Pub "Tinejdzeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se mene tiče može.

Nego, odoh ja da spavam. Sutra rano imam trening, a neću moći da mrdenem ako se ne naspavam dobro... a još treba da učim ceo sutrašnji dan, blaaaah...

Nego sad se setih Luke... hmmm... šta li se sa njim dešava?

Za laku noć:

Luka je (bar on tako kaže,nisam siguran) u dilemi da li da legne da spava pa da ustane u pet ili da ne spava uopšte i tako bude siguran da će u pet biti budan.
Eh da.Upravo je stigao iz škole.

p.s.svratio je jer planira kako će da ide na Kopaonik sa ortakom preko msn-a.
p.p.s.manje je bitno to što je nervno rastojen,ali je dobro to što je trenutno na "paradajz" dijeti

Luka je (bar on tako kaže,nisam siguran) u dilemi da li da legne da spava pa da ustane u pet ili da ne spava uopšte i tako bude siguran da će u pet biti budan.

p.p.s.manje je bitno to što je nervno rastojen,ali je dobro to što je trenutno na "paradajz" dijeti

to ono, jede sve osim paradajza :lol:

Kako ti znaš kada da dođeš...

Nego sad se setih Luke... hmmm... šta li se sa njim dešava?

:mrgreen:

Šta radiš ti u toj školi, pa sad je ponoć pobogu! O.o

Spavaj, jer mozgu je potrebno otprilike 4 sata da se prešalta... znači taman ako sada legneš... ili druga opcija može da ti bude, ne spavaj ali onda se nali kafom... da ne bi sledeći dan imao krize umora...

Što si nervno rastrojen? :confused:

Paradajz dijeta?! Pobogu, šta če tebi dijeta? :eek:

Poslednja izmena:
Kako ti znaš kada da dođeš...

Telepatija neka.

Šta radiš ti u toj školi, pa sad je ponoć pobogu! O.o

Ah...Duga priča.

Spavaj, jer mozgu je potrebno otprilike 4 sata da se prešalta...

Oh,meni je potrebno 5 sati spavanja da bih Nokturno bio sigurnije naučen napamet (stvari se ponavljaju u snu,stoga i bolje pamte).

Paradajz dijeta?! Pobogu, šta če tebi dijeta?

Kao što reče Ajvar ... :mrgreen: Jedem sve sem paradajza.
Zajebancija.

Pet sati.... Daleko je to. Mada bolje nemo' da spavaš. :D

blink.gif

Spavaj, jer mozgu je potrebno otprilike 4 sata da se prešalta... znači taman ako sada legneš... ili druga opcija može da ti bude, ne spavaj ali onda se nali kafom... da ne bi sledeći dan imao krize umora...
Posle četiri sata spavanja čovek nije ni za ***. Dobro sad, za *** uvek jeste :mrgreen: ali to nije poenta sada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back