Evangelion
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
omg...4 ili 5 ili 6 put me izbaci iz mozille zbog errora.....jeb* me u mozak pa rastura 
uh,sreca sto nisam sam!

uh,sreca sto nisam sam!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

omg...4 ili 5 ili 6 put me izbaci iz mozille zbog errora.....jeb* me u mozak pa rastura
uh,sreca sto nisam sam!

Meni 3 omiljena nacija na svetu... (posle skoro izumrlih Jugoslovena i Kineza)
XD

Brate odslusaj ovo onda PREVRNUCES SE!
blago vama dok ste je vi odlushali ja se ovde obaram sa youtube-om da mi ucita :/
E prvi put kad sam je cuo u Ace Combatu (Dok sam igrao sa Su47 Ragrazom [pravo ime mu je Berkut jebeena lazljiva igrica] koji je inace najbolji avion na svetu), meni fizicki nije bilo dobro, adrenalin mi je skocio i poceo sam da se tresem!!!![]()
!!!!!!!!!

Ne fali ni Srbiji nista (lazem fali joj dosta toga) ali nasa je kakva god bila, i za sada mi odgovara, a Beograd definitivno ima "dusu" vecu nego bilo koji drugi grad u kom sam bio!
I nekako ova ruska himna u meni budi patriotizam pogotovo onaj deo: "Od juznih mora do polarnog kraja"
Eto to se zovu teritorijalne ambicije!![]()

E gospodo kucamo se nekom drugom prilikom, sad moram u krpe, sjutra ujutru se mora navrnuti do mucilista! Budite mi pozdravljeni!!!

)
e,hvala za rusku himnu(rock version)..ja sad odoh spavam(rano sam ustao a kasno lego)
vidimo se sutra...pozz svima
p.s. bio je extra ustanak![]()

e,hvala za rusku himnu(rock version)..ja sad odoh spavam(rano sam ustao a kasno lego)
vidimo se sutra...pozz svima
p.s. bio je extra ustanak![]()

Au, ala je bio ustanak...
Iskreno ocekivala sam vishe od 4 stranice za noc od vas...
@ Aleksandra
Beograd ti je svetinja? Zbog chega?!
Po meni, Novi Sad je mnogo lepshi od Beograda... MAnji grad, mirniji... I kao da sam centar grada ima svoju prichu...
Chak mi je i Novi Sad najlepshi grad na prostoru bivshe Jugoslavije... zatim Banja Luka, pa tek onda Beograd...
No dobro.... odoh uchiti istoriju... :'(![]()
Ozbiljno, odziv narodnih masa i nije bio neki, ali barem je konverzacija bila na malcice visem nivou nego ranije...
)
Ako padne petaja castis!

)Aha moj kum i ja smo se nalozili ko mladi majmuni na nju!
Himna stvara hemijsku zavisnost!