikada necu oprostiti ferrariju sto je felipeu uzeo titulu
hamilton je nije zasluzio
felipe je imao i vise pobeda od njega i imao je pole u singapuru jer ga perfektno vozi ali je ferrari napravio gresku u pit stopu tako da je felipe izgubio mnooogo dragocenih sekundi i dao mesta hamiltonu:sad2::sad2::sad2:
da ne spominjem kako vozi interlagos, spa ,sakhir i tursku

emotivna si ???
LOL F1 xD .......meni je alonso bio najbolji a sad ga mrzim neznam sto :neutral:

previse postova :)

emotivna si ???
LOL F1 xD .......meni je alonso bio najbolji a sad ga mrzim neznam sto :neutral:

previse postova :)

obicno mi se svidja neki fudbaler pa vec sutra zaboravim na njega tako i sa nekim momcima
ali je felipea ne volim zbog fizickog izgleda (bez obzira sto mi ne verujete i sto stvarno mislim da je lep) vec zbog neceg veceg od toga
ne znam kako da objasnim, nema veze:worth:
recimo hamiltona volim kao osobu njegove driverske sposbnosti necu da komentarisem, ali hamilton niti bilo koji drugi vozac ne moze da zameni felipea
ja se nadam vettelu, on vozi kao lud, mozda i isuvise dobro, kada bi mu dali bolja kola postao bi zver
video si ako si gledao monzu kako vozi brate, moram da priznam da je potukao sve
a tek interlagos poslednjih pet krugova:worth::worth::worth::worth:

obicno mi se svidja neki fudbaler pa vec sutra zaboravim na njega tako i sa nekim momcima
ali je felipea ne volim zbog fizickog izgleda (bez obzira sto mi ne verujete i sto stvarno mislim da je lep) vec zbog neceg veceg od toga
ne znam kako da objasnim, nema veze:worth:
recimo hamiltona volim kao osobu njegove driverske sposbnosti necu da komentarisem, ali hamilton niti bilo koji drugi vozac ne moze da zameni felipea
ja se nadam vettelu, on vozi kao lud, mozda i isuvise dobro, kada bi mu dali bolja kola postao bi zver
video si ako si gledao monzu kako vozi brate, moram da priznam da je potukao sve
a tek interlagos poslednjih pet krugova:worth::worth::worth::worth:

a jel si videla kako Glock vozi a ?

ne....nego obicno zatvaraju sa 1300 strana.

@ajvar

znam da se tu negde motas....pa da ti kazem igrao sam ono sra.nje
i jeste ono malo spooky ali ne mnogo ;).....

ne verujem, ovo je ipak spam tema, tako da argument prezvakivanja teme ovde ne vredi, mozda je reformatiraju, pa budemo morali da krenemo iz pocetka, ali to nikome ne bi mnogo naskodilo, jerbo ja stvarno u pubu ne gledam sta se pisalo na primer na 667 strani...

a jel si videla kako Glock vozi a ?

nazalost
i to je samo razlog vise zasto je massa zasluzio da bude sampion
smrdlja glok, moj chika ga brani kaze da nije kriv jer nije stavio kisne gume ali kako je on hamiltonov fan ne cudi me to
on obozava hamiltona
od njega cesto mozes da cujes majku ti brazilsku, majku ti finsku, masence ***** li te u dupence :dash::dash:
to je jedino u cemu se neslazemo
i on je uvek spreman da slomi tv kada hamilton gubi tako da poslednju trku nisam htela da gledam sa njim
moj brat se cak rasplakao kada je vettel pretekao hamiltona jer se uplasio sta sada moze da se desi :hahaha: :hahaha:

nazalost
i to je samo razlog vise zasto je massa zasluzio da bude sampion
smrdlja glok, moj chika ga brani kaze da nije kriv jer nije stavio kisne gume ali kako je on hamiltonov fan ne cudi me to
on obozava hamiltona
od njega cesto mozes da cujes majku ti brazilsku, majku ti finsku, masence ***** li te u dupence :dash::dash:
to je jedino u cemu se neslazemo
i on je uvek spreman da slomi tv kada hamilton gubi tako da poslednju trku nisam htela da gledam sa njim
moj brat se cak rasplakao kada je vettel pretekao hamiltona jer se uplasio sta sada moze da se desi :hahaha: :hahaha:

LoL vi ste svi zaladjeni za F1 XD

ne verujem, ovo je ipak spam tema, tako da argument prezvakivanja teme ovde ne vredi, mozda je reformatiraju, pa budemo morali da krenemo iz pocetka, ali to nikome ne bi mnogo naskodilo, jerbo ja stvarno u pubu ne gledam sta se pisalo na primer na 667 strani...

pa verovatno ce se otvoriti pub vol. 2 :D

LoL vi ste svi zaladjeni za F1 XD

pa verovatno ce se otvoriti pub vol. 2 :D

jesmo he he
veoma je zanimljivo gledati trku sa nama:mrgreen::mrgreen:
nista ne mozes da cujes jer se uvek ukljuci pojacalo i susedi se uvek cude
kad se hamilton zajebe moj chika urla, moj tata je uvek pribran (on navija za kimija)
moj brat za alonsa a ja za massu tako da je uvek sve pomesano i posle se svadjamo
a ostali pobegnu iz kuce..haha:mrgreen::mrgreen:

'Bar dan.

Sad se vratih sa treninga...

Ah, da, ona mačka što smo je zgazile sinoć... ucmekana... glava joj je rascepana na dva dela... XD

Ih, drugarice su primetile da sam nervozna uzadnje dve nedelje... ko? ja? ma nemoguće... -.- samo bih sve živo da skršim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back